Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tamamdır, burada aktif olursan emin ol faydasını görürsün. Birbirimizi çok güzel motive ediyoruz
Evet çok güzel bugüne kdr hep gebelk bölümlerine takılıyodm nie burayı dha önce farketmedim ki hepiniz cooook güzelsiniz
Kendimi artik arkadaşsız hisetmiyorum bı sürü arkadaşım oldu burda ve buraya uyum sağlayacağımdan eminim

Şöyle düşün çocuk düşünüyorsan ondan önce düzen oluştur ki sonra daha zor gelmesin.
Sabah uykusu vücuda iyi gelmiyor, en azından bende de öyle sersem gibi oluyorum uyursam.
Sabah erken kalkıp öğlen uykusu deneyebilirsin. Tabii hayat senin hayatın benimki öneri sadece

Demişler Nego öldü yooo dostum yoo yıkılmadım ayaktayım

Yatakları düzelttim
Kahvaltıya krep yaptım, kahvaltı sofrasını kurdum
Elde yıkanacakları yıkadım
Beslenme çantası hazırladım, çocukların çantalarını kontrol ettim
Dağınıklık vardı biraz topladım
Çamaşır katladım yerleştirdim
Çocukları uğurladıktan sonra balkonu sildim, örtülerini vs silkeledim
Kahvaltı sofrasını topladım
Wc leri temizledim, havluları değiştirdim, yedek tuvalet kağıtlarını koydum, kağıt havlu astım, wc terliklerine çamaşır suyu sıktım
Evi süpürdüm
Makineye çamaşır attım

Kendime tepsi hazırladım Mügeciğime bakıcam sonra öğle yemeği hazırlıycam

Her çocuk farklı ya bir şey diyemiyorum. Benimkiler erken yatmaya alışkın, erken yattıkları için erkenden ayaktalar. Belki de genetiktir bende öyleydim çocukken de büyükkende eşime benzeseler uyurlardı

Evet deneyeceğim teşekkürler
Ama öğlen uykusu uyuduğum zaman gece yine uyku tutmuyor. Gece erken uyuyablsem gerisi gelecek

senin ölün benim dirimin pek çok katı başganım

Cooook guzeel ellerine saglikkkk negoş

dediğin gibi geçirmiştir canım. Çabucak sağlığına kavuşur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…