golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Oo hızlısın
Geçmiş olsun önemli bir durum değildir umarım.
Midemde de bi ağrı var ikisi birleşti sabahı zor ettim
Yapmadı bonus antibiyotik iyi gelmese başka doktora gideceğim uyuyamıyorum ağrıdan
Çok sağol canım
Geçmiş olsun canım ne ameliyatı oldu ciddi bir şey değildir inşallah
Sağolun kızlar. Doğuştan diz kapakları kayıkmış. Ara ara kilitleniyordu yürüyemiyordu. Şimdi bir dizinden oldu iyi çok şükür.Geçmiş olsun gölge iyidir inşallah
Bugünün ödevlerini aldım14 eylül ödevi
Banyo temizlemek
Giysi dolabı düzenlemek
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@speranzoso
@sudem34
Z zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
taşınacağım diken üstünde duruyorum. Kağıtlara hasar vermişler onun yapılmasını bekliyoruz. Evi de toplamıyorum uzun süre dağınık yaşamayalım diye. Öyle mutsuz mutsuz bekliyorumÖdev olarak iki dolap rafı boşaltılıp silinip düzeltildi
Yatıyorum kaç gündür nasıl hoşuma gitti ayyy
Ay keşke bende de olsa kız valla keyiften komşuların çekyat ve halılarını da yıkardimBen o zevki kendim yaşıyorum makinem var çekiyorum
İnce halı çok rahat oluyor muslukçum, benim de giriş ve mutfak halısı ince yıkanır halilardan. Makineye atıyorum hemen yıkanıyor. İnsan ne kadar dikkat etse de kirleniyor buralar hemen. Gerçi böyle halı yikaya yikaya makinenin kazanı beş seneye artık emekliye ayrılabilir bilemiyorumAntre ve girişin halıları bembeyaz temiz tutmak imkansız oluyor. Halı örtüsü alayım dedim çok pahalı tuttu. Bende halı örtüsü kumaşı alıp kendim yapacaktım. Kumaş araştırırken halı buldum ince halılardan.Sipariş verdim yarın gelecek nasıl mutluyum anlatamam beğenirsem yatak odasına da alıcam.
İyi oglenler canımİyi öğlenler bacılar
Sağlık olsun teyo sıkma canını kuzum geç olsun güç olmasın inşallah. Seni temizlik bekliyor ilerde demektaşınacağım diken üstünde duruyorum. Kağıtlara hasar vermişler onun yapılmasını bekliyoruz. Evi de toplamıyorum uzun süre dağınık yaşamayalım diye. Öyle mutsuz mutsuz bekliyorum
Teşekkür ederim canımGünaydın hayırlı sabahlar
Eşimin kahvaltisini ve öğlen yemeğini hazırladım,
Oğlumun kahvaltısını verdim uyuttum,
Şimdi ben de kahvaltımı yaptım, bı kahve içip işlere başlayacağım.
U UcanSupurge çok geçmiş olsun sana da
Allah razı olsun canımGeçmiş olsun diş zor ya
İnşallah canım çok sağolHayırlısıyla atlat inş. Diş zor
Daha iyi olur inşallah çok geçmiş olsunSağolun kızlar. Doğuştan diz kapakları kayıkmış. Ara ara kilitleniyordu yürüyemiyordu. Şimdi bir dizinden oldu iyi çok şükür.
MR çoktan çektik bonbonum teşhisli fıtığım zaten. Bende öyle düşünüyorum muhtemelen fıtık ve yel ağrısı. Çünkü bazen sağa bazen sola kayıyor.Fıtık sırtta da olabiliyor ya jesim öyle bişeydir belki.
Kiminin safra kesesi vurur sırta falan herkesinki bazen farklı oluyo.
Bunun için mutlaka bi mr çektirmen lazım.
Yel ağrısı gibıyse ağrı bazen sabit olur bazen gezen bi ağrı olur. Ciğerlerinde bişey yok dimi?
Amin inşallah canımDaha iyi olur inşallah çok geçmiş olsun
ilk temizliği şirket yapacak , geri kalan bana tabi. Eşyalar gidince de yetiştiremezsem bir gün kadın çağıracağım canım. Üniversiteler açılacak tam yoğun döneme denk geliyor. Ama epey iş beni bekliyorSağlık olsun teyo sıkma canını kuzum geç olsun güç olmasın inşallah. Seni temizlik bekliyor ilerde demek
Antre ve girişin halıları bembeyaz temiz tutmak imkansız oluyor. Halı örtüsü alayım dedim çok pahalı tuttu. Bende halı örtüsü kumaşı alıp kendim yapacaktım. Kumaş araştırırken halı buldum ince halılardan.Sipariş verdim yarın gelecek nasıl mutluyum anlatamam beğenirsem yatak odasına da alıcam.
gel seninle yine bir sarilalimBen en son ne zaman sildiğimi hatırlamıyorum. Sanırım yaz temizliği yaparken
İnşallah canım çok sağolU UcanSupurge canim cok gecmis olsun inşallah antibiyotigin faydasi olur
Ben yatıyorumkimse yok hepiniz is mi yapiyosunuz
sen dinlen tabi ya birde uyu hatta gece uyumamisindir agridanBen yatıyorumyani uzanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?