- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
bizim ikiser sayfa var daha banyo yapmadilar ölüyorum anlasana
biseyler yap iyi hazirlan
Kac yasindaydi canim seninki
Bizimki hala son sayfada. İlk gün yapsa hemen bitircek. 3 gün yap diye peşinden koştuk resmenMüzikle iyi oluyor ama benim çıldırmama engel değil
ev de oylece duruyo bi camasir yikandi bi tezgah toplu. ☻ onlarda mecburluktan
Bende gelirim işlerim bitmedioğlanı uyutuyum senle gece maratonuna çıkalım
Bende gelirim işlerim bitmedi
Yarın işe gitcem ben yaa
Allahim oglani hayal ettim basimda durma diye sinirleniyo Yarabbim ne büyüksun ne cocuklar varAllah sabır versin loram:)
napayim kiz karakter galiba. ben kendim yapardım başımda biri beklerse sinirlenirdim.
benim bi küçüğü annem liseden mezun olana kadar oturtup çalıştırdı. Bi satır yazar on dk gezerdi.
en küçüğü de kendi kendine yapardı. yapamadığı bisey olursa ben ya da annem oturup çalıştırdım anlatırdık.
büyük dayıya çektiyse bittik
Şu iş listemi gözden geçirip geleyim.hatırlatma işi kelebekyoksa yatar uyurum sabah iş var diye
ben bebeyi yıkayıp yatırıp geleyim o zaman.
maratonda görüşürüz
Dinliyorum kendimi aynı anda etrafımı darlıyorumEvet ben sıvı tüketmiştim hem tat yok hem iştah yiyememiştim
Sen koronayken aşı olmuş olabilirsin canım. Dikkat et biraz daha bak belirtilerime ihmal etme yinede
Teşekkür ederimÇok tatlısın ya
Gülüp durma bee üzülcem sana üzüntümü baltalıyosunDinliyorum kendimi aynı anda etrafımı darlıyorumkorona geçiren tüm akrabaları aradım düğünde ki herkesi aradım dedim nasılsınız korona oldunuz mu adım deliye çıktı kesin herkes sağlam ben böyle tatsız tutsuz
Halsizliğim yok ya kafam rahat biraz dışarıda çıkmıyorum eşimde evde yok. Ama yine de acaba mı diye başlıyorum düşünmeye
Maşallah Allah bağışlasındört olcak kasımda civcivim:)
Ben de spor yapmakla kacamak yapmak arasinda gidip geliyorumdeliyim yemin ediyorum onca isi halletmis gibi pudinge söz verdim. insallah canim istemez yapmasi bisey degil de
kendime es buldum diye sevindim ama cok uzun sûrmedigel ikimiz de puding yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?