- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Sen ye ben spora gidiyorumkendime es buldum diye sevindim ama cok uzun sûrmedibelki yerim yarin pazartesi saglam baslariz
dagilali uzun zaman olduKızımla ilgilendim mutfağa yeni giriyorum loranınki topluymuş puhhh
Part 1..
kalan odevler yaptirilicak
cantalar hazirlanacak
Bunlari gece mi yapcaksin?Part 1..
camasirlar tez asilacak
puding yapilicak
kalan odevler yaptirilicak
cantalar hazirlanacak
leş buzdolabi boşaltılacak yikanacak
yatsam yatarim da yatirmiyolar aga sabah ki isler binecek üstüne o buzdolabi kalir süt dökmüsler biskuvi ezilmis kalmasinBunlari gece mi yapcaksin?
O zaman gece gec uyuyosun sen galibaben 11 de yataktayim da genelde ondan sasirdim bi an kendim buzdolabini bosalttigimi hayal edip buhran gecirdim su an
Oyy kolay gelsin hemencecik bitirirsin senyatsam yatarim da yatirmiyolar aga sabah ki isler binecek üstüne o buzdolabi kalir süt dökmüsler biskuvi ezilmis kalmasin
Tanri aşkina senin isin yok gibiSaricivcivcikcik teşekkür ederim canım benim
K klbk33 kolay gelsin canım
Aktif Lora listen çok uzun senin beybi
oğlan uyudu hadi gidek maratona.
ne yapcam onu da bilmiyorum ama bulurum bi iş galiba
ay nasil gaza geldim oglana hadi diyip duruyorumOyy kolay gelsin hemencecik bitirirsin senbaslamak bitirmenin yarisidir arkandayim hadi git basla rocky
Arka fonda eye of the tiger çalıyo
Ben de spor yaparken aciyim bari az gaza geliyimay nasil gaza geldim oglana hadi diyip duruyorum
İşte bende böyleyimGülüp durma bee üzülcem sana üzüntümü baltalıyosun
Korkmalısınbiz daha ödev yapma yaptırma işlerine gelmedik
ama gözüm iyi korktu sizlerden
Sabah 7 de başladım gün içine yayarak yaptırdımbizim ikiser sayfa var daha banyo yapmadilar ölüyorum anlasana
O eskidendi cınım bizde kendimiz yapardıkAllah sabır versin loram:)
napayim kiz karakter galiba. ben kendim yapardım başımda biri beklerse sinirlenirdim.
benim bi küçüğü annem liseden mezun olana kadar oturtup çalıştırdı. Bi satır yazar on dk gezerdi.
en küçüğü de kendi kendine yapardı. yapamadığı bisey olursa ben ya da annem oturup çalıştırdım anlatırdık.
büyük dayıya çektiyse bittik
Bizim öğretmen cuma verdi, cumartesi ve pazar ayrıca verdi ödevBizimki hala son sayfada. İlk gün yapsa hemen bitircek. 3 gün yap diye peşinden koştuk resmen
Güldürdün yaDinliyorum kendimi aynı anda etrafımı darlıyorumkorona geçiren tüm akrabaları aradım düğünde ki herkesi aradım dedim nasılsınız korona oldunuz mu adım deliye çıktı kesin herkes sağlam ben böyle tatsız tutsuz
Halsizliğim yok ya kafam rahat biraz dışarıda çıkmıyorum eşimde evde yok. Ama yine de acaba mı diye başlıyorum düşünmeye
Neyi iyi etti kız
Kimedeliyim yemin ediyorum onca isi halletmis gibi pudinge söz verdim. insallah canim istemez yapmasi bisey degil de
Tıpkı bensinBunlari gece mi yapcaksin?
O zaman gece gec uyuyosun sen galibaben 11 de yataktayim da genelde ondan sasirdim bi an kendim buzdolabini bosalttigimi hayal edip buhran gecirdim su an
Aslanlarım benimBen de spor yaparken aciyim bari az gaza geliyimben kaçtım görüşürüz
Nego Rockyler ayaklandı nerdesin rockylere sahip cikalim
Tanri aşkina senin isin yok gibi
bu listenin bir parcasiydi. kafadakileri yaparsam yarina kendime ceyrek takip kisir yapicam
Korkmalısın
Sabah 7 de başladım gün içine yayarak yaptırdım
O eskidendi cınım bizde kendimiz yapardık
Bizim öğretmen cuma verdi, cumartesi ve pazar ayrıca verdi ödev
9 sayfa kitaptan olmuş oldu, 3 sayfa da defter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?