Düzenli Evimiz & Hayatımız

Teneffus Zili 20 gündür burdaymışsın zaten 53 mesajın varmış yani hala yeni gibisin tanıt sen kendini görelim
Şöyle bir ıh ıhı öksürüp kendimi tanıtmaya başlayayım efenim. 26 yaşındayım bi oğlum var. 2 kez düşük, kürtaj yaşayınca buraya kaydoldum KK macerası böyle başladı. Düşük sonrası gebelik planlayanlar konumuz var arkadaşlarımla konuşuyoruz.Çünkü bi süre araştırma hastane testler vs. ile uğraştım.Evdeyim çalışmıyorum.

Ev süpürüldü.Dinlenip sileceğim yerleri.Bulaşıkları yıkadım. Çamaşırlar katlandı.Ödev içinde çaycıyı kaynattım ama maalesef limon tuzu kalmamış malum turşu yapınca bitmiş. Evde elma sirkesi vardı onunla kaynattım.Bakalım sonuç limon tuzu kadar etkili olucak mı Bu arada kızlar bingonun toz deterjanını sevdim gibi beyazları yıkamıştım havluları falan iyi gibi. Yalnız lekeleri tam çıkaran hiç bir deterjan görmedim.

Tünaydınnn
Ödevleri yapmıştım negom ben kendi kendime başka ödev bulayım hmmm spotların olduğu o gereksiz girintiyi temizleyim

95 doğumlu bir üye ne kadar hoş

Allah bağışlasın yavrunu kardeşi de sağlıkla doğsun inşallah

Tünaydınnn
Ödevleri yapmıştım negom ben kendi kendime başka ödev bulayım hmmm spotların olduğu o gereksiz girintiyi temizleyim

Sesli güldüm levaiz benimde var onlardan ben dokunmuyorum.
Bi yakınımız süpürürken yüklendi demek bi parçası düşmüş diye duydum işime geldi ellemiyorum

Sesli güldüm levaiz benimde var onlardan ben dokunmuyorum.
Bi yakınımız süpürürken yüklendi demek bi parçası düşmüş diye duydum işime geldi ellemiyorum
Ayy ben de buna güldüm inşallah başıma gelmez
Ya ama Bonus ben o ışıkları kullanıyorum sarı soft gözümü rahatsız etmiyor diye ve extra toz topluyor temizlemem şart İnsan gibi şey yapiim o zaman

Ayy ben de buna güldüm inşallah başıma gelmez
Ya ama Bonus ben o ışıkları kullanıyorum sarı soft gözümü rahatsız etmiyor diye ve extra toz topluyor temizlemem şart İnsan gibi şey yapiim o zaman

Yap tabiki benim içim huzursuz olsun akşamları ışığımın tozlu olduğunu düşüneyim canım levaizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…