Yavrum zaten bütün bakınca biz de anlamadık yiyince birde katları görünce işkillendim baksana kağıt gibi ya kim böyle baklava açıyor makina gibi. Hadi açtı diyelim niye serbet çekmedi kayış gibi olduJES tek katı gösterdiğin fotoda hazır gibi geldi bana ama şöyle bütün bakınca ev gibi
Tek tek açılan ev tatlısı sanki canım. Hani üst üste açılan değilVe tüm hepsi böyle ayrılıyor tel tel ve sert kuru
Zupurge nişasta olunca kiyir kiyir olmaz mı? Bu kayış gibi çatal kesmiyorKarbonat var aplam
Ben bi iki kere evde açma gafletinde bulundum ilkinde açarken nişastayı az etmişim tüm katlar bir bütün haline gelmişti ikincisinde de bol koymuşum aynı bonusun dediği gibi hem sert hem gıcırdıyordu şerbeti bile flu olmuştu bence yapan kişi de nişastayı kaçırmış
Tam da senin gibi düşündüm canımJES tek katı gösterdiğin fotoda hazır gibi geldi bana ama şöyle bütün bakınca ev gibi
Hazır da kayış olmuyor canım aşırı kıpır kıpır dağılıyor aslındaZupurge nişasta olunca kiyir kiyir olmaz mı? Bu kayış gibi çatal kesmiyor
Valla kafam almıyor ben hazır baklava asla yemem hep ev baklavası yerim böylesini ilk defa yedimTek tek açılan ev tatlısı sanki canım. Hani üst üste açılan değil
Fiyat bizim burda da aynı, hiç bilemedimValla kafam almıyor ben hazır baklava asla yemem hep ev baklavası yerim böylesini ilk defa yedim
Hiç hazır yemedim. Bu durumda serbet çekmedi sert ağızda zor çiğnenmesi hazırla alakalı degilHazır da kayış olmuyor canım aşırı kıpır kıpır dağılıyor aslında
Aynen katı hazır baklavalık yufka gibi görünüyorYavrum zaten bütün bakınca biz de anlamadık yiyince birde katları görünce işkillendim baksana kağıt gibi ya kim böyle baklava açıyor makina gibi. Hadi açtı diyelim niye serbet çekmedi kayış gibi oldu
Ya işin kolayını bulduysa da hesabını o verir zaten bir daha isim olmaz. Cok çok canım istedi mecbur kaldım.Yaprak sarması yaptım çok bı lokantaya ama şu bir gerçek ciddi paralar veriliyor sırf ev yemeği olsun diye bilmeyen yapmayacak arkadaş
Ah bir bilsem ben o sanatçının totosunu kesip köpeklere atam
Böyle görsen tel tel ya. Hepsi öyle muntazam ki. Hiç mi yırtık hiç mi yapışan yufka olmaz. Hepsi ayrılıyor birbirinden.Aynen katı hazır baklavalık yufka gibi görünüyor
Muhtemelen öyle yapmışBak aklıma geldi bı yemwk kanalında bir bezeden sürekli nişastaya bulayarak yapmıştı kadın bir tepsi nasıl olur acaba dedim kolay yapması çünkü sonra bı yorumlar a baktım herkes sert şerbet çekmedi ziyan oldu demişti
Inan her ihtimali düşündüm bu işi yapan insanlar seri üretime dönüyor böyle tej tek dediğin gibi uğraşacak kişi tepsiyi 200 den aşağı vermez yani ben vermezdim. 40 kat rahat var ordaBak aklıma geldi bı yemwk kanalında bir bezeden sürekli nişastaya bulayarak yapmıştı kadın bir tepsi nasıl olur acaba dedim kolay yapması çünkü sonra bı yorumlar a baktım herkes sert şerbet çekmedi ziyan oldu demişti
Tarifini isteseneBöyle görsen tel tel ya. Hepsi öyle muntazam ki. Hiç mi yırtık hiç mi yapışan yufka olmaz. Hepsi ayrılıyor birbirinden.
Teo her gün tonlarca siparişi var uğraşır mi o kadar ?Muhtemelen öyle yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?