- 26 Mart 2018
- 28.493
- 128.194
- 598
Valla göbek bölgemde yağlanma fazla çıktı. Kolestrol olabilir dedi. O yüzden aşko ya. Kilomla sorunum yok ama sağlık için yapmalıyım. Çok hareketsiz kalıyorum. Hiç yürümüyorum. totomu devirip oturuyorum sürekliYa kızım sus bak tokatlarım seni ülen sen o fit vücuda nedecen totosunu kestiğim
E tabi öğlen şekerlemesine geri sayım yapıyorsun her gün biz maratona koşarken o yüzden 7 demiSabah 7 de kahvaltım bile kalmıyor benim7 yi geçerse baş ağrısı geliyor ahhahahaha
Gel şöyle yavrum yamacıma
Calci bana aşko deyip durma öğlen imamı da bulmak zor olur malum Cuma varValla göbek bölgemde yağlanma fazla çıktı. Kolestrol olabilir dedi. O yüzden aşko ya. Kilomla sorunum yok ama sağlık için yapmalıyım. Çok hareketsiz kalıyorum. Hiç yürümüyorum. totomu devirip oturuyorum sürekli
Tam ihtiyacm olan ödev2 kapiyi silmistim digerleri kaldi öyle artik bi siliyim bugün
Valla ya nasi yapabiliyolar . Bak çokta özeniyorum . Şöyle zink die kalkıp sabahın 8 inde evi kahve ile kokutmak...Bende yataktayım burdaki kadınlar bazen 7 de kahve içiyor oluyor hiç aklım ermedi henüz o saatte nasıl olabiliyor
Bak nasıl da zeki hatunE tabi öğlen şekerlemesine geri sayım yapıyorsun her gün biz maratona koşarken o yüzden 7 demi
Yani benim o kadar organizerim olsa dağılacak yer kalmazDegilmi parası olanda ve evi düzensiz olanda var
ahahah gıcık etmek için birebirCalci bana aşko deyip durma öğlen imamı da bulmak zor olur malum Cuma var
Hala aşko diyorahahah gıcık etmek için birebirAŞKOOOO demem bundan sonra sana aşkom
Eşko de o zamanahahah gıcık etmek için birebirAŞKOOOO demem bundan sonra sana aşkom
En büyük ödül tembellikten kurtulmak zatem daha ne olsunEnaaaam ödev demi var
Yapcaz artik kendimi yataktan bı kaziyabilsem kk nin en tembel kadını olarak ödul verin bana
Sen ne tatlısın bu sabah seni kıtlarım bak negooooSenben Jes
Bunu burdan alınEşko de o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?