- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
Günaydın canımGünaydın
Eki Görüntüle 2912251
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@Anka
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
LuckyMom
sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
yorgun anneanne
Milim milim düzenliNolmuş evime
Çok neşeli bir paylaşım olmuşHellöö ben geldim.
Hakikaten temizlik imandanmışev süpürüldü tuvaletler banyolar yıkandı toz alındı 2 balkonda yıkandı yatak carsafları degilştirildibanyo paspasları yıkandı camasırlar yıkanıp asıldı ( hala devam edıyo yıkanmaya) yerler silindi . ekmek arası yemek yemek hazırlanıldı yenildi veee suanda kahvem demlikte demlenıyorr aaayyyy yazarken yoruldum yahu .
Ama bu topiği kım açtıysa Allah razı olsun nası birbirinizi temizlik için motive dıyosunuz ben bile motıve oldum 1 günlük katılımla bu işleri yaptım
Banada cat kapı gelen çok olurNeyyyyyy
ikizler burcu yükselen terazi her ikisini de yansıtıyorum aşırı zor bir karakterim ama severim kendimiÇok neşeli bir paylaşım olmuşokurken tebessüm ettim burcunuz ne acaba?
Vallah yükselen felan bilmem ben teraziyim yüksek ne ola kiikizler burcu yükselen terazi her ikisini de yansıtıyorum aşırı zor bir karakterim ama severim kendimisenin burcun nedır ?
Boğa burcuyum.ikizler burcu yükselen terazi her ikisini de yansıtıyorum aşırı zor bir karakterim ama severim kendimisenin burcun nedır ?
yüzün yumuşak derler bana. sen de öyleysenBanada cat kapı gelen çok olur
oo terazileri severim kayınvaldem de terazidir çok oturaklı bir insandır. benmde yükselen terazi az bucuk bı oturaklı yanım varVallah yükselen felan bilmem ben teraziyim yüksek ne ola ki
Vallah aynen çok sabirlisin derleryüzün yumuşak derler bana. sen de öyleysen
diyirem ki kitap gibi her yerNolmuş evime
valla askında tam dediğin gibiyimdir ama işte hayat bizi duvardan duvara vurur iken enerjiyi de fazlasıyla harcatıyor adamaBoğa burcuyum.
Enerjin yüksek geldi ondan sordum.
Anlatım akıcı ,samimi.
bitti mi temizlikyüzün yumuşak derler bana. sen de öyleysen
Ben hiç yumuşak değilim o zaman hiç oyle gelen olmazyüzün yumuşak derler bana. sen de öyleysen
Bende de deli mıknatısi var.oo terazileri severim kayınvaldem de terazidir çok oturaklı bir insandır. benmde yükselen terazi az bucuk bı oturaklı yanım var
ama genel olarak çatlagımdır her evin delisi olur ya bizim evin delisi benımdir.
yükselen ise doğdugn saatle bulunan bir burçtr
Bunların ayağı alışır ilk günden maşallah aman dikkat etisimi bitirdim hamdolsun. çat kapı iki komsu geldi tanismaya 15 dakika oturdular cocuklari birakip gittiler oynasinlar diye 2.5 saattir burdalar omaan yoreppii
Bende boğaBoğa burcuyum.
Enerjin yüksek geldi ondan sordum.
Anlatım akıcı ,samimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?