İşte analık böyle birşey
bende henüz analık yok yayılmalı danalık var
Ben vurmayayım ses bombası getireceksin yada içeri davul zurna eşliğinde gireceksin birde halay ekibiAhahhahahaha
Şuan varya bu topikde olan uyuyan herkesin ensesine şaplak vurup uyandırma isteği geldi birden içime offf ne harika olurdu ama
Benim danalar aç uykucu keyifçi bi gariplerkeyfini çıkar ne güzel ayırdığın vakkit kendine ayırdığın vakkit danalarıda sal çayıra akşam geri gelirler bir bir
Düşünsene ense açıkta şöyle çaaaat diye indiriyorum bi taneBen vurmayayım ses bombası getireceksin yada içeri davul zurna eşliğinde gireceksin birde halay ekibi
O da danalığın keyfini çıkarsınBenim danalar aç uykucu keyifçi bi gariplerçocuk olana kadar böyle sonra danayı çayıra salmayı bırakır kaçan keçileri sayarım muhtemelen ahahhahahah
Uyandırma timiDüşünsene ense açıkta şöyle çaaaat diye indiriyorum bi taneabi hayali bile çok iyi ya
Duşakabin istiyorum o yüzdenMemnun değilmisin ben de duş perdesi düşünüyordum
Geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar. Grip olanlar kervanına biz de katıldık eksik kalmayalım dedik. Dünden beri oğlumda burun akıntısı vardı sabah doktora yazdım görelim dedi. Öğleden sonraya randevu bulduk götürdük. Bugün bir şey yapmadım o yüzden sadece öğlen uyurken evi topladım biraz da ütü yaptım
Kırmızıyı odaya hoşgeldinSavaş alanından da beter olan evi topladım
Dip köşe halı altı koltuk altı koltuk arası ne varsa süpürdüm sildim toz aldım
Çarşaflsrımı yıkadım kurudu katladım yerine koymadım ama öyle bekliyor iyi geldi temizlik
Kalkıyorum da tazmanya canavarlarımla uğraşıyorumNegooooo sen kalkmıyon mu sabahları zalım negooooooo
Kalkıyorum da tazmanya canavarlarımla uğraşıyorum
benimki akşam sen kalkma biz babamla sabah ikimiz kahvaltı yapcaz dedi.
sonuç; kalktı ben şaka yapmıştım dedi beraber ege ve gaga izliyoruz
Kuzum beni biliyorsun zaten gelemiyorum şu sıra istersen ben döndüm diyene kadar beni de çıkar etiket listesinden etiketsiz de takip ediyorum benListeye isim yazdırıp sonra puff olan arkadaşlar, mazeret bildirimi yapsanız ya da gelmiycem artık deseniz nasıl olur???
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
sudem34
Z zeynebzeyneb
Mikan
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
pawlover
Z Z P
D DefneYaren
Bu nedir yaaaa ahhahahahhaha bonusun kulağının dibine sokmak vardı şimdi telefonu
Gubban olurum nasıl biliyorO kulaklıkla yatmıştır. açacaksın sesi bak yataktan nasıl kalkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?