Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba. Bugün pek bir şey yapmadım.
Kızım yatağa kaka yaptı. Dün yıkadığım alezi ve çarşafı tekrar yıkadım ,
Kahvaltı hazırlayıp, mutfağı topladım, bulaşıkları makinaya koydum,
Mutfak lavabosunu temizledim,
Mutfak ve banyo çöplerini attım,
Kızımı yıkadım,
İlaçları koyduğum dolabı düzenledim, son kullanma tarihi geçenleri attım,
Dün yıkanan çamaşırları toplayıp, yerleştirdim.
İki makina çamaşır yıkanıp, asıldı,
Çamaşır ve çorap çekmecemi düzenledim, kullanmadıklarımı ayırdım,
Tuvaleti temizledim,
Sabunluğa sabun koydum,
El havlularını değiştirdim.

Kızlar iyi geceler. Bugün dışarıdaydim. Ödevi yapadim aha da ilk günden sınıfta kaldım Şimdi ben sonradan başladığım için daha düzen oturtamadim. Gardolabimin içi cekmeceligimin içi çok dağınık ve silinmesi gerekiyor. Kapılarım kirli silinmesi lazım. Üst kat var daha temizlenecek. O yüzden bir sürü iş varken burdaki konuya adapte olamadım. Güzel hali aldım evime onun gazıyla yarın tüm işler bende koltuk sileceğim. Sonrası her ödevi yapmaya raziyim

İyi geceler kızlar geçmişi hiç okuyamadım maalesef umarım hepiniz iyisinizdir bizde yine yeniden korona karantina si başladı oğlum ikinci kez maalesef pozitif 12 yaşında büyük ihtimalle okuldan kaptı Ocak ayında eşim ve aynı oğlum geçirdi ama şimdi yine aynı şeyleri yaşıyoruz mevsim geçişi grip gibi hafif öksürük sadece bir gece 37.5 ateş oldu ben okula gidiyor hakka girmeyelim diye sabah hemen teste götürdüm ve akşamında pozitif evde tüm denge bozuldu haliyle durumu iyi grip gibi atlatıyor ama çevremizde herkez soğuk algınlığı grip deyip önemsemiyor bence birçok aile pozitif ama kimse bilmiyor test yaptırmak istemiyor ama haktır ve vicdanlı olmak lazım bugün yine bir ölüm haberi aldık hamile bı kızımız bebeği ile hayatını kaybetti iki gün önce bı kalp krizi 45 yaş bayan aşı yan etki korona derken yaşama sevinci bitti bende musibetler üst üste rabbim yardımcımız olsun

Zorunlu değil ki ödevler zaten bazen bizimde yapamadığımız oluyor

Çok geçmiş olsun daha iyi mi?

Günaydın kızlar
Dün sözde iş yapacaktım, elime kitap aldım hemen uyuyakalmisim

İlacları kolilerken ayıralım dedi eşim, onu bıraktım.
Sabah eşimi gecirdim, oğlumla ilgilendim. Annem çamaşırları katlamış dün, onları yerleştirdim.
Bütün evin lambalarını sildim.
Şimdi makineye çamaşır atarım, banyo lavabosunu hemen bı kremleyip hazırlanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…