Sağolasın teommmmçok geçmiş olsun canım benim
Bu çocuğu olan analara allah sabır versinAman dursun ev öylece hazırlanıp çıkıcam az yürüycem sonra okul.
ah jesim ah şimdi oturduğum yerde üst komşu çocukları tepiniyordu. Bu ay taşınacağız, gittiğim yerde 4 çocuk üst kat, 4 çocuk karşı komşuBu çocuğu olan analara allah sabır versin
Vallahi allah yardım etsin ben asla yapamazdım. Ama mecbur olunca da el mahkumah jesim ah şimdi oturduğum yerde üst komşu çocukları tepiniyordu. Bu ay taşınacağız, gittiğim yerde 4 çocuk üst kat, 4 çocuk karşı komşu
AmiiinBu çocuğu olan analara allah sabır versin
kira değil kuzum , aldığımızda bilmiyorduk. İnşaatken aldıkVallahi allah yardım etsin ben asla yapamazdım. Ama mecbur olunca da el mahkumYaw iki gözüm başka ev mi bulamadınız
O zaman bismillah de gir eve benim gibi manyak değilsin sen idareci birisin sorun yaşamazsın inşallahkira değil kuzum , aldığımızda bilmiyorduk. İnşaatken aldık
Nego bazen öksüresim geliyor tutuyorum kendimiZaten yine deterjan alerji yaptı dışarda öksüreceğim diye ödüm kopuyor, millet tırsarak bakıyor ne hale geldik
Reflü de olabilir sanki midem yüzünden gıcık tutuyor beni sesim de çatallaşıyor öyle zamanlarda.
Bunu da niye yazdıysam böyleyken böyle
Geçmiş olsunBonus seni kıtlardım da halim yok tahminin doğru ağrılarım ilerledi. Kaç gündür yürüyemeyecek duruma geldim birde boğazım balon gibi oldu. Daha bugün uyanınca kendime biraz biraz geliyor gibi oldum. Gerçekten bir anda çarptı beni bu habalar
Çok teşekkür ederim ablaGeçmiş olsun
Allah korusun ya huBir gün hık diye gideceğim sıktığım için de hadi bakalım hayırlısı
Aynı ilaçtan içiyosunuz çok hoş ayrıntılarVerdi agumentinyavruya da geçmiş olsun zor vallahi çorba içiyorum sürekli
Geçmiş olsun canımBonus seni kıtlardım da halim yok tahminin doğru ağrılarım ilerledi. Kaç gündür yürüyemeyecek duruma geldim birde boğazım balon gibi oldu. Daha bugün uyanınca kendime biraz biraz geliyor gibi oldum. Gerçekten bir anda çarptı beni bu habalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?