Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ah çok kokladımda yok kokusu kullandığı deterjanın kokusu var. Sarıldık mı o kokuyuda alırdık. Giyilmiş bir eşya kalmadı hastalık yüzünden yıkandı hepsi.

El emeği örgü yelekleri var nasıl vereyim duruyo ablamla bende

Mantıklı evet. Danteli çok bize kendine ördüğü onlardan bişeyler yaparız belki.

Param yok yaptıramam derdi babam gitti mi yatmazdı çeyiz örerdi

Canım tabii sen bilirsin bizde de ihtiyaç sahibine verilir her şeyi. Babamınkini hemen vermiştik
Hatıra olarak aldım ben bir kaç eşyasını onu da biliyorsun zaten söylemiştim. Gözlüğü, yeleği vs onu yansıtan günlük kullandığı şeylerden. Hepimiz aldık hatıra eşyasından.

Bonus hala arada burnumuz akıyor diyim sen anla
Sirkeli tuzlu su sık burnuna ara ara, o azalttı benimkini. Burun spreyi işe yaramamıştı.

Onları verme zaten sakla

Benim kızım maalesef hasta gece pek uyuyamiyorum iş de pek yapamıyorum araya bir şeyler sıkıştırıyorum ancak
Bugun de nobetciyim evde yokum

Bu topikte çok kişi burundan bogazdan çekiyor bu sıra.
Bakın ben bunu da yapıyorum arkadaşlar.
İnşallah kimsenin midesi kalkmaz maksat şifa olsun.
Bir deneyin derim.
Evden herkesin vardir karbonatlı tuzlu su burun temizleyici yapıyoruz hadi erinmeyin kendinize bir iyilik yapın

Erkek olunca giyilmiyoda tabi kadının öyle değil ki ya ıncık cıncık anne işi de var lcw den aynı aldığımız tşörtleride var.

Başörtüleri falan hele sürekli örttükleri yani verirsek çok üzülücektik kapıştık ablamla diyim

Bonus hala arada burnumuz akıyor diyim sen anla
Sirkeli tuzlu su sık burnuna ara ara, o azalttı benimkini. Burun spreyi işe yaramamıştı.

Spreyleri geç ya dediğin gibi işe yaramıyo sesim fena inş çabuk geçer.

Nazal yıkama şişeleri var ya ondan aldırdım çok faydalı oluyomuş akıntıyı boşaltmak için genizden akmaması için dr tavsiye etmiş.

Ama tam düzgün yapamıyorum heralde sıktığım yerden geri akıyo yada gidiş kapalı

Eklentiler

• Screenshot_20211002-095522_Opera.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 18

Aynı benim aldığım pompayı diyo işte ben diğer tarafa geçmiyo

İşte o gidişi sirkeli tuzlu su açıyor dene

Ahahhahahaha

Şuan varya bu topikde olan uyuyan herkesin ensesine şaplak vurup uyandırma isteği geldi birden içime offf ne harika olurdu ama

Düşünsene ense açıkta şöyle çaaaat diye indiriyorum bi tane abi hayali bile çok iyi ya
Bizimle ilgili çılgın fantezilerin varmış jes
benimki akşam sen kalkma biz babamla sabah ikimiz kahvaltı yapcaz dedi.
sonuç; kalktı ben şaka yapmıştım dedi beraber ege ve gaga izliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…