Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sağolasın canım Allah razı olsun Cuma günü zorunlu iznim başlıyordu zaten birkaç gün erken ayrılmış oldum böylece halsizlik baş ağrım var hala dişimi çekmedi çürük derindeymiş Doğumdan sonra kanal dolgu vs yapacakmış
Canım ya akşam test vermeyi düşünüyorum bakalım ne çıkacak

Çok geçmiş olsun

İshalde var mı? O yaptıkları iğne iyi gelmeli aslında ama allah allah balgam falan mı kusturuyo çokta küçük ne önerilir bilemedim

7 aylık çok küçük doğal yöntemler için. Doktora götür tekrar. Acilden giriş yapma ama normal muayeneye git. Çocuklar için kolay randevu alınıyor.
Bol bol su ver mutlaka su kaybı yaşamasın

İshalde var mı? O yaptıkları iğne iyi gelmeli aslında ama allah allah balgam falan mı kusturuyo çokta küçük ne önerilir bilemedim
Önce kakasını yapamadığı için kusuyor dediler lavman yaptık ama kusması durmadı. İğneden sonra kusma bitti ishal başladı sonra tekrar kaka yapamaz oldu. Elim ayağım bağlandı ne yapsam ben de bilemiyorum. Zaten az bi kilosu vardı o da gitti. Abisi bir günde atlatmıştı ama atlatamadi yavrum

Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim canım
Ah canım benim kız 3 buçuk yaşında 6 gün sürdü en son bi gece yattık hastanede öyle geçti kusması senin yavrun çok küçük o bahsettiğin iğne 12 saat etkili Sadece kesilmiyorsa Potasyum içerikli serum veriyorlar koca bir serum yavaş yavaş veriliyor o giderken çocuğu besliyorsun ne zaman ki kusması durdu serumu öyle çıkarıyorlar seninki bebek daha böyle bir tedavi uygularlar mı bilmiyorum benim kıza o serumu verdiler 12 saat kadar gitti besledim kustu besledim kustu sabaha karşı yediklerini kusmayınca serumu çıkardılar

İnşallah hızla toparlanırsın canım. Allah yardımcın olsun.Az kalmış senin ne güzelsağlıkla gelsin miniğin, cinsiyeti ne? Bende artık hızla geçsin istiyorum haftalar..

Yaa kuzuya çok geçmiş olsun,kıyamam ya inş. toparlar bir an önce.Çocuklar hastalanınca çok üzülüyorum.Allah şifa versin.

arkadaşlar geçmiş olsun.

Çocuklardaki kusmaları bir nebze olsun azaltmak adına, şekersiz ya da az şekerli nişasta peltesi yapıp yedirin demişti doktorumuz.
o nişasta peltesi mide duvarını çevreleyerek, koruyucu bir tabaka gibi bir katman oluşturuyormuş. çabuk toparlaması açısından. ilaçtan önce bunu yapın geçmezse ilaç kullanın demişti.

kendi doktorlarınıza sorarak bu yöntemi de deneyin.

İnşallah hızla toparlanırsın canım. Allah yardımcın olsun.Az kalmış senin ne güzelsağlıkla gelsin miniğin, cinsiyeti ne? Bende artık hızla geçsin istiyorum haftalar..
Allah razı olsun canım dün gibi geliyor bana öyle geçmiş zaman erkek dendi

*mutfağı topladım. Bulaşık mk boşalttım,doldurdum.
*yemeği ocağa koydum.
*kurutmaya çamaşır attım
*yemek yedikten sonra sofra toplar makine çalıştırırım
*az sonra çocuğu ödev diye kovalamaya kalkacağım.
O ödev yaparken ben de bişeyler okurum.

Aynaları silecektim ama karında sertlik olunca bıraktım uzanıyorum.Ah bi sağ salim bitse şu gebelik.. Evi toparladım, bulaşıklar yıkandı, pişi yaptım, pazardan alınanları yerleştirdim. Çok az bi parça çamaşır vardı kısa programda yıkayıp astım.Çiçekleri de eşim suladı.Şimdi akşam bulaşıkları bekliyor tezgahta..

Merhaba bugün;
Yatakları topladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım,
Dün yıkanan çamaşırları toplayıp, yerlerine yerleştirdim,
Bir makina çamaşır yıkandı, eşim astı,
Yemek yaptım,
Bulaşık makinesini çalıştırdım.
Nego aynaları silme ödevini yapamadım. Kız gündüz bir kere uyudu, onda da yemek yapıp çamaşır katlayabildim anca. Akşam yemeğinden sonra kızı hava alsın diye dışarı çıkardık, gelince uyudu. Çıt sesine uyanan bir çocuk. Lavabonun içinde bulaşıklar duruyor yarına kaldı. Yarın makina boşaltılıp, mutfak toplanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…