Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evett canım daha rahatım hem sizin sayenizde hemde oğlum biraz daha bensiz durup oyalanmaya başladı kızımla birlikte . mama veriyorum onceden tam doymuyomuş sanırım ondan çok huysuzlanıyomuş .. uyanıkken de yapabiliyorum bazi islerimi bide erken kalkmak gerçekten çok etkisi var.. öğlene kadar çoğu işim bitmis oluyo. amaa diş çıkarıyor damağı kabarmış iyice gene durmadığı oluyo bazen maalesf ama böyle idare ediyoruz artık:) tabi senin katkin çoook ❤ akşamdan evi toplu bırakmak, aldığını aldığın yere koymakkk ve daha bi çok şey

Günaydın tatlım nasılsın caydanligimi yaktığım için bu ödevi yapabilirim özel bir yöntemin var mı canım
Canım limon tuzu ile kaynatıyorum ben
Maşallah sana da oğluna da, gerçekten çok mutlu oluyorum

Ay inanmıyorum bütün ev hanımları toplanmış toto eritmeye karar vermiş burada. E ev hanımısınız mecbursunuz yapacaksınız tabi wjsjejejekr.

(mevzunun evveliyatını bilmeyen laf sokuyorum sanabilir aman diyeyim. Yapmam öyle ayıp şeyler)

Ahh ahh ban sebebim

Ahahjsjs deme sen de mi gittin o hengamede :) ama artık işin sırrını öğrenmeniz lazım. Böyle kibarca, hakaret ve polemik içermeyen laflarla ince ince kaşımak lazım snsjsnsn.
Evet senin konuda malum kişiye üslubum yüzünden gittim, hadi ordan yazmak üslupsuzlukmuş

Nego kapı önü paspasını eşim dışarıdaki çeşmede yıkıyor. Hafta sonu yikatirim.
Taraklarimi da her gün temizliyorum desem yeridir.
Çaydanlığım kireç tutmuyor
Evi tamamen toparladım. Süpürmedi kaldı. Geceden beri çok uykusuzum. Uyumak istiyorum ama nerdeeeeee

Günaydın hanımlar.
Günlerdir hiç bisey yapamadım.sadece süpür evi topla o kadar.kandil günü program vardı tüm gün ve gece oradaydım.hafta sonu yoğun geçti.anneanne babaanne ziyaretleri.pazar gecesi de kızım ateşlendi.dun doktora götürdük.hala ateşi düşmedi ve çok huysuz.cuma temizlik var.ayrica dersim de var cuma.cumartesi yemekli 10 kişilik misafirim var.ne yapicam bilmiyorum.soyle pratiğinden önerilere açığım.caydanligim temiz.onun yerine banyoları üstten geçicem bu gün.ama tabi kızım biraz toparlanirsa inşaallah.

Eline sağlık canım
Çok geçmiş olsun canım, erteleme imkanın yok mu misafiri, kızın iyileşince alırdın

Evde boş boş oturduğumuz için çok büyümüştü zaten iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…