- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Sizinkisi baya çok vermiş. Bizimkisi kitaptan 4 sayfa verdi. Defterden 4 sayfa. Asıl ödevler haftaya gelecek. Çok kitap istedi.Korkmalısın
Sabah 7 de başladım gün içine yayarak yaptırdım
O eskidendi cınım bizde kendimiz yapardık
Bizim öğretmen cuma verdi, cumartesi ve pazar ayrıca verdi ödev
9 sayfa kitaptan olmuş oldu, 3 sayfa da defter
Sağol. İşi bıraktım. 1 saat dinleneyim.Saricivcivcikcik teşekkür ederim canım benim
K klbk33 kolay gelsin canım
Aktif Lora listen çok uzun senin beybi
oğlan uyudu hadi gidek maratona.
ne yapcam onu da bilmiyorum ama bulurum bi iş galiba
Ben sporu bıraktım.. Koşturmaca ile zayıflamaya başladım.Ben de spor yaparken aciyim bari az gaza geliyimben kaçtım görüşürüz
Nego Rockyler ayaklandı nerdesin rockylere sahip cikalim
2. Doz Aşının son günüydü mecbur oldum. İnşallah yakın zamanda gelir yaaGüldürdün yadeğilsindir inşaallah canım keşke aşıyı az daha erteleseydin gribi yeni atlattın çünkü
Sizinkisi baya çok vermiş. Bizimkisi kitaptan 4 sayfa verdi. Defterden 4 sayfa. Asıl ödevler haftaya gelecek. Çok kitap istedi.Hepsini yaptırır. Yetişmeyenleri eve verirler. + ödev de verirler. Hergün ödev kovalamak bana göre değil. Bi formül bulmalıyım
Kaçta geliyosun işten.kendimi yormuyorum loracim
yapılacak iş çok ama sessiz yapılacak iş az:)
ise de gitcem o yüzden yüklenmiyom kendime. evi görsen çığlık atarsin
Hemen bakayımbu cizgifilm kanallarında çıkan kral şakır sorumluluk cetveli miydi. sorumluluk şeysine baksan belki fikir olur
O da guzelmis zayıflamaya giden her yol mübahtırBen sporu bıraktım.. Koşturmaca ile zayıflamaya başladım.
Kaçta geliyosun işten.
İşten gelip yemek hazırlıyomusun.
Ben yarın konserve açmayı düşünüyom.
Sonrada çocuğun ödevlerini yaparız.
Aynı durumdayız.altıya doğru geliyorum eve. eğer çocuğu kresten ben alacaksam altıyi geciyo.
evet yemek yapıyorum hemen hemen her gün.
bugün kıyma çıkardım yarın köfte yaparım.
dünden kalan ısınmadığı yemekler var. onları ısıtcam. normalde iki günden fazla bekleyen yemeğim olmazdı. ama acayip trafik var bide yemek işi uzarsa hersey birbirine girer.
Aynı durumdayız.
Millet gider mersine ben giderim tersine bu heralde ya koşturma olupta bi öğün kaçırsam onu telafi etmeden yuhu girmez gözümeBen sporu bıraktım.. Koşturmaca ile zayıflamaya başladım.
Musluk nasıl son gün yaa 8 ağustos değil mi benimde 9. 20 ye kadar süre yazıyo2. Doz Aşının son günüydü mecbur oldum. İnşallah yakın zamanda gelir yaa
Zorlanıyorum.sen de zorlaniyo musun kelebek
bazen çok zor geliyo aynı tempoda
Ben bi ara nasıl olcak diye düşünmekten yiyemedim ya.Millet gider mersine ben giderim tersine bu heralde ya koşturma olupta bi öğün kaçırsam onu telafi etmeden yuhu girmez gözüme
Zorlanıyorum.
Ama sonra düşünüyorum. Diyorumki bu hayatı ben seçtim. Başka türlü bi hayatım olsa mutsuz olurdum ben. Şimdi daha mutluyum. Sonra doğru bi seçim diyip devam ediyorum.
aha buNeyi iyi etti kız
cocuklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?