Düzenli Evimiz & Hayatımız

bizim ikiser sayfa var daha banyo yapmadilar ölüyorum anlasana

Allah sabır versin loram:)

biseyler yap iyi hazirlan

napayim kiz karakter galiba. ben kendim yapardım başımda biri beklerse sinirlenirdim.
benim bi küçüğü annem liseden mezun olana kadar oturtup çalıştırdı. Bi satır yazar on dk gezerdi.

en küçüğü de kendi kendine yapardı. yapamadığı bisey olursa ben ya da annem oturup çalıştırdım anlatırdık.

büyük dayıya çektiyse bittik

Allahim oglani hayal ettim basimda durma diye sinirleniyo Yarabbim ne büyüksun ne cocuklar var

Haftasonu listem
*yemek yapılacak
*mutfak toplanacak
*çocuğun ödevleri yaptırılacak
*alışveriş yapılacak
*çamaşır yıkanacak
*buzdolabı temizlenecek
*çöpler atılacak

*yemek yapılacak
*mutfak toplanacak
*dağınıklık toplanacak
*çocuklar yıkanacak
*kişisel bakım yapılacak
*ev süpürülecek
*yerler silinecek
*toz alınacak
*Ütü yapılacak
*Wc yıkanacak
*banyo yıkanacak
*balkon yıkanacak
*fazla olan 3şey evden gidecek
*vakit olursa 30sf kitap okunacak

Ütü yapmam şart. Ütü yapayım ben.

Evet ben sıvı tüketmiştim hem tat yok hem iştah yiyememiştim
Sen koronayken aşı olmuş olabilirsin canım. Dikkat et biraz daha bak belirtilerime ihmal etme yinede
Dinliyorum kendimi aynı anda etrafımı darlıyorum korona geçiren tüm akrabaları aradım düğünde ki herkesi aradım dedim nasılsınız korona oldunuz mu adım deliye çıktı kesin herkes sağlam ben böyle tatsız tutsuz
Halsizliğim yok ya kafam rahat biraz dışarıda çıkmıyorum eşimde evde yok. Ama yine de acaba mı diye başlıyorum düşünmeye

Gülüp durma bee üzülcem sana üzüntümü baltalıyosun

deliyim yemin ediyorum onca isi halletmis gibi pudinge söz verdim. insallah canim istemez yapmasi bisey degil de
Ben de spor yapmakla kacamak yapmak arasinda gidip geliyorum gel ikimiz de puding yiyelim diyomusum

Yok yok hadi maratona git bosver pudingi yarin yaparsin yapsan da burnuna tıka kokar o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…