Düzenli Evimiz & Hayatımız

Belimden tadım yoktu bende bakamadım bakımsız serkeş bi haldeyim

Allah üstündeki sıkıntıyı gidersin inşallah Anka

Nazar falan olur olmaz mı 4 çocukla nasıl yapıyo diye göze gelirsin. Adaçayı dallarını burnuna sokuyosun alttan yakıyosub tütsü gibi direk beyine inşallah ordan bütün vucuda yayılıyor o

Şaka tabi adaçayını tütsü yap bakalım nazara iyiymiş

Allah razı olsun canım. Ne yapıyom bi de ben bilsem evi götürüyo. Hiç bir şey yetişmiyor. Ben zaten zombiye dönmüşüm. nazar değecek bişeyim de yok valla

Allah razı olsun canım. Ne yapıyom bi de ben bilsem evi götürüyo. Hiç bir şey yetişmiyor. Ben zaten zombiye dönmüşüm. nazar değecek bişeyim de yok valla
Sen öyle görüyosun işte bizim yaptığımızım onda birini zor yapanlar var.
Bdv de yazmışlardı bi pankek için bütün günümü harcayamam diye

Gömmek yok bugün övmek var

Selam negom selam kızlar
Çamaşır değil ama ütüm var onları yapayım daa bu hava neden böyle aşırı sıcak oldu serinleyeceğinee
Bonus Nego minikleriniz okula başlamış hayırlı olsun sağlıkla gidip gelsinler inşallah bütün çocuklar:)

Sen öyle görüyosun işte bizim yaptığımızım onda birini zor yapanlar var.
Bdv de yazmışlardı bi pankek için bütün günümü harcayamam diye

Gömmek yok bugün övmek var
sağol canım.
Valla pankek isterlerse o gün mutlu oluyorum pankek en kolayı. Her gün poğaça, pişi vb hamur işi bekliyorlar kahvaltıya kek zaten sabah akşam günde 2 kalıp yiyorlar kazan gibi bi kalıp alcam az kaldı

Evet onun oğlu benim kızım 1 e başlıyolar inşallah Allah size de bize de kolaylık versin.
Sağlıkla geçirelim dönemi. Hastalık kapmadan tertemiz gidip gelsin çocuklar
İnşallah bende bu yıl okula göndercem inşallah pandemiden dolayı iki yıldır hiç göndermedim .

Selam kızlar

Neler yaptım bugün

Sabah bulaşıklari makineye atıp çalıştırdim.

Okuldan gelince market alışverişi yaptım.Eksikler bitmiyor

Sos malzemesi aldım domates sosu yaptım kahvaltılık.

Kolaya kaçtım yine milföy yaptım yedik bu ara fazla tembelim yemekler konusunda

Kız az tembel ol kalıpta neymiş at dikdörtgen fırın tepsisine 8 yumurtadan bir kalın kek yesinler işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…