- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Ya olmaz mı artık son günlerAyy oldu mu o kadar
100.000 bininci mesajı ben atıyorum
Sağlıkla vaktinde doğsun inşaallahGünaydın kızlarburada ki herkes erkenci bakıyorum da . Benim uyku düzenim şaştığı için bebek gelmeden ne kadar uyursam kardır hesabı diyorum. Dün çok kötüydü Nego ödevlerden çamaşır katlamayı tek yapabildim.Bebiş beni korkuttu biraz hiç hareket yoktu.Elim ayağım iş tutmadı o yüzden.2 kaybım var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum o yüzden doğuma kadar tedirginlik olacak maalesef. Neyseki akşam hareketlenmeye başladı.Karnımın derinliklerine inmişti sanki . Bulaşık makinesi de bozuldu bütün bulaşıklar elde yıkandı.Giysi dolaplarımızı yeni düzenlemiştim ben banyo ödevini alayım.
Kaç kaymeAntre ve girişin halıları bembeyaz temiz tutmak imkansız oluyor. Halı örtüsü alayım dedim çok pahalı tuttu. Bende halı örtüsü kumaşı alıp kendim yapacaktım. Kumaş araştırırken halı buldum ince halılardan.Sipariş verdim yarın gelecek nasıl mutluyum anlatamam beğenirsem yatak odasına da alıcam.
Yaaanasıl korktum ama baktım sayfa 9999 da kalmis
inşallah dedim 100.000 kaçmaz. Bi baktım en son bonus yazmış.
Bonus helloya cevap verme diye çok dua ettim
Yaaaben işlerimi yazıyodum sen yoktun ki gözüm ordaydı benimde araya kaynamışın
Aklıma neler geldi bee allah affetsinhahahhaa
çakallıkta benim gibi ol
Sırta vuran tipik mide ağrısı maalesefNasıl desem sana belimin sadece ortası ağtıyor her yer değil böyle sırtımdan iki koltuk altımın olduğu hiza
O saate iş mi kalır pehhhkimse yok hepiniz is mi yapiyosunuz
Yani TOPLUYDU sen kötü hissetme diye gözüne sokmim dedim. Bi ara herşey yatağın üstündeydi kaldırdım şükürev toplu mu senin
Evet insan ne giyeceğini şaşırıyorMerhaba kaptanım:)
Banyo dün temizlendi ama dolap çok iyi
oldu, biraz sonbaharlık kıyafet çıkarayım aşırı yazlıkları kaldırayım. Bu ara dönem kıyafet sorunsalı çok can sıkıcı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?