Düzenli Evimiz & Hayatımız

Part 1..
camasirlar tez asilacak
puding yapilicak
kalan odevler yaptirilicak
cantalar hazirlanacak
leş buzdolabi boşaltılacak yikanacak
Bunlari gece mi yapcaksin?

O zaman gece gec uyuyosun sen galiba ben 11 de yataktayim da genelde ondan sasirdim bi an kendim buzdolabini bosalttigimi hayal edip buhran gecirdim su an

O zaman gece gec uyuyosun sen galiba ben 11 de yataktayim da genelde ondan sasirdim bi an kendim buzdolabini bosalttigimi hayal edip buhran gecirdim su an
yatsam yatarim da yatirmiyolar aga sabah ki isler binecek üstüne o buzdolabi kalir süt dökmüsler biskuvi ezilmis kalmasin

yatsam yatarim da yatirmiyolar aga sabah ki isler binecek üstüne o buzdolabi kalir süt dökmüsler biskuvi ezilmis kalmasin
Oyy kolay gelsin hemencecik bitirirsin sen baslamak bitirmenin yarisidir arkandayim hadi git basla rocky
Arka fonda eye of the tiger çalıyo

biz daha ödev yapma yaptırma işlerine gelmedik
ama gözüm iyi korktu sizlerden
Korkmalısın
bizim ikiser sayfa var daha banyo yapmadilar ölüyorum anlasana
Sabah 7 de başladım gün içine yayarak yaptırdım
O eskidendi cınım bizde kendimiz yapardık
Bizimki hala son sayfada. İlk gün yapsa hemen bitircek. 3 gün yap diye peşinden koştuk resmen
Bizim öğretmen cuma verdi, cumartesi ve pazar ayrıca verdi ödev
9 sayfa kitaptan olmuş oldu, 3 sayfa da defter

Güldürdün ya değilsindir inşaallah canım keşke aşıyı az daha erteleseydin gribi yeni atlattın çünkü

Tıpkı bensin bu saatten sonra tövbe iş yapmam

Tanri aşkina senin isin yok gibi
bu listenin bir parcasiydi. kafadakileri yaparsam yarina kendime ceyrek takip kisir yapicam

kendimi yormuyorum loracim
yapılacak iş çok ama sessiz yapılacak iş az:)
ise de gitcem o yüzden yüklenmiyom kendime. evi görsen çığlık atarsin

dayisiyla aramda bir buçuk yaş bir sınıf var negom
inan annemi kardeşim yaslandirdi zerre gayret yoktu çocukta.
inşallah dayıya çekmez çok amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…