Çok mu çenem var benim he sen söyle?
Bana özel dimi bu ilgitabiki efenim önden buyurunuz
dün misafirim vardı hiç giremedm14 eylül ödevi
Banyo temizlemek
Giysi dolabı düzenlemek
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
Levaiz
Eva
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@speranzoso
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
harika görevler yaa tam yapmam gerekenler15 Eylül Ödevi
Kirli sepetinin dibini temizleyelim
Aynaları silelim
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
Levaiz
Eva
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@speranzoso
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
Ay negom özel hastane sonrası hal kalmıyormuş İstanbuldaKolay gelsin hastane işlerinde. Hastane sonrası insan da hal kalmıyor zaten dinlenirsin tabii
Üşütmüş mü salgın mı varmışSabaha doğru götürdüm ilaç verdi
Almıyorum yaaya cok sinir bozucu. musluk acı biber denedin mi? keskin seylerin tadini alirsin belki
Yapayım inş iyi gelirM Musluk Suyu aklıma yeni geldi burnunun içine tereyağ sür kulak çöpüyle. Koku tat kaybı için iyi diyorlar.
Evet canım tiroid için gittim teşekkür ederimLevaiz triotler için mi gidicektin? Kolay gelsin ❤
Evet oldular canim. İnşallahİnşaallah değildir canım. Aşılarını oldular dimi öyleyse de hafif atlatır Allahın izniyle korkma.
Çok geçmiş olsun.Dayanamıyorum parol içip duruyorum ki ilaç içmem kolay kolay dün üç tane içmişim tüm gebeliğim boyunca üç tane içmedim oysa
İnşallah dolguyla halleder dediğin gibi 5 tane daha dolgum var 15 sene önce yapılmıştı şükür idare ediyor hala dediğin gibiÇürük derin olsa bile kök iyiyse en doğrusu hemen çekmeden temizleyip dolgu yapmak 5 sene bile kullansan kardasın hiç bi işlem kendi dişim gibi iyi değil çünkü
Allah razı olsun sağolasın canım Şimdilik öksürük balgam yok daha da kötülenir miyim diye korkuyorum hamileyim 37. Hafta en çok da bebek için kaygılanıyorum test akşama veririm inşallah d vitamini epeydir kullanıyorum gebelikten ötürüÇok geçmiş olsun.Hamile misiniz? Ben de covid geçirdim.Günde 3 tane parol dan fazlası içilmez buna dikkat edin.Test verin bence önlem almak iyi olur.Ihlamur için 1limon sıkın içine bi tatlı kaşığı bal çok iyi geliyor.D vitamini varsa kullanıyorsan da çok iyi gelir. Öksürük, balgam var mı peki?
Geçmiş olsun canım yaa.Bilmiyorum ki canım covid mi oldum grip mi diş bir yandan baş ağrısı halsizlik burun akıntısı bir yandan mide ağrım bi yandan bi tuhafım neyse ki dün diş doktoru iki gün rapor vermişti de evdeyim yarın kontrolüm var çalışamaz raporu alacağım gitmeyeceğim okula dün başım boynum ağrıyordu halsizliğim vardı dişin ağrısı uykusuzluğuna yorumlamıştım
Test ver kafandan çıksın canimİnşallah dolguyla halleder dediğin gibi 5 tane daha dolgum var 15 sene önce yapılmıştı şükür idare ediyor hala dediğin gibi
Allah razı olsun sağolasın canım Şimdilik öksürük balgam yok daha da kötülenir miyim diye korkuyorum hamileyim 37. Hafta en çok da bebek için kaygılanıyorum test akşama veririm inşallah d vitamini epeydir kullanıyorum gebelikten ötürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?