Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede toparlar kızınız.Gece kızım öksürmeye başladı bi değişik ses geldi korktum kötü olur diye sabah dr götürdük.
Hava verdik biraz açsın diye bişeyi yok gibi görünüyor başka. Aferin verdi bide dr alerji ilacı verdi.
Het köşede bir çocuk ağlıyor Allah esirgesin hepsini
Geçmiş olsun canım rabbim tüm çoçuklarımızı esirgesin hasta olanlara şifa versinGece kızım öksürmeye başladı bi değişik ses geldi korktum kötü olur diye sabah dr götürdük.
Hava verdik biraz açsın diye bişeyi yok gibi görünüyor başka. Aferin verdi bide dr alerji ilacı verdi.
Het köşede bir çocuk ağlıyor Allah esirgesin hepsini
afiyet olsunSağolun ❤
Çok acıktım hemen yiyip öyle toplamak istiyorum evi bugün. Yataklar dursun az daha neydim sanki erken topladım da hayatımda bir değişiklik mi oldu? Yoo
Yemeyen buyursun
aynı düsüncedeyim bugün ne oldu sanki yapinca. sabah gittim yürüdüm geldim,uyudum. kahvaltiyi simdi yapicam paşalar gibi ohSağolun ❤
Çok acıktım hemen yiyip öyle toplamak istiyorum evi bugün. Yataklar dursun az daha neydim sanki erken topladım da hayatımda bir değişiklik mi oldu? Yoo
Yemeyen buyursun
Önce yataklarSağolun ❤
Yemeyen buyursun
Puhhhaynı düsüncedeyim bugün ne oldu sanki yapinca. sabah gittim yürüdüm geldim,uyudum. kahvaltiyi simdi yapicam paşalar gibi oh
Çok inandırıcıydı beahahaha buldum buldumResmen asrın fakeni atmış
Dertliydim o dönemler çok içselleştirmişimHerkese karşı teke tek çıkmışın vay beee
Son konu yalan değil bence zaten. Sadece dönücem demeye çekiniyor konu sahibi:/Ama çoğu kişi de inanmış. Bu son konuda da ben inandım
Ama eşi çok iğrenç biri. yanı onunla nasıl aynı evin içinde o evliliğe devam edecek bilmiyoırumSon konu yalan değil bence zaten. Sadece dönücem demeye çekiniyor konu sahibi:/
günaydın başganım, boşver kirli kalsınlar , sen sağlığına bak30 eylül ödevi
Çaydanlıklar, ketıllar, çaycılar kireçlenmiş mi ne
Gardolap üstü de tozlanmış
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
yorgun anneanne
mimesis
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@pawlover
@Dermabebak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?