Çocuğu okula bırakırken gideyim o zaman.Sağlık ocağı yakınsa bekleme git bence. Çeken bilir o ağrıyı duyunca bile tüylerim diken diken oluyor.
İğne bile gerekebilir beklersen.
bugün biraz daha iyiyim. sabah sabah kv aradı hastaymişsın diye. hep pekmez icmedigim icin oluyormus bunlar
Üzüm pekmezi olur muymuş ben de hiç içmeyen grubum.bugün biraz daha iyiyim. sabah sabah kv aradı hastaymişsın diye. hep pekmez icmedigim icin oluyormus bunlar
Üzüm pekmezi olur muymuş ben de hiç içmeyen grubum.
Dut yok da
He kız çok Elektirik gitmez ama 40 ta durdu hepbi dk bi dk. saat 2 den beri firin mi acik
İyiyim şükür sen nasılsın
Geçmiş olsun başınız sağolsunİyi geceler kızlar geçmişi hiç okuyamadım maalesef umarım hepiniz iyisinizdir bizde yine yeniden korona karantina si başladı oğlum ikinci kez maalesef pozitif 12 yaşında büyük ihtimalle okuldan kaptı Ocak ayında eşim ve aynı oğlum geçirdi ama şimdi yine aynı şeyleri yaşıyoruz mevsim geçişi grip gibi hafif öksürük sadece bir gece 37.5 ateş oldu ben okula gidiyor hakka girmeyelim diye sabah hemen teste götürdüm ve akşamında pozitif evde tüm denge bozuldu haliyle durumu iyi grip gibi atlatıyor ama çevremizde herkez soğuk algınlığı grip deyip önemsemiyor bence birçok aile pozitif ama kimse bilmiyor test yaptırmak istemiyor ama haktır ve vicdanlı olmak lazım bugün yine bir ölüm haberi aldıkhamile bı kızımız bebeği ile hayatını kaybetti iki gün önce bı kalp krizi 45 yaş bayan aşı yan etki korona derken yaşama sevinci bitti bende musibetler üst üste rabbim yardımcımız olsun
Aynen öyle canım. Bizim de eşim memleketten getiriyordu, kışın hep alıyoruz hastalanınca toparlıyor o biraz.Bir araştırayım bakalım nerden bulabilirim. Bir de güvenilir olması çok önemli.
Bal satan babamin arkadaşı vardı onunla iletişime geçeyim en iyisi.
Haberin linkini atar mısın canım yok artık ya Allah im inşallah bir şey olmaz masum sabi onlar ya tüylerim diken diken olduYa kızlar bı haber okudum. Bir grup bebege hepatit b aşısı yerine Corona aşısı yapmislar yanlışlıkla
Haberin linkini atar mısın canım yok artık ya Allah im inşallah bir şey olmaz masum sabi onlar ya tüylerim diken diken oldu
bilerek yapılmış. bişey olsa yanlışlık diceklerdi belki de.Prof. Dr. Zafer Kurugöl, canlı yayında anlattı: Kovid aşısı "yanlışlıkla" bebeklere yapıldı, iyi sonuçlar alındı
NTV ekranlarında konuşan Prof. Dr. Zafer Kurugöl, canlı yayında çok tartışılacak açıklamalarda bulundu. Yanlışlıkla 6 aylık veya 1 aylık bebeklere Kovid aşısı yapıldığını ifade eden Kurugöl, bunun onlara hiçbir yan etkiye neden olmadığını ve sonuçların ünlü bir tıp dergisinde yayınlanacağını...www.haberler.com
Sanırım haber bu .
Antikor takibi de yapılabildigine göre demek ki pek de yanlışlıkla olmamış
Teşekkür ederizNego Burayı çok beğeniyorum.
Aktif katılamam diye sadece okuyorum .
Paylaşımlarınızı yaptığıniz düzenli temizlikleri.
Güzel bir samimiyet var aranızda bu çok güzel.
Bunu da gelmişken söylemeden gitmeyeyim dedim.
Sağol
Keçi boynuzu özü ve pekmezi her gün içiyoruzKeçiboynuzu alıp içsek ya aslında ya şifa niyetine 1 kaşık ama ihmal ediyoruz.
Geçmiş olsun sana da nur enfeksiyon varsa ilaçsız geçmiyo ilk başlangıç aşamasında bazen farkedilmiyo heralde ilerlemiş olabilir seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?