Beğendim kokusunu, kalıcı da baya parfüm sıkmış gibi cildime.Aa güzel mi güzelse ben de alirim canim sağ ol
Bir seyi kirk kere dersen olurmus sakayik diye diye getirdik ama adres yanlis oldu sana gönderdikgüle güle kullan negom
Sanıyorum 3 gün önce yazmıştım onu.Bazen ben de farenjit oluyorum. Antibiyotikli iğne ile geçiyor. Tekrar doktora gidip geçmediğini anlat. Belki hala boğazında enfeksiyon vardır.
Sanıyorum 3 gün önce yazmıştım onu.
Sonra kk de ki mune ve nevreste tavsiyesiyle udu hindi ile pekmezli bir karışım yaptım.
Allah ima şükürler olsun ondan sonra iyileşme sürecine girdim.
3 gündür uyuyabiliyorum. Sesim de normale döndü. ( çok kısılmıştı)
Teşekkür ederim ilgilenip yorum yaptığın için.
Çok sevindimSanıyorum 3 gün önce yazmıştım onu.
Sonra kk de ki mune ve nevreste tavsiyesiyle udu hindi ile pekmezli bir karışım yaptım.
Asıl görsel sendeymis başkan
Asıl görsel sendeymis başkan
Boşuna el âlemin ne udugu belirsizl çaylarından bin kat güzel
Kiz bugünkü olanı diyomNiye ya çay kahve görsellerimi çok seviyorum ben
Çok şükürSanıyorum 3 gün önce yazmıştım onu.
Biliyorum onu aklımda aldırsam diyordum ama iyi gibiyim yarın bakarım duruma göre.Geçmesine sevindimNego benimde aklıma geldi bugün udi hindi yağı diycektim sana hiç kullandın mı diye
Evde bulunsa sürekli kullansak aslında ablam gönderdi bana duruyo öyle kızıyo çocuklara ver diyeBiliyorum onu aklımda aldırsam diyordum ama iyi gibiyim yarın bakarım duruma göre.
O kadar çok şey kullanıyorum ki zaten onu ye bunu iç gına geldiEvde bulunsa sürekli kullansak aslında ablam gönderdi bana duruyo öyle kızıyo çocuklara ver diye
Hepsi bir olaydı keşkeO kadar çok şey kullanıyorum ki zaten onu ye bunu iç gına geldi
İlaç kullanıyorsun bildiğim kadarıyla antibiyotik demiştin yanlış hatırlamıyorsam.O kadar çok şey kullanıyorum ki zaten onu ye bunu iç gına geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?