Çorba dedin öpücük dedin ya ben orda bi düştüm sana. Hatta bakim bi baya iyiye gidiyorumSayfayı sirkeyle silelim herkesin suratına c vitamini fıslatalım napalım bu ne kada hastalıktır böyle yaa
Senin küçük ben o zamanYemek yerken susan çocuk mu tövbe estağfurullahyalvarıyorum bari sofrada sessiz ol diye küçüğe
gece uyudum uyandim tövbe est. 3 harfli gördüm sürekli ürkünçlüydü ruyalarimKaçta uyumadın peki?
Soru 1- çocuk denen şey nasıl susar?63637 saattir kizla kahvalti yapiyoruz ne ben konustum ne o. anne kiz habire yiyoruz ne zaman kalkariz kader kismet
Mütemadiyen konuşuyorSenin küçük ben o zaman
Yeni uyandım sayılır. Geç kaldım bugün epeyBaş çürüklerden musluk başı nerde acaba gızıynan yatıyodur hala M Musluk Suyu
yaa cok tatliYemek yerken susan çocuk mu tövbe estağfurullahyalvarıyorum bari sofrada sessiz ol diye küçüğe
Ağzı sürekli dolu da ondan mı acabaaaSoru 1- çocuk denen şey nasıl susar?
Soru 2- asıl yemek yerken nasıl susar?
Tam olarak ne yediniz siz uyuştunuz mu noldu ya abisi falan olmayınca yavrum kederden yemeyemi vurdu kendini
Bende ateş nöbetindeydim kalkıp ölçüp yattım 5 ten beri ayaktayım.gece uyudum uyandim tövbe est. 3 harfli gördüm sürekli ürkünçlüydü ruyalarimsabah da 5 den beri uyumadim iste
bugün bir garip normalde bu kadar susmazdi ama ketcaba patates batiriyo elinle batirabilirsin dedim onun mutlulugu heraldeSoru 1- çocuk denen şey nasıl susar?
Soru 2- asıl yemek yerken nasıl susar?
Tam olarak ne yediniz siz uyuştunuz mu noldu ya abisi falan olmayınca yavrum kederden yemeyemi vurdu kendini
Senin küçük ben o zaman
Oy yerim ya izinsiz batıramıyomubugün bir garip normalde bu kadar susmazdi ama ketcaba patates batiriyo elinle batirabilirsin dedim onun mutlulugu heralde
Ben az susun bu ne çene deyince benimki bi bakış atıyor kime çekti acaba diye
yook batiramazOy yerim ya izinsiz batıramıyomu
Geçmiş olsun bi sağlık ocağına mı götürsen :/Bende ateş nöbetindeydim kalkıp ölçüp yattım 5 ten beri ayaktayım.
Bende kahvaltıya kızartayım bariyook batiramazcatalla agzini yirtacakti acidim
Geçmiş olsun bi sağlık ocağına mı götürsen :/
ya cok sinir bozucu. musluk acı biber denedin mi? keskin seylerin tadini alirsin belkiBende kahvaltıya kızartayım bariçocuk için yani kendime yapsam nolcak saman yesemde aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?