Ne uzun kesinti öyleMerhabalar herkese,elektrik yoktu giremedim.Burada 9 da gidiyor elektrik akşam 5:30 a kadar gelmiyor.Aylardır böyle, ne onarımmış anlamadık gitti.Neyseki klima açma dönemi değil mahvoluyorduk sıcaklardan. Hiçbir şey yapmadım bugün ama kitap okudum.Bi ara oğlanla uyumuşuz hiç gündüz uyumamıştım bayağdır,iyi geldi bana.Ödevi de yapmışım bugün pamuk bi minder vardı annem yapmıştı gebelikte sıcaklarda benim kurtarıcım oldu. Uzanıyorum serin rahat diye yüzünü yıkamıştım zincir takılı değil onu dikmiştim.
Zaten bozulmamış sadece lekeli çıkarıyordu siyahları oda kireçtenmiş filtre taktı makinamın 6 aylık temizliğini yaptı gittiBozulan ne ?
Tamir oldu mu şimdi ?
Aşk olsun negoşum ben hep uğruyorum sen beni görmüyorsunUğramaz oldun çünkü
Alttaki dediğin şu en alttaki sağdan yuvarlak dönen yer miBenim çamaşır makinesi suyu boşaltmıyordu saatlerce çalışıyordu yine çamaşırlar sıkılmamış ıslak çıkıyordu.Ben de internetten baktım ve alttaki filtredenmiş meğer bi tıkanmıştı ki para, kir falan unutmuşduk temizlemeyi 2 yıl boyunca açmamışız tabiTemizledim oldu çok şaşırdım ilk defa birşeyi tamir etme gururunu yaşadım. Bulaşık makinesini de eşimle izledik videolardan açtık heryerini falan ama o olmadı arıza büyüktü muhtemelen.
Nasıl görmüyorum seniAşk olsun negoşum ben hep uğruyorum sen beni görmüyorsun
Aynen aylardır da böyle hatta benim bulaşık makinesinin ekran kartı bu gidip gelmeler yüzünden yanmışta olabilir e Türkiyenin en sıcak şehrinde yazın elektrik kesintisi ne demek bi bilsen.Ne uzun kesinti öyle
Çamaşır makinesi pompa filtresi deniyor.Benim makine beko en altta yuvarlak bi kapağı var gömülü ucu sivri bişeyle mesela açılabiliyo öyle elle açılmıyor zaten.Orayı açarsan muhakkak havlu falan at önüne bazen su çıkabiliyo benim makine sıkmadığı için yarım kova su çıktı.Alttaki dediğin şu en alttaki sağdan yuvarlak dönen yer mi
Ben bu işlemi yıllardır yaparımÇamaşır makinesi pompa filtresi deniyor.Benim makine beko en altta yuvarlak bi kapağı var gömülü ucu sivri bişeyle mesela açılabiliyo öyle elle açılmıyor zaten.Orayı açarsan muhakkak havlu falan at önüne bazen su çıkabiliyo benim makine sıkmadığı için yarım kova su çıktı.Makine temiz yıkamadığında da oraya birşey sıkışmış olabiliyor arada temizlemek lazım zaten hiç olmazsa senede 1.
Hala kullanıyorum. Ama 2 günde etkisini gösterdi.İyi akşamlar ❤
Kafam yerinde değil rahatsız gibiyim bi bakayım size dedim.
i p e k udi hindiyi ne kadar kullanmıştın?
canim öyle bisey olsa idi keske yaa. düģme komple icine kaçtı. izledim biraz kapagin acilip icten düğme olan yeri ittirmek lazimBenim çamaşır makinesi suyu boşaltmıyordu saatlerce çalışıyordu yine çamaşırlar sıkılmamış ıslak çıkıyordu.Ben de internetten baktım ve alttaki filtredenmiş meğer bi tıkanmıştı ki para, kir falan unutmuşduk temizlemeyi 2 yıl boyunca açmamışız tabiTemizledim oldu çok şaşırdım ilk defa birşeyi tamir etme gururunu yaşadım. Bulaşık makinesini de eşimle izledik videolardan açtık heryerini falan ama o olmadı arıza büyüktü muhtemelen.
tel toka ve 5 kuruşBen bu işlemi yıllardır yaparımya çorap sıkışır,ya sütyen teli,ya tel toka benim makine de mefta da sürüklüyorum gittiği yere kadar
Hala kullanıyorum. Ama 2 günde etkisini gösterdi.
İyileştim diye bırakmak istemiyorum farenjit kesin çözüm diye duydum o yüzden devam ediyorum.
Ağır öksürük varsa sabah öğle akşam kullanılmalı diye düşünüyorum.
Hafifçe günde bir tatlı kaşığı yeterli oluyor.
Çok geçmiş olsun 2 güne düzeltir inşallah.Bende tatlı kaşığı alıcam da bi sorayım dedim
Bonusum geçmiş olsun dünden nazar mı oldun yoksaBende tatlı kaşığı alıcam da bi sorayım dedim
Çok geçmiş olsun 2 güne düzeltir inşallah.
Çok güzel balgam söktürücü özelliği var
Bonusum geçmiş olsun dünden nazar mı oldun yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?