- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Evet çok memnunum temizlik falan kolay oluyorYolluklarin geldi mi musluk kardeş?
Çok sağol canım Allah razı olsunHayırlı olsun. Allah bağışlasın. Analı babalı mutlu mutlu büyüsün
Allah razı olsun canım 2 gün oldu şükür evdeyizU UcanSupurge Gözünüz aydın canım ☺ Allah analı babalı büyütsün iyi insanlarla karşılaştırsın inşAllah
Ya ne güzelAllah razı olsun canım 2 gün oldu şükür evdeyiz
Hastamı oluyo acaba hayırdır inşMerhaba herkese. Bugün zor bir gün geçirdim. Kızım çok huzursuzdu, ağlama krizlerine girdi. Akşam yemeğini az önce yiyebildim. Bugün sadece;
Yatağı topladım,
Dün yıkanan çamaşırları topladım, katlayıp yerlerine koyamadım daha.
Beyazlar ve renkliler olmak üzere iki makina el havlularını yıkadım, astım,
Kahvaltıyı hazırladım, bulaşıkları kalmıştı. Üstüne akşam yemeğininkiler de eklendi. Eşim ben mutfağı toplarım sen git yat dedi. Çok yorgunum hemen uyuyacağım. İyi geceler diliyorum herkese şimdiden.
Canım Allah razı olsun çok sağol
İnşallah olmuyordur Bonus. Daha 2.5 aylık. Kalabalık ortamlara sokmuyorum ki hiç. Acaba bilmeden canını mı acıttık, bir şey mi yaptık diye çok üzüldük akşam. Az önce uyandı keyfi yerinde gibi.Hastamı oluyo acaba hayırdır inş
Uyy çok küçükmüşİnşallah olmuyordur Bonus. Daha 2.5 aylık. Kalabalık ortamlara sokmuyorum ki hiç. Acaba bilmeden canını mı acıttık, bir şey mi yaptık diye çok üzüldük akşam. Az önce uyandı keyfi yerinde gibi.
Amaaan doğdu mu bebişCanım Allah razı olsun çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?