- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Kesin yoktur o zaman
Çağır kardeşini bugünde seninkileri yıkayın borç hemen odenmeliU UcanSupurge bende dün kardeşimdeydim koltuklarını yıkadık gelinle benimkiler 8 ay oldu hala yıkayamadım diyeceklerim bu kadar
Yok erkek kardeşim.Ablan mı ? Ah keşke biz de yakın olsak neyse ki şimdilik bekar bi derdim olunca gelip yetişiyor sağolsun
Harika7 senelik gelinim. kv m de var
ama yapmam. kendi evime zor yetisiyorum. birini tutmak isterse parasını veririm. ama kendi emeğimi kendi evine ayıracak enerjim vaktim yokken kaynanama yapmam
Çağır kardeşini bugünde seninkileri yıkayın borç hemen odenmeli
Bonusum annenin eksikliğini aratmamaya çalışıyorsun Allah senden razı olsun annemi biraz olsun anlatmışımdır baktım kardeşlerimle de bağ kuramıyorum annemin hepimize soğukluğu nedeniyle artık onları sıkça aramaya başladım annem hayatta yapmıyorsa ben yapacağım dedim çünkü gerçekten kendimi yalnız kimsesiz değersiz hissediyorum eminim onlar da öyledir en azından bizim ablamız var bizi arayan soran merak eden bunu bilsinler istiyorum benim hissettiğimi hissetmesinlerYok erkek kardeşim.
Hiç yıkamamıştı yardımcı oldum geline birlikte yaptık.
2 ölçü poğça yaptım dondurucuya koydu beslenme için küçük var onda rahat yapamıyor yardımcı oluyorum işte.
Annemde olurdu sorumlu hissediyorum kendimi ahh ahh
Benim elim alışık daha kolay yapıyorum kötü bişeyde görmüyorum niye yardımcı olmim dimi iş bitti ablamda geldi 11 e kadar oturduk çay muhabbet.Bonusum annenin eksikliğini aratmamaya çalışıyorsun Allah senden razı olsun annemi biraz olsun anlatmışımdır
Ben kız kardeş gibi düşündüm.Kardeşlerle iş yapılır mı gelinle yaptık çok dua etti seninkinide birlikte yıkayalım dedi
Harika
Ben bunu ancak bu sene diyebiliyorum. Yanlış anlaşılmasın kendi kendime
Bu sene temizliğine gitmedik şu anda temizliğin sonlarında halıları yıkandı evi temizliyoruz oğluyla konuşunca duyuyorum bunları da
Dün yarın sana geleceğiz diye arayınca hafiften ses tonu değişim nedennn çünkü temizliğe gidilmedi .Bakalım bugün gidince hal ve hareketler nasıl olacak. Baştan alistirmayaydik iyiydi.
Erken göndermişim mesajı düzenledimBonus
Aynen bacım alıştırmışsınız hakikaten beklemekte haklı kadınHarika
Ben bunu ancak bu sene diyebiliyorum. Yanlış anlaşılmasın kendi kendime
Bu sene temizliğine gitmedik şu anda temizliğin sonlarında halıları yıkandı evi temizliyor bunları oğluyla konuşunca duyuyorum
Dün yarın sana geleceğiz diye arayınca hafiften ses tonu değişik nedennn çünkü temizliğe gidilmedi .Bakalım bugün gidince hal ve hareketler nasıl olacak. Baştan alistirmayaydik iyiydi.
ama çalışan bi insanım oğluna yat dinlen sen çok çalışıyorsun deyip de bana iş kitlemeye kalkarsa daha çok tansiyonu çıkar
Gerçekten öyle. Karşı taraf bunu senin görevin mis gibi bakmaz ve sana da yardımcı olmaya çalışırsa gerçekten yardımlaşma kadar güzel birşey yok canım.Benim elim alışık daha kolay yapıyorum kötü bişeyde görmüyorum niye yardımcı olmim dimi iş bitti ablamda geldi 11 e kadar oturduk çay muhabbet.
Husumet olmazsa her şey daha kolay
Yok bakıyorum onlar da beni aramaya başladı nasılsın bi sıkıntın var mı gibi ? Kızkardeşlerimle zaten sorun yoktu da erkek kardeşlerim biri evli biri bekar onlarla daha bi mesafe var gibi idi onu aşmaya çalışıyorumEn iyisini yapıyosun şimdi senin bu özverine onlarda karşılık verirse mükemmel olur. Hani olurda yapıp yaranamazsın o zaman çekersin kendini
Bende destan yazmışım içimi dokmusumGerçekten öyle. Karşı taraf bunu senin görevin mis gibi bakmaz ve sana da yardımcı olmaya çalışırsa gerçekten yardımlaşma kadar güzel birşey yok canım.
Şimdi biz yıllardır 3 elti gider kv yaz kış temizliğini yaparız. Görümcem var hiç gelmez. Kp oldu 1 sene falan oldu. Eşlerimizin işlerinden dolayı biz çok sık gidip uzun uzadıya kalamiyoz. O geldimi 1 hafta kalıyor parkti marketti dolaniyorlar. Ama ev işine yardım temizlik yine yok. Bizde her türlü gezmye giderken mutlaka aranır birlikte gitmeye çalışırız.
Ama gel gelelim ki iki üç seferdir kız evlat hayırlı evlatmis öz evlatmis diye söyleniyor. Bizde bu sene eltimlerle öylemi hayirli kız evladın gelip temizliğini yapsın dedik. Sonuccc tabiki gelmedi.bizde gitmedik kaldı el el üstünde. İnsan azıcık ağzını tutacak
İşte aslında düşünceleri azcik mantıklı olsa. Zaten bizde bir annenin evladıyiz. Kocamizin hattına yapıyoruz birşeyleri. Ama gelin mecbur yapacak kafası bu memlekette duzelmeyecek sanirimhepsi aynı yaaaben insan kullanmayı da sevmem insanın kullanılmasını da sevmem.
bizimki cok başka sebeplerle bu halde başladı ama eskiden o benim evime karışmak ve evi karıştırmak için sürekli ev işi yapardı.
artık akıllandı gelince hiç kalkmiyo yerinden
işten geliyorum evde yemek yok, küçük çocuk var falan. alışamadı hala bana iş kitleyememeye ama olsun. ne zamanki benden beklediğini kocamdan da bekler o zaman yaparım Allah rızası için.
ama çalışan bi insanım oğluna yat dinlen sen çok çalışıyorsun deyip de bana iş kitlemeye kalkarsa daha çok tansiyonu çıkar
aaaa ne güzel olmuş ellerinize sağlık demeyi unutma sen de kv yedemek sensiz de oluyomus demi
Kıyamam sana.Bonusum annenin eksikliğini aratmamaya çalışıyorsun Allah senden razı olsun annemi biraz olsun anlatmışımdır baktım kardeşlerimle de bağ kuramıyorum annemin hepimize soğukluğu nedeniyle artık onları sıkça aramaya başladım annem hayatta yapmıyorsa ben yapacağım dedim çünkü gerçekten kendimi yalnız kimsesiz değersiz hissediyorum eminim onlar da öyledir en azından bizim ablamız var bizi arayan soran merak eden bunu bilsinler istiyorum benim hissettiğimi hissetmesinler
İşte aslında düşünceleri azcik mantıklı olsa. Zaten bizde bir annenin evladıyiz. Kocamizin hattına yapıyoruz birşeyleri. Ama gelin mecbur yapacak kafası bu memlekette duzelmeyecek sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?