Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sizinkisi baya çok vermiş. Bizimkisi kitaptan 4 sayfa verdi. Defterden 4 sayfa. Asıl ödevler haftaya gelecek. Çok kitap istedi. Hepsini yaptırır. Yetişmeyenleri eve verirler. + ödev de verirler. Hergün ödev kovalamak bana göre değil. Bi formül bulmalıyım

bu cizgifilm kanallarında çıkan kral şakır sorumluluk cetveli miydi. sorumluluk şeysine baksan belki fikir olur

kendimi yormuyorum loracim
yapılacak iş çok ama sessiz yapılacak iş az:)
ise de gitcem o yüzden yüklenmiyom kendime. evi görsen çığlık atarsin
Kaçta geliyosun işten.
İşten gelip yemek hazırlıyomusun.
Ben yarın konserve açmayı düşünüyom.
Sonrada çocuğun ödevlerini yaparız.

Kaçta geliyosun işten.
İşten gelip yemek hazırlıyomusun.
Ben yarın konserve açmayı düşünüyom.
Sonrada çocuğun ödevlerini yaparız.

altıya doğru geliyorum eve. eğer çocuğu kresten ben alacaksam altıyi geciyo.

evet yemek yapıyorum hemen hemen her gün.
bugün kıyma çıkardım yarın köfte yaparım.
dünden kalan ısınmadığı yemekler var. onları ısıtcam. normalde iki günden fazla bekleyen yemeğim olmazdı. ama acayip trafik var bide yemek işi uzarsa hersey birbirine girer.

Aynı durumdayız.

sen de zorlaniyo musun kelebek
bazen çok zor geliyo aynı tempoda
Zorlanıyorum.
Ama sonra düşünüyorum. Diyorumki bu hayatı ben seçtim. Başka türlü bi hayatım olsa mutsuz olurdum ben. Şimdi daha mutluyum. Sonra doğru bi seçim diyip devam ediyorum.

Zorlanıyorum.
Ama sonra düşünüyorum. Diyorumki bu hayatı ben seçtim. Başka türlü bi hayatım olsa mutsuz olurdum ben. Şimdi daha mutluyum. Sonra doğru bi seçim diyip devam ediyorum.

bana sanki İstanbulda olmasak daha mutlu daha rahat oluruz gibi geliyo.
o yüzden düşüncelere girince eşimle tartışıyorum:)
artık tartışmaktan da yoruldum o yüzden herşeyi kendimi yormadan üstün körü yapıp geçiyorum.

böyle düşünüp mutlu olabiliyorsan ne güzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…