Ovv severiz böyle kabadan saplandımı bulutların üstündesinBana da penisilin yapacakmış
Evet öyleymiş mutasyona uğradı ya. Ben olduğum da eski belirtileri yaşamıştım.Burun akıntısı da dahil olmuş artık
Covidsem diye korkuyorum canım bi test vereyim millete de bulaştırırım şimdiCanım ara bugün git sen olmaz böyle. Gerekirse acile git tekrar
Artık yaparım bişeyler o kadar eşşek değilimGelince öpecek misin
Değilsindir inşaallah canım. Ne zaman gelecek eşin bize de yaz mutlaka.Covidsem diye korkuyorum canım bi test vereyim millete de bulaştırırım şimdi
Damakta şişlik kızarıklık var mı öyle bişeyse hemen çekemezde önce onu kurutucak testi ver bakalım meraktan çıkarsınYok canım bir şey yapmadı antibiyotik ağrı kesici ile gönderdi eve
Yarabbul alemin şu bonus kulun da sonunda yola geldi şükürler olsuuuuuunArtık yaparım bişeyler o kadar eşşek değilim
Geçmiş olsun canımNego ben hala düzelmedim birsüre daha yokum
5te çıkıyor işten canımDeğilsindir inşaallah canım. Ne zaman gelecek eşin bize de yaz mutlaka.
Kızarıklık hiç fark etmedim çürüğü görüyorum dişi oymuş sanki çukura girmiş iyiceDamakta şişlik kızarıklık var mı öyle bişeyse hemen çekemezde önce onu kurutucak testi ver bakalım meraktan çıkarsın
Çürük derin olsa bile kök iyiyse en doğrusu hemen çekmeden temizleyip dolgu yapmak 5 sene bile kullansan kardasın hiç bi işlem kendi dişim gibi iyi değil çünkü5te çıkıyor işten canım
Kızarıklık hiç fark etmedim çürüğü görüyorum dişi oymuş sanki çukura girmiş iyice
oo hic uyumadim bonus ☻
dun is yapti o elleşmeBaş çürüklerden musluk başı nerde acaba gızıynan yatıyodur hala M Musluk Suyu
Kaçta uyumadın peki?oo hic uyumadim bonus ☻
Yemek yerken susan çocuk mu tövbe estağfurullah63637 saattir kizla kahvalti yapiyoruz ne ben konustum ne o. anne kiz habire yiyoruz ne zaman kalkariz kader kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?