Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oo hızlısın
Geçmiş olsun önemli bir durum değildir umarım.

Geçmiş olsun gölge iyidir inşallah
Sağolun kızlar. Doğuştan diz kapakları kayıkmış. Ara ara kilitleniyordu yürüyemiyordu. Şimdi bir dizinden oldu iyi çok şükür.

Ödev olarak iki dolap rafı boşaltılıp silinip düzeltildi

Yatıyorum kaç gündür nasıl hoşuma gitti ayyy
taşınacağım diken üstünde duruyorum. Kağıtlara hasar vermişler onun yapılmasını bekliyoruz. Evi de toplamıyorum uzun süre dağınık yaşamayalım diye. Öyle mutsuz mutsuz bekliyorum

Ben o zevki kendim yaşıyorum makinem var çekiyorum
Ay keşke bende de olsa kız valla keyiften komşuların çekyat ve halılarını da yıkardim
İnce halı çok rahat oluyor muslukçum, benim de giriş ve mutfak halısı ince yıkanır halilardan. Makineye atıyorum hemen yıkanıyor. İnsan ne kadar dikkat etse de kirleniyor buralar hemen. Gerçi böyle halı yikaya yikaya makinenin kazanı beş seneye artık emekliye ayrılabilir bilemiyorum
İyi öğlenler bacılar
İyi oglenler canım

Salonun camlar ve perdeler tamam.
Şimdi kahve koydum o olana kadar makineyi bosaltayim.

taşınacağım diken üstünde duruyorum. Kağıtlara hasar vermişler onun yapılmasını bekliyoruz. Evi de toplamıyorum uzun süre dağınık yaşamayalım diye. Öyle mutsuz mutsuz bekliyorum
Sağlık olsun teyo sıkma canını kuzum geç olsun güç olmasın inşallah. Seni temizlik bekliyor ilerde demek

Teşekkür ederim canım
Geçmiş olsun diş zor ya
Allah razı olsun canım
Hayırlısıyla atlat inş. Diş zor
İnşallah canım çok sağol
Sağolun kızlar. Doğuştan diz kapakları kayıkmış. Ara ara kilitleniyordu yürüyemiyordu. Şimdi bir dizinden oldu iyi çok şükür.
Daha iyi olur inşallah çok geçmiş olsun

MR çoktan çektik bonbonum teşhisli fıtığım zaten. Bende öyle düşünüyorum muhtemelen fıtık ve yel ağrısı. Çünkü bazen sağa bazen sola kayıyor.

Valla bildiğim ciğer ağrım yok oda olmasın yav yoksa Ümraniyedeki hurda çöplüğünü arayıp kendimi götürteceğim

Sağlık olsun teyo sıkma canını kuzum geç olsun güç olmasın inşallah. Seni temizlik bekliyor ilerde demek
ilk temizliği şirket yapacak , geri kalan bana tabi. Eşyalar gidince de yetiştiremezsem bir gün kadın çağıracağım canım. Üniversiteler açılacak tam yoğun döneme denk geliyor. Ama epey iş beni bekliyor

iste bu
Ben en son ne zaman sildiğimi hatırlamıyorum. Sanırım yaz temizliği yaparken
gel seninle yine bir sarilalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…