Neyy ney neyyyyBende yataktayım burdaki kadınlar bazen 7 de kahve içiyor oluyor hiç aklım ermedi henüz o saatte nasıl olabiliyor
Birileri tarafından tüketildiğim doğrudur
Aslanım JesSabah 7 de kahvaltım bile kalmıyor benim7 yi geçerse baş ağrısı geliyor ahhahahaha
Ahh yaaa tam diyecektim aşko ne beeeeCalci bana aşko deyip durma öğlen imamı da bulmak zor olur malum Cuma var
Erken yatarakValla ya nasi yapabiliyolar . Bak çokta özeniyorum . Şöyle zink die kalkıp sabahın 8 inde evi kahve ile kokutmak...
Veletler doğmadan sen gibiydim erkenden o işleri bitirip tıkınıp uyumak ne güzel di bee hemde fit idim ye uyu ilişkisi bana dokunmuyordu şimdi yer uyarsam kilo alıyorum velet te rüzgar esse sesine kalkıp uyandırır sinir basar die hiç o olaylara girmiyorumBak nasıl da zeki hatunaynen kahvaltı sonrası herşeyi bitiriyorum öğlen yemeği yiyorum sonra vur kafayı yat uyan yemek yap akşam çay keyfi vs. 22.00 geçmeden uyurum.
Bunu burdan alın
Kabul ediyorum çok kötüydü
Kocam da çok tatlısın dedi ölücem mi ula yoksaSen ne tatlısın bu sabah seni kıtlarım bak negoooo
Valla haklısın ama kocam kahve yapmış smdi onu içsem sonra silsem olur muEn büyük ödül tembellikten kurtulmak zatem daha ne olsun
Hadi neyse yaptıktan sonra kendine bir kahve ısmarla
Tabii canım şaka yapıyorumValla haklısın ama kocam kahve yapmış smdi onu içsem sonra silsem olur mu
Kizz ben yatağa 11 de girsem ölürüm 3 te uyuyorum uyuyamam ki kesinlkleErken yatarak
11 de yatış 6 da kalkış. Geç yatmaktan hiç hoşlanmam, geç kalkmaktan da
Benimkiler 8de kalkıyor 6da da kalksak yatın diyorum ya diş fırçama su içme 15 dk sonra iniyorlar aşağı uyumaya güya biz eşimle yarım saat tek katılalım diye beklerken 2-3 kez çiş+su içme daha yapıyorlar. Sonuç biz yataktayım uyumak üzere onlar yan odalardan muhabbet ediyorlar hala. Azar ceza sabahın köründ uyandırmak hiçbiri iş yaramadıErken yatarak
11 de yatış 6 da kalkış. Geç yatmaktan hiç hoşlanmam, geç kalkmaktan da
Tabii canım şaka yapıyorum
Bazen 8de de kalkıyorum ama ya
Ama şöyle yapıcam smdi yeni uyandim ya iki yudum alim ayilim sonra kapıları silip devam ederim kahveyeTabii canım şaka yapıyorum
Vücudun dinlenmesine en elverişli zamanlar da uyumuyorsun :/Kizz ben yatağa 11 de girsem ölürüm 3 te uyuyorum uyuyamam ki kesinlkle
Tamamdır, burada aktif olursan emin ol faydasını görürsün. Birbirimizi çok güzel motive ediyoruzAma şöyle yapıcam smdi yeni uyandim ya iki yudum alim ayilim sonra kapıları silip devam ederim kahveyeböyle böyle alisicam sayenizde
Evet kötü bı aliskanlik farkndayim. Belkide oyuzden sabah yataktan kalkarken dayak yemiş gibi oluyorum ayilamiyorum. Düzenim değişmeli . İşten ayrıldıktan snra saldım iyice bide işte çocuğum olsa belki çocukla düzenli ni hayata geçerdim. Smdi tek tabancayim serseri bı hayat yaşıyorumVücudun dinlenmesine en elverişli zamanlar da uyumuyorsun :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?