Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün sevgili oğlumun yaramazlıklari sayesinde tüm gün planları kaldı. Hoş benim haftasonları Survivor gibi oluyor tek amacım sağ salim pazartesiye ulaşmak çok şükür bugün bir acili turlasak da hala sağız ve salimiz bol atraksiyonlu bir gündü inşallah uyurlar da dinlenirim ben de.

Merhaba herkese. Bugün zor bir gün geçirdim. Kızım çok huzursuzdu, ağlama krizlerine girdi. Akşam yemeğini az önce yiyebildim. Bugün sadece;
Yatağı topladım,
Dün yıkanan çamaşırları topladım, katlayıp yerlerine koyamadım daha.
Beyazlar ve renkliler olmak üzere iki makina el havlularını yıkadım, astım,
Kahvaltıyı hazırladım, bulaşıkları kalmıştı. Üstüne akşam yemeğininkiler de eklendi. Eşim ben mutfağı toplarım sen git yat dedi. Çok yorgunum hemen uyuyacağım. İyi geceler diliyorum herkese şimdiden.

Hastamı oluyo acaba hayırdır inş

Günaydınlar
Pazardan pazara gelebiliyorum buraya artık.haftaiçi çok yoğun geçiyor. Yemeğe zor yetişiyorum.
Kahvaltı yapıldı mutfak toplandı.
WC lavabo yıkandı.
Bulaşık makinesi boşaltıldı yeniden dolduruldu.
1 sepet çamaşır katlanıp yerleştirildi.
1 mak yıkanıyor.

Günaydın kızlar.
Cuma ve cumartesi hiç giremedim valla hiçbir şey de yapamadım, dinlendim sadece ortalığı bile toplayamadim. Hafif kırgınlık gibi bir yorgunluk var üstümde.

Cuma günü annem eve döndü, döndüğü otobüste pozitif vaka varmış, dün akşam anneme de temaslisiniz diye mesaj gelmiş sabah sabah sinirim bozuldu, insanlar nasıl bu kadar vicdansız ve akılsız olabiliyor anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…