- 13 Ağustos 2020
- 15.713
- 89.262
- 598
- 33
Allah korusun hırsızdan, afetlerdenEvim alıp başını gidiyor bugün hiçbir iş yapamadım. 1hafta içinde sağ ve sol binalara hırsız girdi gece 4te bağırış sesine uyandık polis sesi ev sahibnin çığlığı psikolojimi bozdu. Sabahtan bahçe duvarını yükselttik,açık bir alanı ördük tehlike arz eden bir cama korkuluk yaptırıcaz. Hep dışarda geçti günümüz. Sağolsun komşum yemek çay hazırladı geldi pikniğimizi de yaptık arada :)
Yarin ilk okul günü erkenden evi kırklarım çocuklar gitmeden. Allahtan öğlenciyiz.
Günaydın canım
Ne güzel manzaraGünaydın
Eki Görüntüle 2912251
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
Z zeynebzeyneb
Mikan
yorgun anneanne
Günaydın. Benim çocuk 1.sinifa başladı. Okul tam gün ,sabah götür gel,öğlen okuldan al yemek yedir geri götür 1 buçuk saat sonra git tekrar eve getir ,yoruldum iyiceGünaydın
Eki Görüntüle 2912251
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
Z zeynebzeyneb
Mikan
yorgun anneanne
aksamdan migren tutmustu mutfak toplamadim. makinayi calistirdim
tezgahi ocagi sildim
buzdolabini dolaplari bir dolandirdim
odalari toparladim
kuruyn camasirlari katladim
makinaya camasir attim
ütü yaptım
wc yikadim lavobolari ovdum
banyoyu camasir makinasini sildim
kahvaltı hazırladım
Allah kolaylık versin bende aynı durumdayım, biri başka okulda öbürü başka. Servisi ayarlıyım rahatlıycam inşaallah yoksa ev uzak çocuklar perişan oluyor.Günaydın. Benim çocuk 1.sinifa başladı. Okul tam gün ,sabah götür gel,öğlen okuldan al yemek yedir geri götür 1 buçuk saat sonra git tekrar eve getir ,yoruldum iyicesabah işleri halletmeye çalışıyorum.pek de yetişemiyorum. O yüzden pek aktif olamıyorum buralarda
aksamdan migren tutmustu mutfak toplamadim. makinayi calistirdim
tezgahi ocagi sildim
buzdolabini dolaplari bir dolandirdim
odalari toparladim
kuruyn camasirlari katladim
makinaya camasir attim
ütü yaptım
wc yikadim lavobolari ovdum
banyoyu camasir makinasini sildim
kahvaltı hazırladım
Bizim 5 dakika Allah'tan ama benim ufaklık da olunca gidip gelmek yorucu oluyor. Sana da Allah kolaylık versin . Öğle arası yapmasalardi daha rahat olacaktıkAllah kolaylık versin bende aynı durumdayım, biri başka okulda öbürü başka. Servisi ayarlıyım rahatlıycam inşaallah yoksa ev uzak çocuklar perişan oluyor.
Öğretmen dışında henüz yok anne grubuYeni veli grubu o kadar tatlı ki
Ah ah öğle arası kadar gereksiz bir uygulama yok, öğrenciye, veliye, öğretmene külfet sadeceBizim
Bizim 5 dakika Allah'tan ama benim ufaklık da olunca gidip gelmek yorucu oluyor. Sana da Allah kolaylık versin . Öğle arası yapmasalardi daha rahat olacaktık
Bizim grup ney yok henüz. Ama 2 günde kafam kazan oldu feleğin şaştıYeni veli grubu o kadar tatlı ki
Öğretmen dışında henüz yok anne grubumesaja kapalı öğretmenin ki de ohh
Sınıf annesi kurarsa da o kadar tecrübem var koyarım mesafemiheyecanlı anneler yaşasın coşkuyu
Ağlasam sesimi duyar mısınız desemBizim grup ney yok henüz. Ama 2 günde kafam kazan oldu feleğin şaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?