- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Geçmiş olsun gölge iyidir inşallahBanyo tamam. Evi topladım. Dün yıkanan çamaşırları katladım. Oğlana kahvaltı yaptırdım topladım. Kardeşim ameliyat oldu annemlere gideceğim
Nasıl desem sana belimin sadece ortası ağtıyor her yer değil böyle sırtımdan iki koltuk altımın olduğu hiza
Az görünmüş yaptıklarım bir dahakine şekilli şüküllü yazacamYatakları topladım
Kendi nevresimlerimi değiştim
Çıkanları yıkamaya attım
Evi topladım
Çay demledim
Bi mutfak kaldı onu da kahvaltı sonrası toplarım inş.
Tat koku geldi mi musluk daha iyimisin bebişim?Yatakları topladım
Kendi nevresimlerimi değiştim
Çıkanları yıkamaya attım
Evi topladım
Çay demledim
Bi mutfak kaldı onu da kahvaltı sonrası toplarım inş.
Yok ya 0 tat 0 koku.Tat koku geldi mi musluk daha iyimisin bebişim?
Şu son 3 haftayı atlatsam hayırlısıyla 37 hafta oldu tabi 40a kadar beklerseU UcanSupurge geçmiş olsun. Antibiyotiği kullan sonra başka doktora git. Görümceminde gebelikte diş ağrısı olmuştu çekmişlerdi son aylarındaydı o da.
Aynen nego doğru tahmin canım. Oluyor işte ya üşütürsem ya ters bir hareket yaparsam boynumda düzleşme var birde kuyruk sokumunun sol popoya doğru fıtık var bu ikisi ağrı yapıyor bende muhtemelenSende ara ara oluyor sanki bel ağrısı değil mi yanlış hatırlamıyorsam? Geçmiş olsun koltuk da falan uyuduğun oluyor mu?
Aynen böyle dikey değil yatay bir şekilde ağrı olan bir bölge var beni bitiriyorİşte kanatların alt tarafları ağrıyor
Yok bak böbrek kısmı değil karıştırma. Sana sırtımı döndüğümü hayal et yüzü koyun yatmışım. İki koltuk altımı ölçüyorsun Ya yatay şekilde. Tam ora ağrıyor. Yukarı kemiklere varmıyor. Boyna çıkmıyorYanlarını mı tarif ediyon bel ve yanlar mı?
Gördüm detarjan sıkıyor makinayla çekiyor makina büyük benim koltuklar çok yıpranmış ama temiz oldu hem oturma odası hemde misafir odası olarak kulanıyorum ev 3.artı bir ama çocuklara var oturma odasını çocuk odasıyorgun anneanne abla neyle yıkadılar koltukları gördün mü? Güle güle oturun kirletin
Geçmiş olsun diş zor yaAh Nego bugün niyetim kardeşimle yatak odasına dip köşe girmekti dişim beni mahvetti uyumadım gece dişe geldim şimdi sıra bekliyorum
Ay annemde vardı makinesi, önce deterjan püskürüyor, sonra bütün suyu çekiyor izlemesi müthiş zevkli bişeyGördüm detarjan sıkıyor makinayla çekiyor makina büyük benim koltuklar çok yıpranmış ama temiz oldu hem oturma odası hemde misafir odası olarak kulanıyorum ev 3.artı bir ama çocuklara var oturma odasını çocuk odası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?