Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gece yatmadan kafam bozuldu bir takım şeylere yatak odasında dolaba giriştim.

Getirdiğim eşyalar vardı annemden onları yerleştirdim atılcak attım.
2 çekmece düzelttim biri başörtü şal.
Verilcek ayırdım birazınıda.
Temizlik bezlerini düzenledim.

Kalanları bugün yapıcam.

Size danışsam ben kafam iyi değil bazen anlayamıyorum kendimi de

Ben şimdi annemin dolabından bir sürü şey getirdim kısmen boş olan dolabım çekmecelerim doldu.
Çok kıyafetim falan yoktur zaten.
Acaba yanlış mı yaptım getirmekle?

Bir çoğuda veriliyor zaten ben giyebilceklerimi aldım. Gece hem diziyorum hem diyorum acaba başkasına gitse daha mı iyi olurdu diye.

Kıyıpta veremedim hemen giyemem belki ama dursun 2 sene giymim nolucak yanlış mı düşünüyorum

Sen iyilestin mi en son sen de biraz rahatsizlandigini söylemiştin

Yok daha değil lanetlenmiş gibiyiz tövbe est bitmiyor belki normal ama bana aylardır gibi geliyor.
Dr a da gitmedim iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum. Salı akşamdan 3 gün oldu hafif öksürüyorum bugün.

Büyük kızımda öksürüyo

Bonus bizde giyilmez açıkçası direk verilir. Ama ben şuan bile 10 yıl oldu keşke babamın eşyası olsaydı yanımda derim. Bence verme kalsın birşey bilmiyorsan öper koklarsın özledikçe. Keşke babamın bi gömleği bi hırkası bi çorabı bende de olaydı.

Benim öksürük adama beyin kanaması geçirtir o derece başıma ağrılar giriyordu. Ben ömrümde böyle öksürük görmedim.
İlaçlar da bir işe yaramadı ben de . Udi hindi tozunu pekmezle karıştırınca oyle bir balgam söktürücü özelliği var ki ben böyle bir şey görmedim.
Komşuların kapımı çalması artık yeter diye bağırması yakın diyordum eşime.
Ben kurtulduysam herkes kurtulur bu illetten inşallah kurtulsun Allah im kimse çekmesin ben gibi.
Eşime vasiyetimi yazalım diyordum

Ben rahatsız olmam giyerim ya aynı senin dediğini diyen çok oldu o telaşla her şeyi vermişiz keşke kalsaymış diyen

Yağı zor içiliyor ya çok faydalı ama tozdan bakayım bende inşallah

Yağı zor içiliyor ya çok faydalı ama tozdan bakayım bende inşallah
Yakın olsak ellerimle iyilestiririm seni tavuk sulu kemik sulu çorbalar tereyağlı pekmezli ilaçlar
Udi hindili karışımlar
Ayağının altına vcks sürerim.
Boğazına kantaron yağı sürıp atkıyla sararım sonra uyu derim sabaha bir seycigin kalmaz.
Istanbulda mısın borus?

Konum atasım geldi vallahi ya sağolasın nur.
Tereyağlı pekmezide yaparım sık sık.
Bi çıkıp alıcam inşallah vikste aklımda. Bu udi hindiyi sürüp sarsam bi denesem tahriş falan yapmazsa ne zararı olucak ki dimi avrupa yakasındayım ben

Bonus benim annem ,

Abimin kiz kardeşimin babamın eşimin eski kiyafetlerinden ulamali pike yapmıştı.
Hatta ben ilk gördüm ağlayasım geldi herkesin bir Kokusu var o pikede göz diktim de vermedi.

Sen de güzel annenin kıyafetlerini kullanışlı geri dönüşümlü bir şeyler yapabilirsin.

Ben de senin yerinde olsam birilerine verecek olsam bile kıyafetlerini bir tane saklardım. Koklamak için.

Ben adanadayim.
Yazları istanbula teyzeme geliyorum osmangazide oturuyorlar.
Siz neredesiniz?

Temsili : annemin yaptığı tüm aile fertlerinin kiyafetilerinden oluşan bir ulama örneği.
Anneme gidersem gerçeğini de cekicem fotoğrafını.
Geri dönüşüm isteyenler için unutulmaz ve ömürlük yadigar bir fikir sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…