yapalım
bilmiyorum yaa nasil olucak. eşim akşam bakarim dedi ama yeteneği yok ki bu konularda baksa nolcakYaa tüh ne yapacaksın
Çok masraf çıkmasa baribilmiyorum yaa nasil olucak. eşim akşam bakarim dedi ama yeteneği yok ki bu konularda baksa nolcak
ya insallah. masraftan ziyade tamire gitse bile ortalik karisir. hergün o kadar kiyafet yikaniyorÇok masraf çıkmasa bari
Aslinda sen bile yapabilirsin içine çöken düğme zor değil bı internetten bak ben bulaşık makinasının düğmesini yapmıştım birde buz dolabım su bırakıyordu yere onunda kendim tamir ettim YouTube den bakarakya insallah. masraftan ziyade tamire gitse bile ortalik karisir. hergün o kadar kiyafet yikaniyor
yaaa mümkün degil diye hic bakmadim. hadi inşallah yaparımAslinda sen bile yapabilirsin içine çöken düğme zor değil bı internetten bak ben bulaşık makinasının düğmesini yapmıştım birde buz dolabım su bırakıyordu yere onunda kendim tamir ettim YouTube den bakarak
Bozulan ne ?Kızlar birşey bozuldu mu garanti yoksa hiç servis filan çağırmayın bi halt yapmadılar bana 500 tl kitleyip gittiler filtre ve temizlik için
Benim çamaşır makinesi suyu boşaltmıyordu saatlerce çalışıyordu yine çamaşırlar sıkılmamış ıslak çıkıyordu.Ben de internetten baktım ve alttaki filtredenmiş meğer bi tıkanmıştı ki para, kir falan unutmuşduk temizlemeyi 2 yıl boyunca açmamışız tabiyapamadim üst kapağin cikmasi gerekiyormus. gittim elimle cikarmaya calistim he şişe kapaği aciyoz ☻
Uğramaz oldun çünküNegomm ne oldu ben yine ne halt ettim de astın suratını
Gel kıtliyim de barışalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?