Benim yine gönlüm sana kaydı
Ben tepsimi hazırlamaya başlıyorum mutfağa geçeceğim birazdanBu saatte banyo temizlemeyende ne bileyim
Demir eksikliği kansızlık var mı?Kızlar tansiyon normal ama böyle kalp arada kuş gibi pır pır ediyor bu neden olur ki ?
Demir 40 gibi birşeydi başganımmm kansızlık yoktu sanırımDemir eksikliği kansızlık var mı?
Millet sövmüştür şimdi sabah sabahBanyo tuvalet duşkabin cillop kimin oldu dolap üstü havlupan silindi.
Erkenden çamaşır koymuştum inş çok ses olmamıştır bitmek üzere.
Gece daha rahatsız oluyo millet ya namaz vakti uyku ağır. Hiç yaptığım bişey değil bu kadar erken açmak hata ettim belkideMillet sövmüştür şimdi sabah sabah
Negoyla domdomun kafa aynı çalışıyor teşhisleri koymak için sordukları soru bile aynı
Şaka yapıyorum Ya ne olacak. Gece duşa giriyor millet mecbur yani. Seninki göze batmamıştır merak etmeGece daha rahatsız oluyo millet ya namaz vakti uyku ağır. Hiç yaptığım bişey değil bu kadar erken açmak hata ettim belkide
40 tı en son valla baya düşük yani sınır 200 lerde olmalı. Bu arada b 12 de 220 mi neydiDemir 40 ne ya benim demirim kaç ayar acaba
Düşük oda daha yüskek olmalı. Annanem derdi yüskek40 tı en son valla baya düşük yani sınır 200 lerde olmalı. Bu arada b 12 de 220 mi neydi
Aynen oda düşükmüşDüşük oda daha yüskek olmalı. Annanem derdi yüskek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?