kek i okuyunca gözbebeklerim büyüdüSabahtan beri yaptıklarım
Oğlanı okula hazırladım
kahvaltıdan önce evi toparladım süpürdüm
Kahvaltı hazırladım
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım
Ütü yaptım
Öğle yemeğini ve akşam yemeğini hazırladım
Şimdi dolap düzenlemesi yapıp oğlumu bekleyeceğim
Daha sonra da kek yapmayı düşünüyorum inşallah
Ne videosu izledindüzen videolari izledim Allah belami vereydi de izlemeyeydim
Olsada yesekkek i okuyunca gözbebeklerim büyüdü
buzdolabini nasil diziyor kadin. coraplari bebek kiyafetlerini görsen. disk pamuklari bile kutuya dizdi benim ki oldugu gibi posetteNe videosu izledin
Bende bazen görüyorum aman ya benim öyle yapacak gücüm yok boş ver ne utanacaksınbuzdolabini nasil diziyor kadin. coraplari bebek kiyafetlerini görsen. disk pamuklari bile kutuya dizdi benim ki oldugu gibi posetteutandim
kasların mı agriyor yaHiç iş yapasım yok. Sanki mekik çekmişim gibi karnım acıyor. Sanırım doktorun ağrılarını hafifletsin diye verdiği ilaçtan oldu. Çünkü spor bünyeye ters. Böyle olunca yatıyom tüm gün.
bosver yapma bugün de yapinca iyi yapiyon sen bi seferdeHiç iş yapasım yok. Sanki mekik çekmişim gibi karnım acıyor. Sanırım doktorun ağrılarını hafifletsin diye verdiği ilaçtan oldu. Çünkü spor bünyeye ters. Böyle olunca yatıyom tüm gün.
Evet inş göbeğim toparlanır.kasların mı agriyor ya
demiş bir arkadaş ben demedim☻bosver yapma bugün de yapinca iyi yapiyon sen bi seferde
Evi pok götürünce mecbur motor takıyorum tabibosver yapma bugün de yapinca iyi yapiyon sen bi seferde
ay toplanir belki kiz hadi insallahEvet inş göbeğim toparlanır.Başka yerimde ağrı olsa kovittim diyeceğim öyle acıyor.
BencedeNego nun evinin öyle oldugundan eminim ☻
Neyyyyyyisimi bitirdim hamdolsun. çat kapı iki komsu geldi tanismaya 15 dakika oturdular cocuklari birakip gittiler oynasinlar diye 2.5 saattir burdalar omaan yoreppii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?