Düzenli Evimiz & Hayatımız

aksamdan migren tutmustu mutfak toplamadim. makinayi calistirdim
tezgahi ocagi sildim
buzdolabini dolaplari bir dolandirdim
odalari toparladim
kuruyn camasirlari katladim
makinaya camasir attim
ütü yaptım
wc yikadim lavobolari ovdum
banyoyu camasir makinasini sildim
kahvaltı hazırladım

Allah korusun hırsızdan, afetlerden

Günaydın. Benim çocuk 1.sinifa başladı. Okul tam gün ,sabah götür gel,öğlen okuldan al yemek yedir geri götür 1 buçuk saat sonra git tekrar eve getir ,yoruldum iyice sabah işleri halletmeye çalışıyorum.pek de yetişemiyorum. O yüzden pek aktif olamıyorum buralarda

Geceden ne içtin sen kardeşim benim bu neyy

Allah kolaylık versin bende aynı durumdayım, biri başka okulda öbürü başka. Servisi ayarlıyım rahatlıycam inşaallah yoksa ev uzak çocuklar perişan oluyor.

Bizim
Allah kolaylık versin bende aynı durumdayım, biri başka okulda öbürü başka. Servisi ayarlıyım rahatlıycam inşaallah yoksa ev uzak çocuklar perişan oluyor.
Bizim 5 dakika Allah'tan ama benim ufaklık da olunca gidip gelmek yorucu oluyor. Sana da Allah kolaylık versin . Öğle arası yapmasalardi daha rahat olacaktık

Bizim

Bizim 5 dakika Allah'tan ama benim ufaklık da olunca gidip gelmek yorucu oluyor. Sana da Allah kolaylık versin . Öğle arası yapmasalardi daha rahat olacaktık
Ah ah öğle arası kadar gereksiz bir uygulama yok, öğrenciye, veliye, öğretmene külfet sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…