Niye kiBen bende değilim meçhullerdeyim
Amin canım inşallah senin tavsiyenle ilk defa yaptım şoktan aldım kavanozları bugün pazar da vardı çok aşırı malzeme kullanmadan 4 minik kavanozum doldu bi kahvaltı kasesi kadar da kaldı onu da tüketiriz bi iki güneAğız tadıyla yemek nasip olsun canım eline sağlık
Ütü zaten beni benden alıyor ince iş sevmiyorum aslında çok detaya giriyorum bitmiyorÜtü yapmak ve buzdolabı temizlemek sevmediğim iki iş
Beğendin mi tadınıAmin canım inşallah senin tavsiyenle ilk defa yaptım şoktan aldım kavanozları bugün pazar da vardı çok aşırı malzeme kullanmadan 4 minik kavanozum doldu bi kahvaltı kasesi kadar da kaldı onu da tüketiriz bi iki güne
Ütü zaten beni benden alıyor ince iş sevmiyorum aslında çok detaya giriyorum bitmiyor
Evet evet pul biber eklemeyi unutmuşum azıcık acısı olsa daha iyi olurdu sankiBeğendin mi tadını
Yerken atarsınEvet evet pul biber eklemeyi unutmuşum azıcık acısı olsa daha iyi olurdu sanki
MantıklıYerken atarsın
3 saat ancak uyuyorum o da bölük bölük. Kimin akrabası var anlamadım benim hiç yok da:)) zaten okulların açılmasıyla benim büyük dershaneye başladı o zorladı. Yine küçüklerin yanında dururdu biraz faydası olurdu. Şimdi ben biriyle uğraşırken diğeri arkamda iş çeviriyor.Kac saat uyuyorsun?
Ya akrabam filan da çok ama işte el suyuyla degirmen dönmüyor.
Okul açılıyor belki bir tık rahatlarsın.
Küçükler kreş anaokulu gidiyor mu?
Allah sonunu hayır etsin yine kabak okulların başına patlamasın inşallahHastalık vefat sayısı artıyor ya off
Şöyle bi kurşun neyin dökelim okuyalım hepimizi :))Kelin ilacı olsa Ankayamuldum bugün negatif enerji yüklüyüm
Neyse bu gün topladım bakalım gidecek miÜstünde ki kötü enerji neyden sanıyorsun
O garanti bence Ekim e maksimum Kasım a anca dayanırAllah sonunu hayır etsin yine kabak okulların başına patlamasın inşallah
Seyreltilmeyecek sınıflar beni en çok korkutan bu. ikişerli oturacaklar yine ve teneffüslerde nöbetçi öğretmenler sosyal mesafeyi sağlamaya çalışacakmış geçen toplantıda bahsi geçti trajikomik resmen derste dipdibe oturan çocukları teneffüste koridorda birbirinden uzaklaştıracağızO garanti bence Ekim e maksimum Kasım a anca dayanır
Of of çok genç ve küçüktür çocuklarıBu arada evet hastalık çok fazla arttı kızlar dün aile dostumuz vardı 35 yaşlarında kız Vedat etmes koronadan şok oldum rabbim merhamet etsin 4 tane bebesi vardı
Aşı olmuş mu?Bu arada evet hastalık çok fazla arttı kızlar dün aile dostumuz vardı 35 yaşlarında kız Vedat etmes koronadan şok oldum rabbim merhamet etsin 4 tane bebesi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?