Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aynen 15 dakika yaptırıp 15 dakika mola. Alarm olunca o da sorumluluğunu biliyor. Yaptırırken başka şeyle ilgilenmiyorum o zaman onun da dikkati dağılıyor, yanında oturup hadi diyorum şu olmadı diyorum bunu güzel yaptın aferin diyorum falan.

Dün etiket yapmadım, işte bu yüzden yapmak istemiyorum sadece ödeve bakılıo çıkıldığı için:)
anladım haklı olablrsınz ben kendi adıma yorum yazaym, benm bu hafta aşırı yogun gecti siteye bile girmeye vaktım olmadı ama en yogun zzamanlarımda olmama ragmen girip ödevlere bakıp mesela bugun oldugu gibi hepsini yapmaya çalıştım . Ben burayı ciddiye alıyorum . zaten oyuzden etiket yapmamanız dikkatımı cekti. çunku burası sayesınde ben biraz miskinliğimi üzerimden atabildim . yinede teşekkür ederim

Dişte hafif ateş ve ishal oluyor. Ama öyle çok değil. Bugün kaç kere oldu?
Günde iki kere oluyor ama aşırı ishal degil. Sürekli ateşine iştahına bakıyorum ama hiçbir sorun yok. Karın ağrısı gaz sorunu da yok. Çözemedim.
Geçmiş olsun.Benim oğlum da oluyordu bence normal. Hatta kaka daha asitli olurmuş bu dönemde o yüzden bizim ki hep pişik olurdu.Bu ara ishal, kusma şeklinde bir salgın varmış Dr.götürmende fayda var.
Çok teşekkür ederim
Aciller dolu diye götürmek istemiyorum pek, kendi doktoruna götüreceğim pazartesi inşallah bir aksilik olmazsa.
Bazı bebeklerde oluyor. Çok sık mı yapıyor?
Çok sık değil Nego günde iki kere oluyor ama yine de evhamlandim.

Baktım çıkıyorum, başım ağrıyor bugün
Çok geçmiş olsun

Anlıyorum yoğun ve mazeretli olunca sorun değil zaten

Daha iyi tam iyileşmedi ama. Kız nasıl oldu?

Alıntılarım kalmış toparladı şükür eksiklerini yaptırdım işte

Sağolasın inşallah ❤

İki gündür böyle bonus annemler distendir diyor, ben de hiç duymadım. Pazartesiye aldım randevu ama bakalım kötü olursa acile götürürüm.

Kızlar olabiliyor demiş ama nolur nolmaz çok yapıyosa beklemek iyi olmaz belki

Geçmiş olsun canım
Sağol canım
Sağol canım. İki kere çok değil gözlemle bakalım.

Başım çok ağrıyor çok fazla yorgunum

Buraya yazarken unutmuşum halı makinesini mop kovasını temizledim kaldırdım
Küçük tuvaleti çamaşır suladım yıkadım kuruladım
Banyoda da klozeti lavaboyu yıkadım
Çamaşır katladım
Bir şey alıp yada koymak için o koridoru kaç kere gidip geldim bilmiyorum
En son bi yatak odası süpürülcekti yapamadım yattım midem çok bulanıyo

Taksit taksit okuyorum bugün çok değil bence 2 kere ben daha çok ve sulu yapıyodur sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…