Düzenli Evimiz & Hayatımız

dün misafirim vardı hiç giremedm bugunde çıkıyorum bırazdan , yarında yokum 3 günlük ödev birikicek eve dönünce hepsini birden yapsam olur mı ki acaba

Sabaha doğru götürdüm ilaç verdi
Üşütmüş mü salgın mı varmış
ya cok sinir bozucu. musluk acı biber denedin mi? keskin seylerin tadini alirsin belki
Almıyorum yaa ama acı biber denedim ve tuzu anlıyorum. Diğer şeylerin tadı tuzu yok
M Musluk Suyu aklıma yeni geldi burnunun içine tereyağ sür kulak çöpüyle. Koku tat kaybı için iyi diyorlar.
Yapayım inş iyi gelir

Levaiz triotler için mi gidicektin? Kolay gelsin ❤
Evet canım tiroid için gittim teşekkür ederim
Tahliller haftaya çıkacakmış baya uzun zaman verdiler şaşırdım O kadar para alınca zaar inciğine cinciğine bakacaklar Kendini avutuyordu

Dayanamıyorum parol içip duruyorum ki ilaç içmem kolay kolay dün üç tane içmişim tüm gebeliğim boyunca üç tane içmedim oysa
Çok geçmiş olsun.Hamile misiniz? Ben de covid geçirdim.Günde 3 tane parol dan fazlası içilmez buna dikkat edin.Test verin bence önlem almak iyi olur.Ihlamur için 1limon sıkın içine bi tatlı kaşığı bal çok iyi geliyor.D vitamini varsa kullanıyorsan da çok iyi gelir. Öksürük, balgam var mı peki?

Çürük derin olsa bile kök iyiyse en doğrusu hemen çekmeden temizleyip dolgu yapmak 5 sene bile kullansan kardasın hiç bi işlem kendi dişim gibi iyi değil çünkü
İnşallah dolguyla halleder dediğin gibi 5 tane daha dolgum var 15 sene önce yapılmıştı şükür idare ediyor hala dediğin gibi
Allah razı olsun sağolasın canım Şimdilik öksürük balgam yok daha da kötülenir miyim diye korkuyorum hamileyim 37. Hafta en çok da bebek için kaygılanıyorum test akşama veririm inşallah d vitamini epeydir kullanıyorum gebelikten ötürü

Merhaba hanımlar

Henüz pek birşey yapmadım
Kahvaltı yapıldı toplandı
Bebeğe banyo yaptırdım
Yedirip uyuttum
Hazır oda uyumusken eve girismem lazım
Ev baya dağınık durumda ayrıntılı bi temizlik şart

Temizlikten çok yemek derdine düştüm
Fikir alabilirim hep pratik hem güzel

Geçmiş olsun canım yaa.
Covid değilsindir ins
Halsizligin, baş ağrın varmı hala.
Dis doktoruna gitmişsin sanırım cektimi dişini yada dolgu mu yaptı. Boşver canim baya yoruluyorsun rapor alman iyi olacak sanırım senin icin

Test ver kafandan çıksın canim
Korkma kovid olsan bile hafifçe gecirisin ins.
Test verirsen sonucunu haberdar et olurmu tatlım.
Yetişemiyorum diğer guruptaki sayfalara girip bakıyorum arada supurgem ne yapıyor diye.

Buraya da yazdım başlamak için ama yetişme pek mümkün olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…