Önce yataklar
Aaa aşk olsun ben kendimi tanıtmamıştım?Hoşgeldiniz kendinizi tanıtır mısınız
Gız ne konusuAma eşi çok iğrenç biri. yanı onunla nasıl aynı evin içinde o evliliğe devam edecek bilmiyoırumçok zor durum
kaça yıkadılar canım. Bana 180 dediler takım başıLorik emeğine sağlıkşimdi bu kadar emek vermiş adama tek laf edilmez sen yazdıklarımı unut ama bir dahakine çağır bak gör farkı aklın gider İnan
Aaa aşk olsun ben kendimi tanıtmamıştım?Sorulmada ki hiç ama
Şu malum aldatmalı konuGız ne konusu
Şöyle bir ıh ıhı öksürüp kendimi tanıtmaya başlayayım efenimTeneffus Zili 20 gündür burdaymışsın zaten 53 mesajın varmış yani hala yeni gibisin tanıt sen kendini görelim
Allah yardım etsin zorAma eşi çok iğrenç biri. yanı onunla nasıl aynı evin içinde o evliliğe devam edecek bilmiyoırumçok zor durum
Yeni üyelere soruyorum geneldeAaa aşk olsun ben kendimi tanıtmamıştım?Sorulmada ki hiç ama
Ben geldiğimde herkes hastaydı tüm topik hatta ben de yeni karantinadan çıkmıştım.Yeni üyelere soruyorum genelde
Tünaydınnn30 eylül ödevi
Çaydanlıklar, ketıllar, çaycılar kireçlenmiş mi ne
Gardolap üstü de tozlanmış
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
Teneffus Zili
@pawlover
@Dermabebak
Şöyle bir ıh ıhı öksürüp kendimi tanıtmaya başlayayım efenim. 26 yaşındayım bi oğlum var. 2 kez düşük, kürtaj yaşayınca buraya kaydoldum KK macerası böyle başladı. Düşük sonrası gebelik planlayanlar konumuz var arkadaşlarımla konuşuyoruz.Çünkü bi süre araştırma hastane testler vs. ile uğraştım.Evdeyim çalışmıyorum.
Tünaydınnn
Ödevleri yapmıştım negom ben kendi kendime başka ödev bulayım hmmm spotların olduğu o gereksiz girintiyi temizleyim
Amin.95 doğumlu bir üye ne kadar hoş
Allah bağışlasın yavrunu kardeşi de sağlıkla doğsun inşallah
Ayy ben de buna güldüm inşallah başıma gelmezSesli güldüm levaizbenimde var onlardan ben dokunmuyorum.
Bi yakınımız süpürürken yüklendi demek bi parçası düşmüş diye duydum işime geldi ellemiyorum
radara yakalandik ☻
Ayy ben de buna güldüm inşallah başıma gelmez
Ya ama Bonus ben o ışıkları kullanıyorum sarı soft gözümü rahatsız etmiyor diye ve extra toz topluyor temizlemem şartİnsan gibi şey yapiim o zaman
Kardeşim sana bakmaya gelmiştimradara yakalandik ☻
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?