Düzenli Evimiz & Hayatımız

Amin. Allah razı olsun canım sizinkileride. Sizlerde tanıtın senin yaş kaç kaç çocuk var?

Ben senden 10 yaş büyüğüm canım 36 yaşındayım. 3 çocuğum var.
Biri büyük lise sonda diğerleri ilkokulda.

Erken anne oldum saç boyası bakarken kk ua üye oldum sene bilmem kaç öyle işte

Kızlar bir sorum var
Ben yeni taşındığım. Bunu biliyorsunuz, yatak odamın balkonunda girderde çok kötü bir koku var inşaat kokusuyla karışık afedersiniz anladınız sanırım öyle bir koku var arda da çöp tenekesi gibi kokuyor cam balkonum sürekli açık eğer kapatırsam hiç durulmuyor malum yatak odasının kapısı şu sıra serin kapatıyorum ilk günlerde açık çok rahatsız edici bir koku oluyordu hergün yıkıyorum tuaf olan banyo gideri olsa anlarım ama balkon giderinin bu kadar açık alanda kokması ben 13 kattayım altımda ki 3 daire var onlar temizledi bir tek üst dairede kimse yok ordanda bir koku olacağını zannetmiyorumbu gider kokusunu nasıl çözülür

Ben geldiğimde herkes hastaydı tüm topik hatta ben de yeni karantinadan çıkmıştım. Sanırsam sebep bu malum hastalık herşeyi unutturuyor, herkes derbeder durumdaydı.Çok şükür herkes toparladı.
Öyle yeni değil siteye yeni üye olup pat diye gelenlere yani:)

Çamaşır suyu dök oraya birde gidere kapak ört.

Giderin kapağını aç içine poşet tıka ben banyo giderine öyle yapıyorum koku gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…