Ah canim yaİyi geceler kızlar geçmişi hiç okuyamadım maalesef umarım hepiniz iyisinizdir bizde yine yeniden korona karantina si başladı oğlum ikinci kez maalesef pozitif 12 yaşında büyük ihtimalle okuldan kaptı Ocak ayında eşim ve aynı oğlum geçirdi ama şimdi yine aynı şeyleri yaşıyoruz mevsim geçişi grip gibi hafif öksürük sadece bir gece 37.5 ateş oldu ben okula gidiyor hakka girmeyelim diye sabah hemen teste götürdüm ve akşamında pozitif evde tüm denge bozuldu haliyle durumu iyi grip gibi atlatıyor ama çevremizde herkez soğuk algınlığı grip deyip önemsemiyor bence birçok aile pozitif ama kimse bilmiyor test yaptırmak istemiyor ama haktır ve vicdanlı olmak lazım bugün yine bir ölüm haberi aldıkhamile bı kızımız bebeği ile hayatını kaybetti iki gün önce bı kalp krizi 45 yaş bayan aşı yan etki korona derken yaşama sevinci bitti bende musibetler üst üste rabbim yardımcımız olsun
Geçmiş olsun, başınız sağolsun.İyi geceler kızlar geçmişi hiç okuyamadım maalesef umarım hepiniz iyisinizdir bizde yine yeniden korona karantina si başladı oğlum ikinci kez maalesef pozitif 12 yaşında büyük ihtimalle okuldan kaptı Ocak ayında eşim ve aynı oğlum geçirdi ama şimdi yine aynı şeyleri yaşıyoruz mevsim geçişi grip gibi hafif öksürük sadece bir gece 37.5 ateş oldu ben okula gidiyor hakka girmeyelim diye sabah hemen teste götürdüm ve akşamında pozitif evde tüm denge bozuldu haliyle durumu iyi grip gibi atlatıyor ama çevremizde herkez soğuk algınlığı grip deyip önemsemiyor bence birçok aile pozitif ama kimse bilmiyor test yaptırmak istemiyor ama haktır ve vicdanlı olmak lazım bugün yine bir ölüm haberi aldıkhamile bı kızımız bebeği ile hayatını kaybetti iki gün önce bı kalp krizi 45 yaş bayan aşı yan etki korona derken yaşama sevinci bitti bende musibetler üst üste rabbim yardımcımız olsun
Çok şükür daha iyiyim.
Günaydın canımGünaydın
Eki Görüntüle 2920997
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
LuckyMom
sudem34
Z zeynebzeyneb
Mikan
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
pawlover
Z Z P
Daha iyi gibiyim şükür canım sen nasılsın ? belim ve karnımda sızı var galiba doğum başlıyor
Dün ütü işimi bitirdim. Bugün genel ev temizliği yapacağım sil-supur. Konsol çekmeceleri aldı başını gidiyor. Onlara da el atma zamanı gelmişti23 Eylül Ödevi
İki çekmece düzenlemek
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
LuckyMom
sudem34
Z zeynebzeyneb
Mikan
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
pawlover
Z Z P
Antibiyotik mi kullanıyorsun?Boğazınız enfeksiyon olunca ekstra ne yapıyorsunuz hanımlar 1 haftadır geçmiyor boğazım. Faranjitim de nuksetti. Öksürük beni mahvediyor.
İlaç da bana mısın demiyor
Ayyy demeDaha iyi gibiyim şükür canım sen nasılsın ? belim ve karnımda sızı var galiba doğum başlıyor
AyDaha iyi gibiyim şükür canım sen nasılsın ? belim ve karnımda sızı var galiba doğum başlıyor
Canım bulabilirsen kestane balı al biraz. Yatmadan önce iki tatlı kaşığı ye. Acı tadı biraz ama çok işe yariyor.Boğazınız enfeksiyon olunca ekstra ne yapıyorsunuz hanımlar 1 haftadır geçmiyor boğazım. Faranjitim de nuksetti. Öksürük beni mahvediyor.
İlaç da bana mısın demiyor
İlaç ismi versem sıkıntı olur mu ?Antibiyotik mi kullanıyorsun?
Bir araştırayım bakalım nerden bulabilirim. Bir de güvenilir olması çok önemli.Ayhayirlisi olsun canım
Canım bulabilirsen kestane balı al biraz. Yatmadan önce iki tatlı kaşığı ye. Acı tadı biraz ama çok işe yariyor.
Boğaz enfeksiyonu antibiyotik veya penisilin olmadan asla geçmez maalesef. Daha da kötüleşmeden tekrar doktora gitmeni tavsiye ederim yoksa süründürür bu ağrı seni. Geçen gün konuştuk burada hatta. En sen boğaz enfeksiyonum iki farklı antibiyotik ve penisilin ile anca geçmişti. İhmal ettikçe süreç uzar.İlaç ismi versem sıkıntı olur mu ?
Birisi c vitaminli hap
Diğeri bardakta çözülen bir ilaç öyle diyeyim.
Ama gece öksürük krizine giriyorum.
Ya bu doktorları da anlamış değilim. Keske hepsi ortak fikirde olsa.Boğaz enfeksiyonu antibiyotik veya penisilin olmadan asla geçmez maalesef. Daha da kötüleşmeden tekrar doktora gitmeni tavsiye ederim yoksa süründürür bu ağrı seni. Geçen gün konuştuk burada hatta. En sen boğaz enfeksiyonum iki farklı antibiyotik ve penisilin ile anca geçmişti. İhmal ettikçe süreç uzar.
Sağlık ocağı yakınsa bekleme git bence. Çeken bilir o ağrıyı duyunca bile tüylerim diken diken oluyor.Ya bu doktorları da anlamış değilim. Keske hepsi ortak fikirde olsa.
Benim gittiğim de antibiyotik vermeyecek misiniz dedim.
Antibiyotiklik bir durumun yok dedi.
Çok üzülüyorum bu duruma.
Iki ilaç verdi bunları kullan geçer dedi.
Ama ne çektiğimi ben biliyorum.
Eğer yarın da hafiflemezsem giderim başka doktora
Tam ihtiyacım olan ödev konsolun gardolabın çekmecelerine el atayım bugün23 Eylül Ödevi
İki çekmece düzenlemek
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
LuckyMom
sudem34
Z zeynebzeyneb
Mikan
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
pawlover
Z Z P
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?