Bugün evi topladım bi üstten süpürdüm o kadar. Aşı halsizliği geçti şimdide tat ve koku yok. Aşıdan mı ciddi ciddi korona mı oldum bilmiyorum. Başka belirti de yok teste gitsem mi kararsızım.
Aşıyı ne zaman oldun?Bugün evi topladım bi üstten süpürdüm o kadar. Aşı halsizliği geçti şimdide tat ve koku yok. Aşıdan mı ciddi ciddi korona mı oldum bilmiyorum. Başka belirti de yok teste gitsem mi kararsızım.
İnternetten baktım bende çok az kişide olmuş anlamadım ki. Gribi atamadan oldum o yüzden mi böyle ağır geçiyor akıl erdiremedim.Hiç duymadım ben ama böyle olanda oluyodur illaki musluğum ne diyim bilemedim
8 Eylül de biontech oldum. Covidken olsam eşim ablam görüştüğüm kişiler de hastalanır Dı diye düşünüyorum.Aşıyı ne zaman oldun?
Covid iken aşı olmuş olabilirsin.
Ama ilaç içmek istiyor musun bilemedim.
Hangi aşıyı oldun ?
Bizim müdür covidken bilmeden aşı olmuştu o geldi aklıma.İnternetten baktım bende çok az kişide olmuş anlamadım ki. Gribi atamadan oldum o yüzden mi böyle ağır geçiyor akıl erdiremedim.
8 Eylül de biontech oldum. Covidken olsam eşim ablam görüştüğüm kişiler de hastalanır Dı diye düşünüyorum.
Teste gitmek istemiyorum çünkü başka belirttim yok. Aşıdan sonra bi üşüme oldu 5 6 saate geçti. Halsizlik 2 gün falan sürdü.
Şimdi genzim kulaklarım tıkalı acaba o yüzden koku tat yok diyorum. Bilemedşm yaaa ciddi sinirlerim bozuldubir de aşı olmadan 2 hafta önce ciddi ağır grip geçirdim onda da tat koku gitti teste gittim negatif çıktı 5 güne de topladım. Şimdi sesim boğuk geniz tıkalı falan amann bu topiğin en çürük elması benim bu arada
Değilim. Hasta olduğumda da ne olduğumu anlamamıştım şimdide ne olduğunu anlamıyorum vallaBizim müdür covidken bilmeden aşı olmuştu o geldi aklıma.
Ama sen zaten atlatmış gibisin gibi bir şey.
Ortaya karışık olmuş.
Öğretmen misin?
Tat alamıyorum diye habire yiyorum sebebi de acaba tat yerine geldi mi diye kontrol ediyorum diyorum
Yaa tühhbulasik makinam yine borusu ariza cikardi sular seller mutfak hali batti her yer. oralari kuruladim sildim temiz suyla. baska da bisey yapmadim saat 5 oldu bi süpürur camasirlara odaklanirim
Müzikle iyi oluyor ama benim çıldırmama engel değilÇocukların ödevimi
Ya bende de o dert var.
Hala bi sayfa yazması gerekti aklıma getirdin.
Hareketli müzik açıp yazdırınca yazıyor bizimki ritimle. Hani şu temizlik yaparken açılan şarkı sözü olmayan müzik var ya.
Bazen de masal açıyorum. Bunu dinlerken yaz diyorum.
Başlarında beklettiriyolar 2 satır yazacaklar.
Evet ben sıvı tüketmiştim hem tat yok hem iştah yiyememiştimTat alamıyorum diye habire yiyorum sebebi de acaba tat yerine geldi mi diye kontrol ediyorum diyorumnormal insan bir şeyler yemez halbuki bu durumda
Hadi oturmaya mı geldik ödevler bittiiii
amiiin amiin.
bizim ikiser sayfa var daha banyo yapmadilar ölüyorum anlasanaHadi oturmaya mı geldik ödevler bittiiii
biseyler yap iyi hazirlanbiz daha ödev yapma yaptırma işlerine gelmedik
ama gözüm iyi korktu sizlerden
Kac yasindaydi canim seninkibiz daha ödev yapma yaptırma işlerine gelmedik
ama gözüm iyi korktu sizlerden
Çok tatlısın yaDeğilim. Hasta olduğumda da ne olduğumu anlamamıştım şimdide ne olduğunu anlamıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?