Aynen 15 dakika yaptırıp 15 dakika mola. Alarm olunca o da sorumluluğunu biliyor. Yaptırırken başka şeyle ilgilenmiyorum o zaman onun da dikkati dağılıyor, yanında oturup hadi diyorum şu olmadı diyorum bunu güzel yaptın aferin diyorum falan.Ödevi bitirdik. Ben de mutfağı topladım.
15 dk yaptırıp 15 dk mola mı yapıyorsun 2 set.
Az önce anlaşma yaptık. Ben mutfakta günlük işlerimi yaparken sende ödevini yaparsın dedim.tamam dedi ama süreç nasıl ilerler bilmiyorum.
Hadi bitti bu son diy ie diye kandırdım. Yarın ödev yok dedim. Nasıl sevindi yarın sadece oyun oynucam diye.
Yaparsın sen pratik güzel şeyleriş yerinden arkadaşım gelecek negom
menü hala hazır değil ama olsundu
Sağol canım tuttu yine beni bırakmıyor hain ağrıgeçmiş olsun canım ya
Yaparsın sen pratik güzel şeyler
Sağol canım tuttu yine beni bırakmıyor hain ağrı
Sağol canımsenin de mi basın ağrıyo geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canımSağol canım tuttu yine beni bırakmıyor hain ağrı
Sana da geçmiş olsun canımSağol canım
SağolSana da geçmiş olsun canım
anladım haklı olablrsınz ben kendi adıma yorum yazaym, benm bu hafta aşırı yogun gecti siteye bile girmeye vaktım olmadı ama en yogun zzamanlarımda olmama ragmen girip ödevlere bakıp mesela bugun oldugu gibi hepsini yapmaya çalıştım . Ben burayı ciddiye alıyorum . zaten oyuzden etiket yapmamanız dikkatımı cekti. çunku burası sayesınde ben biraz miskinliğimi üzerimden atabildim . yinede teşekkür ederimDün etiket yapmadım, işte bu yüzden yapmak istemiyorum sadece ödeve bakılıo çıkıldığı için:)
Günde iki kere oluyor ama aşırı ishal degil. Sürekli ateşine iştahına bakıyorum ama hiçbir sorun yok. Karın ağrısı gaz sorunu da yok. Çözemedim.Dişte hafif ateş ve ishal oluyor. Ama öyle çok değil. Bugün kaç kere oldu?
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun.Benim oğlum da oluyordu bence normal. Hatta kaka daha asitli olurmuş bu dönemde o yüzden bizim ki hep pişik olurdu.Bu ara ishal, kusma şeklinde bir salgın varmış Dr.götürmende fayda var.
Çok sık değil Nego günde iki kere oluyor ama yine de evhamlandim.Bazı bebeklerde oluyor. Çok sık mı yapıyor?
Çok geçmiş olsunBaktım çıkıyorum, başım ağrıyor bugün
Yeter daha ne olsuninşallah canım ya
zeytinli ve sade açma
yoğurtlu közlenmiş patlıcan
kısır
biber dolması
kek yeter mi ki:)
Her zaman içtiğim bitmiş o yüzden fayda etmedi başkası canımilaç aldın mı negom
migren değil demi sadece baş ağrısı
su içtin mi bugün negom
Her zaman içtiğim bitmiş o yüzden fayda etmedi başkası canım
Anlıyorum yoğun ve mazeretli olunca sorun değil zatenanladım haklı olablrsınz ben kendi adıma yorum yazaym, benm bu hafta aşırı yogun gecti siteye bile girmeye vaktım olmadı ama en yogun zzamanlarımda olmama ragmen girip ödevlere bakıp mesela bugun oldugu gibi hepsini yapmaya çalıştım . Ben burayı ciddiye alıyorum . zaten oyuzden etiket yapmamanız dikkatımı cekti. çunku burası sayesınde ben biraz miskinliğimi üzerimden atabildim . yinede teşekkür ederim
teşekkür ederim ve tabi kararınıza saygı duyarım yinede buralardayım mümkün olduğunca katılımım olucaktırAnlıyorum yoğun ve mazeretli olunca sorun değil zaten
Daha iyi tam iyileşmedi ama. Kız nasıl oldu?
Şifa olsun
İki gündür böyle bonusannemler distendir diyor, ben de hiç duymadım. Pazartesiye aldım randevu ama bakalım kötü olursa acile götürürüm.
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Sağol canım. İki kere çok değil gözlemle bakalım.Günde iki kere oluyor ama aşırı ishal degil. Sürekli ateşine iştahına bakıyorum ama hiçbir sorun yok. Karın ağrısı gaz sorunu da yok. Çözemedim.
Çok teşekkür ederim
Aciller dolu diye götürmek istemiyorum pek, kendi doktoruna götüreceğim pazartesi inşallah bir aksilik olmazsa.
Çok sık değil Nego günde iki kere oluyor ama yine de evhamlandim.
Çok geçmiş olsun
Günde iki kere oluyor ama aşırı ishal degil. Sürekli ateşine iştahına bakıyorum ama hiçbir sorun yok. Karın ağrısı gaz sorunu da yok. Çözemedim.
Çok teşekkür ederim
Aciller dolu diye götürmek istemiyorum pek, kendi doktoruna götüreceğim pazartesi inşallah bir aksilik olmazsa.
Çok sık değil Nego günde iki kere oluyor ama yine de evhamlandim.
Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?