Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yatakları topladım
Kendi nevresimlerimi değiştim
Çıkanları yıkamaya attım
Evi topladım
Çay demledim

Bi mutfak kaldı onu da kahvaltı sonrası toplarım inş.
Az görünmüş yaptıklarım bir dahakine şekilli şüküllü yazacam

Sende ara ara oluyor sanki bel ağrısı değil mi yanlış hatırlamıyorsam? Geçmiş olsun koltuk da falan uyuduğun oluyor mu?
Aynen nego doğru tahmin canım. Oluyor işte ya üşütürsem ya ters bir hareket yaparsam boynumda düzleşme var birde kuyruk sokumunun sol popoya doğru fıtık var bu ikisi ağrı yapıyor bende muhtemelen

yorgun anneanne abla neyle yıkadılar koltukları gördün mü? Güle güle oturun kirletin
Gördüm detarjan sıkıyor makinayla çekiyor makina büyük benim koltuklar çok yıpranmış ama temiz oldu hem oturma odası hemde misafir odası olarak kulanıyorum ev 3.artı bir ama çocuklara var oturma odasını çocuk odası

Günaydın kızlar burada ki herkes erkenci bakıyorum da. Benim uyku düzenim şaştığı için bebek gelmeden ne kadar uyursam kardır hesabı diyorum.Dün çok kötüydü Nego ödevlerden çamaşır katlamayı tek yapabildim.Bebiş beni korkuttu biraz hiç hareket yoktu.Elim ayağım iş tutmadı o yüzden.2 kaybım var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum o yüzden doğuma kadar tedirginlik olacak maalesef. Neyseki akşam hareketlenmeye başladı.Karnımın derinliklerine inmişti sanki. Bulaşık makinesi de bozuldu bütün bulaşıklar elde yıkandı.Giysi dolaplarımızı yeni düzenlemiştim ben banyo ödevini alayım.

Ay annemde vardı makinesi, önce deterjan püskürüyor, sonra bütün suyu çekiyor izlemesi müthiş zevkli bişey

Bonus sen yazınca iyice gaza geldim ben salon camlarıyla maratona başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…