Bende yedim az önce bitirdimGidip patates kızartayım dün biri kokutmuştu canı çekti çocukların
Günaydın üstünü normal yıkıyorum altı limon tuzuyla çaydanlık gibi aynjÇaycıyı nasıl parlattın ?
Maşallah bu kadar işi sabah mi yaptın. O kadar erken kalksam.beni gün içinde yerden kazirlarBanyo tuvalet duşkabin cillop kimin oldu dolap üstü havlupan silindi.
Erkenden çamaşır koymuştum inş çok ses olmamıştır bitmek üzere.
Toto’nu kesem ben senin şamdaaaan
Şu kullanıcı adını ne zaman değişeceksin 3 ay dolmadı mı
Anlamadım dış kışmı birde dem olan kısmı nasıl patlattın onu soruyorumGünaydın üstünü normal yıkıyorum altı limon tuzuyla çaydanlık gibi aynj
Benim 15 di en galiba. O böyle çarpıntı gibi efil efil yapıyor kalbi bende. Sen baktır yine takviye kullan.Demir 40 gibi birşeydi başganımmm kansızlık yoktu sanırım
Özledim tabio kadar çok mu özledin beni
yav ne istiyorsun adımdan yeter da degismicem. bana noter hanımcım diyebilirsin
Jesicadır o kokutanGidip patates kızartayım dün biri kokutmuştu canı çekti çocukların
Negooo aldım ferro diye kahverengi bir kapsül 3 gündür kullanıyorumBenim 15 di en galiba. O böyle çarpıntı gibi efil efil yapıyor kalbi bende. Sen baktır yine takviye kullan.
Diyene bak hiç bir halt kullanmıyor
Özledim tabi
Değiş başlatma şimdi notercime hanımcıma
Valla sabah sabah aprtman koktu milletin bi tarafı şişmese bariJesicadır o kokutan
Kabız yapar o aklında olsun suyu çok içNegooo aldım ferro diye kahverengi bir kapsül 3 gündür kullanıyorum
Valla sabah sabah aprtman koktu milletin bi tarafı şişmese bari
Valla karnımı şişiriyoe sinir oldum YaKabız yapar o aklında olsun suyu çok iç
Simiti beğenmiyürmüsünben de gideyim memur işi simit falan kemireyim
Deme böyle deme bak valla pişman oldumben de gideyim memur işi simit falan kemireyim
İştah da açarValla karnımı şişiriyoe sinir oldum Ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?