- 13 Ağustos 2020
- 15.713
- 89.262
- 598
- 33
en korktugum ve sevmedigim mutfak kolaylar gelsinbizim mutfak daima dağınık lora
Günaydın canım:)
ıhlamur falan iç sen de geçmiş olsun. bebeler nasıllar
Liposacşın mı yapacan banaDert sahibi yaptın beni zalım gadın sen yokken tuzsuz çorba domatessiz menemen sucuksuz tosta döndüm gül sen gülkes biç öyle mi ? Sen gel hele bak ben kaba etini deşmez miyim
Liposacşın mı yapacan banaöyle mi yazılıyordu
çok sükür toparladilar istahsizligi ve öksürüğü bitirmeye calisiyoruzAktif Lora çocuklar hastaymış nasıl oldular?
en korktugum ve sevmedigim mutfak kolaylar gelsin
iciyim insallah. daha iyiler aksam artiyo ates büyük öksürük krizine giriyor o da gecicek artik yavas yavas insallah. okula gönderemicem ilk günden diğeri de gitmedi uyum haftasina
bitki cayindan biktilar süte geceyimkorkuyu da geçti bizde kronik dağınık
bizim oğlan da hala öksürüyo canım. uyumadan önce ballı ılık süt içerse gece öksürmeden uyuyo ama. istersen sen de uykudan biraz önce icir hepsine öyle uyusunlar
bitki cayindan biktilar süte geceyim
Bu benben bitki çayı hiç sevmem o yüzden oğlana da vermiyomo da sevmiyo zaten
Nego hoşgeldinHelllooooo
Sağlıkla büyüsün bebeğin hayırlı olsunMerhaba herkese :)
Biraz konuda sizlerle zaman geçirmiş ve sonrasında ayrılmak durumunda kalmıştım. Konudan ayrıldığımda hamileydim, doğum yaptım yaklaşık iki ay olacak. Burada çok şey öğrendim, güzel sohbetlerimiz oldu ayrıca evimiz de çok daha düzenli ve temizdi o zamanlar. :))
Eğer uygun olursa konuya tekrar dahil olmak istiyorumNego . Gün içinde ev işleriyle pek ilgilenemiyorum bebeğim gündüz hiç uyumuyor çünkü ama elimden geldiğince geceleri bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Mümkün olduğunca da burada aktif olmaya çalışacağım. Gün içinde yaptıklarımı yazmak bile beni motive ediyor, enerji veriyordu o zamanlar. Tekrar aranıza katılabilir miyim?
Ani bir şey çıkmazsa ben katılırımYapacaklarımı yazayım. Yaptıkça işaretlerim
*dağınıklık toplanacak
*akşam yemeği yapılacak
*mutfak toplanacak
*çocuklar yıkanacak
*kişisel bakım yapılacak
*çocuğun okul eşyaları hazırlanacak
*alışveriş yapılacak
*çöpler atılacak
*ev süpürülecek
*yerler silinecek
*toz alınacak
*çöpler atılacak
Gece çocuk düzgün uyumadı. Beni de uyutmadı. Uyanamadım daha. Nasıl bitircem bunları bilmiyorum.
Saat 3 gibi maraton istesem kimler gelir. 4e kadar.
Yoksa bitmez bu işler
Arada gel böyle bi iki gün gelmezsen bu şarkıyı paylaşacağız senin için değil mi ?Helllooooo
Bu ben
Arada gel böyle bi iki gün gelmezsen bu şarkıyı paylaşacağız senin için değil mi ?kk birinci noteri
Ayağıma prangalar taktılar
Gözlerimi dağladılar yaktılar
İki koldan bir alnımdan çaktılar
Çarmıha gerdiler sensiz iki gün
Ooo o zaman gelmiyim de çok çok paylaşınArada gel böyle bi iki gün gelmezsen bu şarkıyı paylaşacağız senin için değil mi ?kk birinci noteri
Ayağıma prangalar taktılar
Gözlerimi dağladılar yaktılar
İki koldan bir alnımdan çaktılar
Çarmıha gerdiler sensiz iki gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?