Çok değik kız ütülü ütülü ütülenmiş yani ütü basılmışOy senin daha çokmuş okul başladığına göre bu böyle gidecek Allah kolaylık versin
Geç mi pazar günü 9da kalkan bordo bereli sayılabülürBugün geç kalktım
Sadece bizim okulda mı beslenme yasak yaBüttttün okul kiyafetleri ütülü çamaşır yıkanınca çıkanlar olur bi tek.
Beslenme örtüleri falan.
Ay deli anladım şimdi jeton düşebildiÇok değik kız ütülü ütülü ütülenmiş yani ütü basılmış
Sağ salim gelsin gözünüz Aydın şimdiden canımBonus yarın ki ödev için yokum ya kız kardeşim sezeryan olacak onun yanında olmam lazım bebek sıkıntılı ya
Biz ona keyif düşkünü diyelimDünyaaaaa kadar işi olupta balkonda kahve kk kulaklık az da kitap yapan tembel sayılmaz inşallah
Ay deli anladım şimdi jeton düşebildioh ondan balkonda keyif yapıyon demek sefan olsun
Inşaallah ya temennimiz o kafası büyük diyorlar bebeğinSağ salim gelsin gözünüz Aydın şimdiden canım
Beyim sınava gidiyodu onun sesine uyunur mu zaten.Geç mi pazar günü 9da kalkan bordo bereli sayılabülür
Bonus yarın ki ödev için yokum ya kız kardeşim sezeryan olacak onun yanında olmam lazım bebek sıkıntılı ya
Inşaallah ya temennimiz o kafası büyük diyorlar bebeğin
Inşallah yaÖdev hiç sorun değil abla ya sağ salim gelsin bebek inş ölçümler yanlıştır da sorunsuz gelir
Ben de saldım bu ara dip köşe yapacağım diye şu dakika doğum olsa birileri gelse rezil olduğumun resmidirYok kız her yer tam olarak her yerde enerji topluyorum diyelim. Bi avm ye gidince pert oluyorum dün hiç bişey yapmadım ki öyyle duruyo aklına gelen ne iş varsa.
İnşallah bi sıkıntı olmaz canım yeğenime de öyle denmişti normalden küçüktü bile kafası yanılma payı da var sonuçtaInşaallah ya temennimiz o kafası büyük diyorlar bebeğin
Zaten beyler tak tuk sanki evde harp var nerdeyse 2 saattir kalkmışım fare gibi dolanıyorum evde uyusunlar diyeBeyim sınava gidiyodu onun sesine uyunur mu zaten.
günaydın diyeyim yeni uyandimses gitmis benim de
evi biseyler götürüyo ortalik iyice karisti günlerdir sadece mutfagi toplu temiz tutabildim.
nerden baslasam diye kahveyle geziyorum evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?