Yav derdin ne 7 de otobüse mi yetişcen6 olmasını bekliyorum başlarım yapmaya 6.30 da otururum sofraya
Hayır ebdeshaneye gidirimBonbon sen geri uyuyacak mısın
Yok valla evdeyimYav derdin ne 7 de otobüse mi yetişcen
Namazdan sonrayı kastettim yani uyur musun yoksa ben gibi göz açıldı mı uyutmaz miHayır ebdeshaneye gidirim
Namazdan sonrayı kastettim yani uyur musun yoksa ben gibi göz açıldı mı uyutmaz mi
Ayyy hatırlatma allah içinUyumam daha uyandım mı ya onun baş ağrısıyla uğraşamam.
Güneşin doğuşunda uyuyorsam kayıptayım.
Sen milletin saçı tırnağı tabi uyumazsın
Anammmm ne güzel ya keşke benim de olsaZaten hava aydınlanınca kuş başlıyo babacık annecim diye konuşuyo susmuyo yavrum
O kadar şifalı ki öğle uykusu sünnettir aynı zamanda.Bende öyleyim ikindi sonrası uyursam pertim ama öğle şekerlemem benim canım canım
Anammmm ne güzel ya keşke benim de olsa
Öyle dinç öyle rahat hissediyorum ki maşallah diyeyim uyumadigimda kafam kazan gibi oluyor.O kadar şifalı ki öğle uykusu sünnettir aynı zamanda.
Abi çok iyi ya nasıl güzeldir o şimdi offfAnnemm diyo ayrı annecim diyo ayrı yavrumu geveliyo şimdi onu söyleyelim dedim çocuklara yavrum benim dedirticem
Onunla uyursun inşallah bebeni seveyimÖyle dinç öyle rahat hissediyorum ki maşallah diyeyim uyumadigimda kafam kazan gibi oluyor.
Ama bebe olunca ne nane yicem bilmiyorum
Inşallah inşallah uysal öğle uykusunu seven anası gibi boğazına düşkün olsun amiiiinOnunla uyursun inşallah bebeni seveyim
Beni de sevOnunla uyursun inşallah bebeni seveyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?