Geçmiş olsun havalardan hep heee . hava bir yaz günü gibi ...saatlik bile değişiyor sanki mevsim, bırak günüMidem bulanıyor minik napayım
Ben gelince kesilecek yerlerim aklına geldi demiJES Uğramadın sabuha
Geçmiş olsun havalardan hep heee . hava bir yaz günü gibi ...saatlik bile değişiyor sanki mevsim, bırak günü
Ben gelince kesilecek yerlerim aklına geldi demi
Hangisini oldun pekiİş yaparken üşütmüş olabilirim bir ihtimal aşıdan sonra da bulantı olmuş olabilir ikiside laciverttir
Hangisini oldun peki
Ben soğuk hava da pencere de çay içmeye bayılıyorum göbeğim petege değiyor sıcak ellerim üşüyor ama içinde çay var sicakBalkon harika bir şey değil mi ya hem evdesin hem dışarda
Size de bırava yani yarın okul yok ulan birinizde ayakta değilsiniz
Horuldamaları duyar gibiyim üstü başı açılmışlarda var hissediyorum
Ben soğuk hava da pencere de çay içmeye bayılıyorum göbeğim petege değiyor sıcak ellerim üşüyor ama içinde çay var sicakkarmasik duyguları seviyorumc
Saç kuruturdum üstünde dökülen saçım yanınca kokusu hoşuma giderdiSobanın yanında oturunca yüzümüz nasıl kızarırdı o geldi aklıma
O kadar sıcak temas sevmirim dıharım benSaç kuruturdum üstünde dökülen saçım yanınca kokusu hoşuma giderdi
Bende şimdi sıcağa gelemiyorumO kadar sıcak temas sevmirim dıharım ben
Kimi romatizmaya iyi geliyo kimini azdırıyo puhh 50 yaş muhabbetimize bakBende şimdi sıcağa gelemiyorum
Ben hala bana hangisi iyi geliyor anlamış degilim dizlerim yagmursuz da sızlıyor çünküKimi romatizmaya iyi geliyo kimini azdırıyo puhh 50 yaş muhabbetimize bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?