- 13 Ağustos 2020
- 15.713
- 89.262
- 598
- 33
Amin.Allah razı olsun canım sizinkileride. Sizlerde tanıtın senin yaş kaç kaç çocuk var?
1 saatlik (daha fazla da olabilir.) cesur maratoncu ariyorum
gercekten mi bak bunu bilmiyordum. hep merak ederdim kimin nasil üye oldugunuBen senden 10 yaş büyüğüm canım 36 yaşındayım. 3 çocuğum var.
Biri büyük lise sonda diğerleri ilkokulda.
Erken anne oldum saç boyası bakarken kk ua üye oldum sene bilmem kaç öyle işte
13.00 ?O ben olsam bari ben olsam bariiiioooo ben olsam bari
gercekten mi bak bunu bilmiyordum. hep merak ederdim kimin nasil üye oldugunu
sormadim utanmisimdir kesinSorsaydın söylerdimadımda bide 20 vardı sildik onu sonra.
Hep sitedeydim de bazı dönemler içime çok kapandım hiç gezmedim sitede. Şu an ki aktifliğim gibi olsaydım ohooo
yook aratmadim ya. ama kendi müzık listemden aşırı sıkıldım. su videoya bakim bi.Aktif Lora temizlik şarkıları yazıp arattın mı hiç
begendim galiba bununla baslicam.
50 dk lık bir şey buldum gel bi deniyek saçmalarsa bas gafasına gapa.
Tamm ben 50 dk başlatıyorumyook aratmadim ya. ama kendi müzık listemden aşırı sıkıldım. su videoya bakim bi.
50 dk lık bir şey buldum gel bi deniyek saçmalarsa bas gafasına gapa.
Öyle yeni değil siteye yeni üye olup pat diye gelenlere yani:)Ben geldiğimde herkes hastaydı tüm topik hatta ben de yeni karantinadan çıkmıştım.Sanırsam sebep bu malum hastalık herşeyi unutturuyor, herkes derbeder durumdaydı.Çok şükür herkes toparladı.
Çamaşır suyu dök oraya birde gidere kapak ört.Kızlar bir sorum var
Ben yeni taşındığım. Bunu biliyorsunuz, yatak odamın balkonunda girderde çok kötü bir koku var inşaat kokusuyla karışık afedersiniz anladınız sanırımöyle bir koku var arda da çöp tenekesi gibi kokuyor cam balkonum sürekli açık eğer kapatırsam hiç durulmuyor malum yatak odasının kapısı şu sıra serin kapatıyorum ilk günlerde açık çok rahatsız edici bir koku oluyordu hergün yıkıyorum tuaf olan banyo gideri olsa anlarım ama balkon giderinin bu kadar açık alanda kokması ben 13 kattayım altımda ki 3 daire var onlar temizledi bir tek üst dairede kimse yok ordanda bir koku olacağını zannetmiyorum bu gider kokusunu nasıl çözülür
Giderin kapağını aç içine poşet tıka ben banyo giderine öyle yapıyorum koku gelmiyor.Kızlar bir sorum var
Ben yeni taşındığım. Bunu biliyorsunuz, yatak odamın balkonunda girderde çok kötü bir koku var inşaat kokusuyla karışık afedersiniz anladınız sanırımöyle bir koku var arda da çöp tenekesi gibi kokuyor cam balkonum sürekli açık eğer kapatırsam hiç durulmuyor malum yatak odasının kapısı şu sıra serin kapatıyorum ilk günlerde açık çok rahatsız edici bir koku oluyordu hergün yıkıyorum tuaf olan banyo gideri olsa anlarım ama balkon giderinin bu kadar açık alanda kokması ben 13 kattayım altımda ki 3 daire var onlar temizledi bir tek üst dairede kimse yok ordanda bir koku olacağını zannetmiyorum bu gider kokusunu nasıl çözülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?