Erken kalkıp sabahın bereketinde işleri bitirmenin tadını alsan daha bırakamazsınBazen 8de de kalkıyorum ama ya
Evet çok güzel bugüne kdr hep gebelk bölümlerine takılıyodm nie burayı dha önce farketmedim ki hepiniz cooook güzelsinizTamamdır, burada aktif olursan emin ol faydasını görürsün. Birbirimizi çok güzel motive ediyoruz
Ağzından yel alsınKocam da çok tatlısın dedi ölücem mi ula yoksa
Şöyle düşün çocuk düşünüyorsan ondan önce düzen oluştur ki sonra daha zor gelmesin.Evet kötü bı aliskanlik farkndayim. Belkide oyuzden sabah yataktan kalkarken dayak yemiş gibi oluyorum ayilamiyorum. Düzenim değişmeli . İşten ayrıldıktan snra saldım iyice bide işte çocuğum olsa belki çocukla düzenli ni hayata geçerdim. Smdi tek tabancayim serseri bı hayat yaşıyorum
Her çocuk farklı ya bir şey diyemiyorum. Benimkiler erken yatmaya alışkın, erken yattıkları için erkenden ayaktalar. Belki de genetiktir bende öyleydim çocukken de büyükkendeBenimkiler 8de kalkıyor 6da da kalksak yatın diyorum ya diş fırçama su içme 15 dk sonra iniyorlar aşağı uyumaya güya biz eşimle yarım saat tek katılalım diye beklerken 2-3 kez çiş+su içme daha yapıyorlar. Sonuç biz yataktayım uyumak üzere onlar yan odalardan muhabbet ediyorlar hala. Azar ceza sabahın köründ uyandırmak hiçbiri iş yaramadı10da başlıyoruz 12de anc evelallah
Evet deneyeceğim teşekkürlerŞöyle düşün çocuk düşünüyorsan ondan önce düzen oluştur ki sonra daha zor gelmesin.
Sabah uykusu vücuda iyi gelmiyor, en azından bende de öyle sersem gibi oluyorum uyursam.
Sabah erken kalkıp öğlen uykusu deneyebilirsin. Tabii hayat senin hayatın benimki öneri sadece
senin ölün benim dirimin pek çok katı başganımDemişler Nego öldü yooo dostum yoo yıkılmadım ayaktayım
Yatakları düzelttim
Kahvaltıya krep yaptım, kahvaltı sofrasını kurdum
Elde yıkanacakları yıkadım
Beslenme çantası hazırladım, çocukların çantalarını kontrol ettim
Dağınıklık vardı biraz topladım
Çamaşır katladım yerleştirdim
Çocukları uğurladıktan sonra balkonu sildim, örtülerini vs silkeledim
Kahvaltı sofrasını topladım
Wc leri temizledim, havluları değiştirdim, yedek tuvalet kağıtlarını koydum, kağıt havlu astım, wc terliklerine çamaşır suyu sıktım
Evi süpürdüm
Makineye çamaşır attım
Kendime tepsi hazırladım Mügeciğime bakıcam sonra öğle yemeği hazırlıycam
Ve sözümü tuttum kapılarimi ve kısa pencere önlerimi sildimTamamdır, burada aktif olursan emin ol faydasını görürsün. Birbirimizi çok güzel motive ediyoruz
Cooook guzeel ellerine saglikkkk negoşDemişler Nego öldü yooo dostum yoo yıkılmadım ayaktayım
Yatakları düzelttim
Kahvaltıya krep yaptım, kahvaltı sofrasını kurdum
Elde yıkanacakları yıkadım
Beslenme çantası hazırladım, çocukların çantalarını kontrol ettim
Dağınıklık vardı biraz topladım
Çamaşır katladım yerleştirdim
Çocukları uğurladıktan sonra balkonu sildim, örtülerini vs silkeledim
Kahvaltı sofrasını topladım
Wc leri temizledim, havluları değiştirdim, yedek tuvalet kağıtlarını koydum, kağıt havlu astım, wc terliklerine çamaşır suyu sıktım
Evi süpürdüm
Makineye çamaşır attım
Kendime tepsi hazırladım Mügeciğime bakıcam sonra öğle yemeği hazırlıycam
Robot süpürge istiyorum artık teo anlıyor musunsenin ölün benim dirimin pek çok katı başganım
Eline sağlıkVe sözümü tuttum kapılarimi ve kısa pencere önlerimi sildimbu gurur hepimizin
bak ona yok demem başganım. Hem hayatı kolaylaştırıyor. Hem de bana iş yapma aşkı kazandırdı. O süpürürken ben de iş yapıyorumRobot süpürge istiyorum artık teo anlıyor musun
Sanırsın eylül gelmiş dimiHavalar bir anda bozdu ya
dediğin gibi geçirmiştir canım. Çabucak sağlığına kavuşur inşallahSağolun sormuşsunuz akşam iyi dediler ama şimdi oksijen veriyolarmış.
Normal serviste yatıyor covid negatif çıkıyor ama ciğerleri dolu.
Ya oldu farketmedi sona doğru ilerledi pozitiften negatife döndü bilmiyorum valla karışık durum
Cok geçmiş olsunSağolun sormuşsunuz akşam iyi dediler ama şimdi oksijen veriyolarmış.
Normal serviste yatıyor covid negatif çıkıyor ama ciğerleri dolu.
Ya oldu farketmedi sona doğru ilerledi pozitiften negatife döndü bilmiyorum valla karışık durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?