Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün evi topladım bi üstten süpürdüm o kadar. Aşı halsizliği geçti şimdide tat ve koku yok. Aşıdan mı ciddi ciddi korona mı oldum bilmiyorum. Başka belirti de yok teste gitsem mi kararsızım.

Hiç duymadım ben ama böyle olanda oluyodur illaki musluğum ne diyim bilemedim

Bugün evi topladım bi üstten süpürdüm o kadar. Aşı halsizliği geçti şimdide tat ve koku yok. Aşıdan mı ciddi ciddi korona mı oldum bilmiyorum. Başka belirti de yok teste gitsem mi kararsızım.
Aşıyı ne zaman oldun?

Covid iken aşı olmuş olabilirsin.

Ama ilaç içmek istiyor musun bilemedim.

Hangi aşıyı oldun ?

Hiç duymadım ben ama böyle olanda oluyodur illaki musluğum ne diyim bilemedim
İnternetten baktım bende çok az kişide olmuş anlamadım ki. Gribi atamadan oldum o yüzden mi böyle ağır geçiyor akıl erdiremedim.
Aşıyı ne zaman oldun?

Covid iken aşı olmuş olabilirsin.

Ama ilaç içmek istiyor musun bilemedim.

Hangi aşıyı oldun ?
8 Eylül de biontech oldum. Covidken olsam eşim ablam görüştüğüm kişiler de hastalanır Dı diye düşünüyorum.
Teste gitmek istemiyorum çünkü başka belirttim yok. Aşıdan sonra bi üşüme oldu 5 6 saate geçti. Halsizlik 2 gün falan sürdü.
Şimdi genzim kulaklarım tıkalı acaba o yüzden koku tat yok diyorum. Bilemedşm yaaa ciddi sinirlerim bozuldu bir de aşı olmadan 2 hafta önce ciddi ağır grip geçirdim onda da tat koku gitti teste gittim negatif çıktı 5 güne de topladım. Şimdi sesim boğuk geniz tıkalı falan amann bu topiğin en çürük elması benim bu arada

Bizim müdür covidken bilmeden aşı olmuştu o geldi aklıma.

Ama sen zaten atlatmış gibisin gibi bir şey.

Ortaya karışık olmuş.

Öğretmen misin?

Bizim müdür covidken bilmeden aşı olmuştu o geldi aklıma.

Ama sen zaten atlatmış gibisin gibi bir şey.

Ortaya karışık olmuş.

Öğretmen misin?
Değilim. Hasta olduğumda da ne olduğumu anlamamıştım şimdide ne olduğunu anlamıyorum valla

Müzikle iyi oluyor ama benim çıldırmama engel değil

Tat alamıyorum diye habire yiyorum sebebi de acaba tat yerine geldi mi diye kontrol ediyorum diyorum normal insan bir şeyler yemez halbuki bu durumda
Evet ben sıvı tüketmiştim hem tat yok hem iştah yiyememiştim
Sen koronayken aşı olmuş olabilirsin canım. Dikkat et biraz daha bak belirtilerime ihmal etme yinede

Bugün yaptiklarim;
Evi toparladim
Lekeli bi iki giysiyi çitiledim
3 makine camasir yikadim astim
Ders calistim
Yemek yaptim(tarhana çorbası, kabak mücver)
2 tane firin tepsisi yikadim

Biraz dinlenip camasir toplucam mutfakta bi iki tabak var onlari makineye yerlestiririm
Yarın giymelik bi parca ütü yapcam devamini yarina birakirim çünkü sanirim enerjim kalmadi

Sonra da spor yapcam
Sonra dus kitap uyku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…