Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ah canim ya geçmiş olsun ve başınız sagolsun. İnşallah böyle hafif geçirir de biter.

Her sabah bı okulun önünden geçiyorum, okulun içi de etrafı da dolu, mecbur yayılacak bu okullar açık olduğu sürece. Bizim ofiste de bütün çocuklar hasta, hepsinin haberini alıyoruz, hepsi evde yatıyor. Dediğin gibi kimse de teste götürmedi çocukları.

Geçmiş olsun, başınız sağolsun.
Grip de var ama korona geldi grip unutuldu. Basit bir soğuk algınlığında bile korona mı diye düşünmekten millet de paranoyak oldu artık. Sinir tahammül kalmadı kimsede.

Daha iyi gibiyim şükür canım sen nasılsın ? belim ve karnımda sızı var galiba doğum başlıyor
Ay hayirlisi olsun canım
Boğazınız enfeksiyon olunca ekstra ne yapıyorsunuz hanımlar 1 haftadır geçmiyor boğazım. Faranjitim de nuksetti. Öksürük beni mahvediyor.
İlaç da bana mısın demiyor
Canım bulabilirsen kestane balı al biraz. Yatmadan önce iki tatlı kaşığı ye. Acı tadı biraz ama çok işe yariyor.

Ay hayirlisi olsun canım

Canım bulabilirsen kestane balı al biraz. Yatmadan önce iki tatlı kaşığı ye. Acı tadı biraz ama çok işe yariyor.
Bir araştırayım bakalım nerden bulabilirim. Bir de güvenilir olması çok önemli.
Bal satan babamin arkadaşı vardı onunla iletişime geçeyim en iyisi.

İlaç ismi versem sıkıntı olur mu ?
Birisi c vitaminli hap
Diğeri bardakta çözülen bir ilaç öyle diyeyim.
Ama gece öksürük krizine giriyorum.
Boğaz enfeksiyonu antibiyotik veya penisilin olmadan asla geçmez maalesef. Daha da kötüleşmeden tekrar doktora gitmeni tavsiye ederim yoksa süründürür bu ağrı seni. Geçen gün konuştuk burada hatta. En sen boğaz enfeksiyonum iki farklı antibiyotik ve penisilin ile anca geçmişti. İhmal ettikçe süreç uzar.

Ya bu doktorları da anlamış değilim. Keske hepsi ortak fikirde olsa.
Benim gittiğim de antibiyotik vermeyecek misiniz dedim.
Antibiyotiklik bir durumun yok dedi.
Çok üzülüyorum bu duruma.
Iki ilaç verdi bunları kullan geçer dedi.
Ama ne çektiğimi ben biliyorum.
Eğer yarın da hafiflemezsem giderim başka doktora

Sağlık ocağı yakınsa bekleme git bence. Çeken bilir o ağrıyı duyunca bile tüylerim diken diken oluyor.
İğne bile gerekebilir beklersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…