Bitki olarak mı?Aloverasi olan var mi..
EvtBitki olarak mı?
Bitkiyle ilgili topikler var onlara sorabilirsiniz
Allah yardım etsin okul olayı çok geriyor gerçekten umarım içinizi ferahlatıcak bir çözüm bulursunuzAtladığım varsa affola hızlıca etiketleri alıntıladım.
Kafam çok dolu acayip gerginim alınmayın küsmeyin. Odaklanamıyorum buraya son günlerde. Çocukların okul işini ve başka konuları rayına koyup gelmeye çalışıcam inşaallah.
Okul saatleri çakışıyor ikisinin de yeni okul benden iki tane olması lazı. Yoğun stres altındayımküçük uyum sağlar sağlamaz servis ayarlıycaz mecburen. Servisle gidip geldiklerin de de hiç içime sinmiyor hep diken üstünde oluyorum. Öyle işte
Günaydın bugün ödev yok sanırsam gideyim de sarma içi hazırlayayım kardeşimle akşama kadar sarma saralımGünaydın
Mutlu pazarlar
Günaydın bugün ödev yok sanırsam gideyim de sarma içi hazırlayayım kardeşimle akşama kadar sarma saralım
Sabahın erken saatinde oturana da tembel demeyelimDünyaaaaa kadar işi olupta balkonda kahve kk kulaklık az da kitap yapan tembel sayılmaz inşallah
Geçmiş olsun canımÖdev tam benlikti ama ne yazık ki 4 gündür çok hastayım.
Grip oldum , oğlum tam iyileşti derken ben hastalandım çocukla hasta olunca daha da zor oluyo
Allah şifa versin canım üzülme büyükte toparlar yakındahamdolsun bonusum kızım ve kücük oglum toparladi gibi ates yok. büyük fena ates yine cikti
Ütü mü nerden hatırlattın inşallah kocama kilitleyeceğimBugün sıra lorada ama pazar günleri ödev vermeyebiliriz ütü günümüz nasılsa
Ha ha bende öyle iş çok kk geziyorumDünyaaaaa kadar işi olupta balkonda kahve kk kulaklık az da kitap yapan tembel sayılmaz inşallah
Yok canım limonsuza katılıyorum sabahın erken saatinde kalkan tembel sayılmaz aslında bizimkiler yatıyor ben de sessizden takılıyorum evdeDünyaaaaa kadar işi olupta balkonda kahve kk kulaklık az da kitap yapan tembel sayılmaz inşallah
Ütü mü nerden hatırlattın inşallah kocama kilitleyeceğim
Oy senin daha çokmuş okul başladığına göre bu böyle gidecek Allah kolaylık versinBüttttün okul kiyafetleri ütülü çamaşır yıkanınca çıkanlar olur bi tek.
Beslenme örtüleri falan.
Yok canım limonsuza katılıyorum sabahın erken saatinde kalkan tembel sayılmaz aslında bizimkiler yatıyor ben de sessizden takılıyorum evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?