- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Bari bugün dinlen yorma kendini ağrımasın iyiceYoruldum dün ondan bide akşam ütü tüy dikti
Demi he ben de iş arıyorum kendime ama şu an o tepsiyi yıkamaya bi üşenmedim değilKız az tembel olkalıpta neymiş at dikdörtgen fırın tepsisine 8 yumurtadan bir kalın kek yesinler işte
Kac saat uyuyorsun?Demi he ben de iş arıyorum kendime ama şu an o tepsiyi yıkamaya bi üşenmedim değilsudem sadece yatmak istiyom son günlerde ama yatırmıyorlar
Onlar alışana kadar bizde yıpranıyoruz hem güzel hem sancılı süreçler.Ay ne güzel heyecan maşallah kızımı kreşe gönderdiğimizde (18 ay) üzüntüden ağlamaktan uyuyamamıştım
Onlar alışana kadar bizde yıpranıyoruz hem güzel hem sancılı süreçler.Ay ne güzel heyecan maşallah kızımı kreşe gönderdiğimizde (18 ay) üzüntüden ağlamaktan uyuyamamıştım
Sünger bez neymiş kiHer daim toplu kaptanım
Bu arada sünger bezi icat eden kimse canımdır ciğerimdir
@Bonus benim cildim çok hassas canım evdeki malzemeleri asla süremiyorum. Ama kalktım kil maskesi yaptım gülsuyuyla
Evet inşaallah mini mini bir olduGünaydın kızlar
Eylül de geldi sonunda hoşgeldinsonbahar diyelim.
Çocuğu bugün 1.sinifa ,anasinifina başlayanlara hayırlı olsun.
Nego Bonus sizin oğlanlar 1 e mı başladı ?
Benim kulaklar da radar bülüyün mü duyarımYa bilmiyordum canım çürüğü oyup çıkarıp yerine dolgu koyacak yapar mı dersin ?
Ta suvastan duyuliyi demek sesi
O susar da nego susar mı pekiBuzdolabi evet agliyo ama kendi haline biraktim simarmasin diye yüz vermiyorum nasil olsa susar
Epey oldu temizlemeyeli yalanı yok doğuma az kaldı ya kardeşimle dip köşe yaparız son bi o zamana saklıyorum biraz da aslındaBenim kulaklar da radar bülüyün mü duyarım
Kelin ilacı olsa AnkaBi müsait zamanında bi okuyun beni ya nazarlara geldim vallahi kimse çekemiyor beni
Üstünde ki kötü enerji neyden sanıyorsunHani nerde hiç toplamıyom gül cemalini göreyim diye hiç gelmiyon
Düşün o pankeki ultra zor iş olarak yazanlar olmuştusağol canım.
Valla pankek isterlerse o gün mutlu oluyorum pankek en kolayı.Her gün poğaça, pişi vb hamur işi bekliyorlar kahvaltıya kek zaten sabah akşam günde 2 kalıp yiyorlar kazan gibi bi kalıp alcam az kaldı
Oh mis elinize sağlıkNego Ben pert bu gün kızımın odasını temizledik bende o odada kalıyorum 3.buçuk mettre yatak dolabı bir bölümü çamaşır dolabı silindi cam duvar kapı ranzalar tertemiz oldu kızım gidip gelip diyor oh ne güzel kokuyor diyor ödev de tamam
Ağız tadıyla yemek nasip olsun canım eline sağlık
Ütü yapmak ve buzdolabı temizlemek sevmediğim iki işEpey oldu temizlemeyeli yalanı yok doğuma az kaldı ya kardeşimle dip köşe yaparız son bi o zamana saklıyorum biraz da aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?