Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaşıyorsa annen hep hazır hep sıcak bi şefkat buluyosun zaten
yaşıyor yaşıyanlara uzun ömür hayatta olmayanlara gani gani rahmet eylesin Allah .
Biz de çok sarılarak birbirimizi sevenlerden değiliz gözlerle bakışlarla anlaşırız . Bazen yeeter bazen yetmez , yine de iste... ne bilim... öyle bir yere değindin ki...

Son düzenleme:
Yatakları ve odaları topladım
Kızımın çarşafını değiştirdim
1 makina çamaşır yıkandı astım kuruyanları topladım
Bütün bardakları çamaşır suyuna bastım yıkadım
Bikaç kere mutfağı topladım
Bulaşık makinasını boşalttım yenilerini yerleştirdim çalıştırdım
Kettle ı yıkadım
Pazardan gelenleri yerleştirdim
Buzdolabını düzenledim
Çöpleri çıkardım

Selam
Ben bakıp çıkıyorum çünkü covid olduğum icin hiçbir şey yapamıyorum
Kusura bakmayın

Merhaba, iyi geceler:) Bugün pek bir şey yapamadım. Öğlene kadar kızımla uyuduk. Akşam yemeği sonrası mutfağı toparlarken ödevi de yaparım diyordum ama yemeği dışarıda yiyince ne yazık ki yapamadım. Bugün sadece;
Yatağı topladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, bulaşıkları makinaya koydum,
Banyo ve mutfak çöplerini attım,
Mutfaktaki çöp kovasını dezenfekte ettim,
Kızı yıkadım,
Dün yorgan yıkamıştım yazmayı unutmuşum. Kurumuş, onu aldım çamaşırlıktan. Yıkanan bir makine çamaşırı serdim.

Geçmiş olsun diliyorum rahatsız olan arkadaşlara. En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız temennisiyle.

sabahtan camasirlarimi katladım
evi toparladim
kahvalti sonrasi sadece mutfagi toplayip wc yikadim. çocukları aldım disarda vakit gecirdik iyi oldu ev temiz kaldi biraz gec geldik cocuklari yikadim yatirdim banyoyu temizledim camasir attim.bir iki bardak vardi onlari yikadim. yarin da bolca ödev yapariz. pazartesi evi dipli yapmaya calisicam parca parça inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…