Düzenli Evimiz & Hayatımız

ya insallah. masraftan ziyade tamire gitse bile ortalik karisir. hergün o kadar kiyafet yikaniyor
Aslinda sen bile yapabilirsin içine çöken düğme zor değil bı internetten bak ben bulaşık makinasının düğmesini yapmıştım birde buz dolabım su bırakıyordu yere onunda kendim tamir ettim YouTube den bakarak

Merhabalar herkese,elektrik yoktu giremedim.Burada 9 da gidiyor elektrik akşam 5:30 a kadar gelmiyor.Aylardır böyle, ne onarımmış anlamadık gitti.Neyseki klima açma dönemi değil mahvoluyorduk sıcaklardan. Hiçbir şey yapmadım bugün ama kitap okudum.Bi ara oğlanla uyumuşuz hiç gündüz uyumamıştım bayağdır,iyi geldi bana.Ödevi de yapmışım bugün pamuk bi minder vardı annem yapmıştı gebelikte sıcaklarda benim kurtarıcım oldu. Uzanıyorum serin rahat diye yüzünü yıkamıştım zincir takılı değil onu dikmiştim.

yapamadim üst kapağin cikmasi gerekiyormus. gittim elimle cikarmaya calistim he şişe kapaği aciyoz ☻
Benim çamaşır makinesi suyu boşaltmıyordu saatlerce çalışıyordu yine çamaşırlar sıkılmamış ıslak çıkıyordu.Ben de internetten baktım ve alttaki filtredenmiş meğer bi tıkanmıştı ki para, kir falan unutmuşduk temizlemeyi 2 yıl boyunca açmamışız tabi Temizledim oldu çok şaşırdım ilk defa birşeyi tamir etme gururunu yaşadım. Bulaşık makinesini de eşimle izledik videolardan açtık heryerini falan ama o olmadı arıza büyüktü muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…