mutfagı daginik olan var mı? bu saattteee
Çok şükür bende bitirdim mutfağı evi topladım yattım .mutfagi yeni bitirdim otura kalka ayilip bayilipama bitti hamdolsun
sabaha temiz uyanmak en sevdigim ama yapamadigimÇok şükür bende bitirdim mutfağı evi topladım yattım .
ben olsam dayanamaz yerdim kurumasini niye beklimFırında incir kurutayım dedim saat 2 den beri 40 derece milim kıpırmadama yok 12 saatte olur dediler. Bana yalan mı söylediler ya :/ 70 dereceye çıkardım sinirlerim bozuldu.
bi dk bi dk. saat 2 den beri firin mi acikFırında incir kurutayım dedim saat 2 den beri 40 derece milim kıpırmadama yok 12 saatte olur dediler. Bana yalan mı söylediler ya :/ 70 dereceye çıkardım sinirlerim bozuldu.
Benim ev aşırı karışıyor valla daha çözüm bulamadım çocuğumu küçük yapcak bişey yoksabaha temiz uyanmak en sevdigim ama yapamadigim
Gelen elektrik faturasını görünce kendisi kuruyacak haberi yokbi dk bi dk. saat 2 den beri firin mi acik
Kızlar iyi geceler. Bugün dışarıdaydim. Ödevi yapadim aha da ilk günden sınıfta kaldımŞimdi ben sonradan başladığım için daha düzen oturtamadim. Gardolabimin içi cekmeceligimin içi çok dağınık ve silinmesi gerekiyor. Kapılarım kirli silinmesi lazım. Üst kat var daha temizlenecek. O yüzden bir sürü iş varken burdaki konuya adapte olamadım. Güzel hali aldım evime onun gazıyla yarın tüm işler bende koltuk sileceğim. Sonrası her ödevi yapmaya raziyim
İyi geceler kızlar geçmişi hiç okuyamadım maalesef umarım hepiniz iyisinizdir bizde yine yeniden korona karantina si başladı oğlum ikinci kez maalesef pozitif 12 yaşında büyük ihtimalle okuldan kaptı Ocak ayında eşim ve aynı oğlum geçirdi ama şimdi yine aynı şeyleri yaşıyoruz mevsim geçişi grip gibi hafif öksürük sadece bir gece 37.5 ateş oldu ben okula gidiyor hakka girmeyelim diye sabah hemen teste götürdüm ve akşamında pozitif evde tüm denge bozuldu haliyle durumu iyi grip gibi atlatıyor ama çevremizde herkez soğuk algınlığı grip deyip önemsemiyor bence birçok aile pozitif ama kimse bilmiyor test yaptırmak istemiyor ama haktır ve vicdanlı olmak lazım bugün yine bir ölüm haberi aldıkhamile bı kızımız bebeği ile hayatını kaybetti iki gün önce bı kalp krizi 45 yaş bayan aşı yan etki korona derken yaşama sevinci bitti bende musibetler üst üste rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?