Düzenli Evimiz & Hayatımız

Valla ya nasi yapabiliyolar . Bak çokta özeniyorum . Şöyle zink die kalkıp sabahın 8 inde evi kahve ile kokutmak...
Erken yatarak
11 de yatış 6 da kalkış. Geç yatmaktan hiç hoşlanmam, geç kalkmaktan da

Bak nasıl da zeki hatun aynen kahvaltı sonrası herşeyi bitiriyorum öğlen yemeği yiyorum sonra vur kafayı yat uyan yemek yap akşam çay keyfi vs. 22.00 geçmeden uyurum.
Veletler doğmadan sen gibiydim erkenden o işleri bitirip tıkınıp uyumak ne güzel di bee hemde fit idim ye uyu ilişkisi bana dokunmuyordu şimdi yer uyarsam kilo alıyorum velet te rüzgar esse sesine kalkıp uyandırır sinir basar die hiç o olaylara girmiyorum

Erken yatarak
11 de yatış 6 da kalkış. Geç yatmaktan hiç hoşlanmam, geç kalkmaktan da
Benimkiler 8de kalkıyor 6da da kalksak yatın diyorum ya diş fırçama su içme 15 dk sonra iniyorlar aşağı uyumaya güya biz eşimle yarım saat tek katılalım diye beklerken 2-3 kez çiş+su içme daha yapıyorlar. Sonuç biz yataktayım uyumak üzere onlar yan odalardan muhabbet ediyorlar hala. Azar ceza sabahın köründ uyandırmak hiçbiri iş yaramadı 10da başlıyoruz 12de anc evelallah

Ama şöyle yapıcam smdi yeni uyandim ya iki yudum alim ayilim sonra kapıları silip devam ederim kahveye böyle böyle alisicam sayenizde
Tamamdır, burada aktif olursan emin ol faydasını görürsün. Birbirimizi çok güzel motive ediyoruz

Vücudun dinlenmesine en elverişli zamanlar da uyumuyorsun :/
Evet kötü bı aliskanlik farkndayim. Belkide oyuzden sabah yataktan kalkarken dayak yemiş gibi oluyorum ayilamiyorum. Düzenim değişmeli . İşten ayrıldıktan snra saldım iyice bide işte çocuğum olsa belki çocukla düzenli ni hayata geçerdim. Smdi tek tabancayim serseri bı hayat yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…