Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ağız tadıyla yemek nasip olsun canım eline sağlık
Amin canım inşallah senin tavsiyenle ilk defa yaptım şoktan aldım kavanozları bugün pazar da vardı çok aşırı malzeme kullanmadan 4 minik kavanozum doldu bi kahvaltı kasesi kadar da kaldı onu da tüketiriz bi iki güne
Ütü yapmak ve buzdolabı temizlemek sevmediğim iki iş
Ütü zaten beni benden alıyor ince iş sevmiyorum aslında çok detaya giriyorum bitmiyor

Beğendin mi tadını

Kac saat uyuyorsun?

Ya akrabam filan da çok ama işte el suyuyla degirmen dönmüyor.

Okul açılıyor belki bir tık rahatlarsın.

Küçükler kreş anaokulu gidiyor mu?
3 saat ancak uyuyorum o da bölük bölük. Kimin akrabası var anlamadım benim hiç yok da:)) zaten okulların açılmasıyla benim büyük dershaneye başladı o zorladı. Yine küçüklerin yanında dururdu biraz faydası olurdu. Şimdi ben biriyle uğraşırken diğeri arkamda iş çeviriyor.

Selam arkadaşlar
Küçük oğlan ishal gece defalarca uyandı maalesef
Sabah kahvaltı mutfağı topladım
8 kavanoz melemen yaptım yine
8 kavanozda ezme
Akşam yemeği bulaşık
Çamaşır katladim yerleştirdim bı makina yine yıkanacak
Evi topladım sadece supurdum
Banyo vc ayrıntılı yapmadım gücüm kalmadi
Buzdolabını sildim ama ödev çünkü

O garanti bence Ekim e maksimum Kasım a anca dayanır
Seyreltilmeyecek sınıflar beni en çok korkutan bu. ikişerli oturacaklar yine ve teneffüslerde nöbetçi öğretmenler sosyal mesafeyi sağlamaya çalışacakmış geçen toplantıda bahsi geçti trajikomik resmen derste dipdibe oturan çocukları teneffüste koridorda birbirinden uzaklaştıracağız

Bu arada evet hastalık çok fazla arttı kızlar dün aile dostumuz vardı 35 yaşlarında kız Vedat etmes koronadan şok oldum rabbim merhamet etsin 4 tane bebesi vardı
Aşı olmuş mu?

Kronik hastalığı vs var mı?

Allah rahmet etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…