Bonus benim annem ,
Abimin kiz kardeşimin babamın eşimin eski kiyafetlerinden ulamali pike yapmıştı.
Hatta ben ilk gördüm ağlayasım geldi herkesin bir Kokusu var o pikede göz diktim de vermedi.
Sen de güzel annenin kıyafetlerini kullanışlı geri dönüşümlü bir şeyler yapabilirsin.
Ben de senin yerinde olsam birilerine verecek olsam bile kıyafetlerini bir tane saklardım. Koklamak için.
Eki Görüntüle 2925752
Temsili : annemin yaptığı tüm aile fertlerinin kiyafetilerinden oluşan bir ulama örneği.
Anneme gidersem gerçeğini de cekicem fotoğrafını.
Geri dönüşüm isteyenler için unutulmaz ve ömürlük yadigar bir fikir sadece.
Canım tabii sen bilirsin bizde de ihtiyaç sahibine verilir her şeyi. Babamınkini hemen vermiştikSize danışsam ben kafam iyi değil bazen anlayamıyorum kendimi de
Ben şimdi annemin dolabından bir sürü şey getirdim kısmen boş olan dolabım çekmecelerim doldu.
Çok kıyafetim falan yoktur zaten.
Acaba yanlış mı yaptım getirmekle?
Bir çoğuda veriliyor zaten ben giyebilceklerimi aldım. Gece hem diziyorum hem diyorum acaba başkasına gitse daha mı iyi olurdu diye.
Kıyıpta veremedim hemen giyemem belki ama dursun 2 sene giymim nolucak yanlış mı düşünüyorum
Bonus hala arada burnumuz akıyor diyim sen anlaYok daha değil lanetlenmiş gibiyiz tövbe est bitmiyor belki normal ama bana aylardır gibi geliyor.
Dr a da gitmedim iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum. Salı akşamdan 3 gün oldu hafif öksürüyorum bugün.
Büyük kızımda öksürüyo
Onları verme zaten saklaAh çok kokladımda yok kokusu kullandığı deterjanın kokusu var. Sarıldık mı o kokuyuda alırdık. Giyilmiş bir eşya kalmadı hastalık yüzünden yıkandı hepsi.
El emeği örgü yelekleri var nasıl vereyim duruyo ablamla bende
Benim kızım maalesef hasta gece pek uyuyamiyorum iş de pek yapamıyorum araya bir şeyler sıkıştırıyorum ancakListeye isim yazdırıp sonra puff olan arkadaşlar, mazeret bildirimi yapsanız ya da gelmiycem artık deseniz nasıl olur???
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
I ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@pawlover
@Dermabebak
@DefneYaren
Canım tabii sen bilirsin bizde de ihtiyaç sahibine verilir her şeyi. Babamınkini hemen vermiştik
Hatıra olarak aldım ben bir kaç eşyasını onu da biliyorsun zaten söylemiştim. Gözlüğü, yeleği vs onu yansıtan günlük kullandığı şeylerden. Hepimiz aldık hatıra eşyasından.
Geçmiş olsun kızınaBenim kızım maalesef hasta gece pek uyuyamiyorum iş de pek yapamıyorum araya bir şeyler sıkıştırıyorum ancak
Bugun de nobetciyim evde yokum
Bonus hala arada burnumuz akıyor diyim sen anla
Sirkeli tuzlu su sık burnuna ara ara, o azalttı benimkini. Burun spreyi işe yaramamıştı.
Bu topikte çok kişi burundan bogazdan çekiyor bu sıra.
Bakın ben bunu da yapıyorum arkadaşlar.
İnşallah kimsenin midesi kalkmaz maksat şifa olsun.
Bir deneyin derim.
Evden herkesin vardir karbonatlı tuzlu su burun temizleyici yapıyoruz hadi erinmeyin kendinize bir iyilik yapın
İşte o gidişi sirkeli tuzlu su açıyor deneSpreyleri geç ya dediğin gibi işe yaramıyo sesim fena inş çabuk geçer.
Nazal yıkama şişeleri var ya ondan aldırdım çok faydalı oluyomuş akıntıyı boşaltmak için genizden akmaması için dr tavsiye etmiş.
Ama tam düzgün yapamıyorum heralde sıktığım yerden geri akıyoyada gidiş kapalı
Kendi tozu var tuzlu gibi oluyo sirkede katayım. Buharda durmayıda tavsiye ediyodu ender saraç açıyo diyeİşte o gidişi sirkeli tuzlu su açıyor dene
Yeminle şuan aynen böyleyim bi kitap eksik bide süt bardakta değil karton kutuda kido meyveli
Yeminle şuan aynen böyleyim bi kitap eksik bide süt bardakta değil karton kutuda kido meyveli
Bugün sadece yapmak istediğim bu ama olmuyor sorumluluklarım altında eziliyorum artık
Ahahhahahaha
Şuan varya bu topikde olan uyuyan herkesin ensesine şaplak vurup uyandırma isteği geldi birden içime offf ne harika olurdu ama
Bizimle ilgili çılgın fantezilerin varmış jesDüşünsene ense açıkta şöyle çaaaat diye indiriyorum bi taneabi hayali bile çok iyi ya
benimki akşam sen kalkma biz babamla sabah ikimiz kahvaltı yapcaz dedi.
sonuç; kalktı ben şaka yapmıştım dedi beraber ege ve gaga izliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?