- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Sağolasın canım Allah razı olsun Cuma günü zorunlu iznim başlıyordu zaten birkaç gün erken ayrılmış oldum böylece halsizlik baş ağrım var hala dişimi çekmedi çürük derindeymiş Doğumdan sonra kanal dolgu vs yapacakmışGeçmiş olsun canım yaa.
Covid değilsindir ins
Halsizligin, baş ağrın varmı hala.
Dis doktoruna gitmişsin sanırım cektimi dişini yada dolgu mu yaptı. Boşver canim baya yoruluyorsun rapor alman iyi olacak sanırım senin icin
Canım yaTest ver kafandan çıksın canim
Korkma kovid olsan bile hafifçe gecirisin ins.
Test verirsen sonucunu haberdar et olurmu tatlım.
Yetişemiyorum diğer guruptaki sayfalara girip bakıyorum arada supurgem ne yapıyor diye.
Buraya da yazdım başlamak için ama yetişme pek mümkün olmadi
Çok geçmiş olsunSağolasın canım Allah razı olsun Cuma günü zorunlu iznim başlıyordu zaten birkaç gün erken ayrılmış oldum böylece halsizlik baş ağrım var hala dişimi çekmedi çürük derindeymiş Doğumdan sonra kanal dolgu vs yapacakmış
Canım yaakşam test vermeyi düşünüyorum bakalım ne çıkacak
Ben kusmuk temizlemekten işe başlayamadımgeceden beri ağlama sesiyle baş edemiyorum artık..durup durup tekrar.. başına gelen var mı (7aylik bebek) iki gün önce iğne yaptılar biraz durdu kusması ama tekrar başladı. Doğal yollarla bir çözümü var mıdır acaba
7 aylık çok küçük doğal yöntemler için. Doktora götür tekrar. Acilden giriş yapma ama normal muayeneye git. Çocuklar için kolay randevu alınıyor.Ben kusmuk temizlemekten işe başlayamadımgeceden beri ağlama sesiyle baş edemiyorum artık..durup durup tekrar.. başına gelen var mı (7aylik bebek) iki gün önce iğne yaptılar biraz durdu kusması ama tekrar başladı. Doğal yollarla bir çözümü var mıdır acaba
Önce kakasını yapamadığı için kusuyor dediler lavman yaptık ama kusması durmadı. İğneden sonra kusma bitti ishal başladı sonra tekrar kaka yapamaz oldu. Elim ayağım bağlandı ne yapsam ben de bilemiyorum. Zaten az bi kilosu vardı o da gitti. Abisi bir günde atlatmıştı ama atlatamadi yavrumİshalde var mı? O yaptıkları iğne iyi gelmeli aslında ama allah allah balgam falan mı kusturuyo çokta küçük ne önerilir bilemedim
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun
Ah canım benim kız 3 buçuk yaşında 6 gün sürdü en son bi gece yattık hastanede öyle geçti kusması senin yavrun çok küçük o bahsettiğin iğne 12 saat etkili Sadece kesilmiyorsa Potasyum içerikli serum veriyorlar koca bir serum yavaş yavaş veriliyor o giderken çocuğu besliyorsun ne zaman ki kusması durdu serumu öyle çıkarıyorlar seninki bebek daha böyle bir tedavi uygularlar mı bilmiyorum benim kıza o serumu verdiler 12 saat kadar gitti besledim kustu besledim kustu sabaha karşı yediklerini kusmayınca serumu çıkardılarBen kusmuk temizlemekten işe başlayamadımgeceden beri ağlama sesiyle baş edemiyorum artık..durup durup tekrar.. başına gelen var mı (7aylik bebek) iki gün önce iğne yaptılar biraz durdu kusması ama tekrar başladı. Doğal yollarla bir çözümü var mıdır acaba
İnşallah hızla toparlanırsın canım. Allah yardımcın olsun.Az kalmış senin ne güzelİnşallah dolguyla halleder dediğin gibi 5 tane daha dolgum var 15 sene önce yapılmıştı şükür idare ediyor hala dediğin gibi
Allah razı olsun sağolasın canım Şimdilik öksürük balgam yok daha da kötülenir miyim diye korkuyorum hamileyim 37. Hafta en çok da bebek için kaygılanıyorum test akşama veririm inşallah d vitamini epeydir kullanıyorum gebelikten ötürü
Yaa kuzuya çok geçmiş olsun,kıyamam ya inş. toparlar bir an önce.Önce kakasını yapamadığı için kusuyor dediler lavman yaptık ama kusması durmadı. İğneden sonra kusma bitti ishal başladı sonra tekrar kaka yapamaz oldu. Elim ayağım bağlandı ne yapsam ben de bilemiyorum. Zaten az bi kilosu vardı o da gitti. Abisi bir günde atlatmıştı ama atlatamadi yavrum
Allah razı olsun canım dün gibi geliyor bana öyle geçmiş zaman erkek dendiİnşallah hızla toparlanırsın canım. Allah yardımcın olsun.Az kalmış senin ne güzelsağlıkla gelsin miniğin, cinsiyeti ne? Bende artık hızla geçsin istiyorum haftalar..
Maşallah Allah kavuştursun siziAllah razı olsun canım dün gibi geliyor bana öyle geçmiş zaman erkek dendi
Hepimizi sağ salim inşallah Dünya tatlısı bi kızım var da tam baba aşığı bunlara kendini hazırla canımMaşallah Allah kavuştursun siziBizim de kız, bakalım kız annesi olmak nasıl bir duygu çok merak ediyorum.
Çok teşekkür ederim canım
Yuvarlanıp gidiyorum her mana daÇok şükür sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?