Lohusa lohusa iyi misin sen guzumKuzum beni biliyorsun zaten gelemiyorum şu sıra istersen ben döndüm diyene kadar beni de çıkar etiket listesinden etiketsiz de takip ediyorum ben
Nasıl güzel bir fotoğraf bu böyle insanın içini ısıtan türden .
Nasıl güzel bir fotoğraf bu böyle insanın içini ısıtan türden .
Sen iyilestin mi en son sen de biraz rahatsizlandigini söylemiştinBöyle pencere önü resimlerini çok seviyorum çok huzurlu geliyor bana da
Sen iyilestin mi en son sen de biraz rahatsizlandigini söylemiştin
Bonus bizde giyilmez açıkçası direk verilir. Ama ben şuan bile 10 yıl oldu keşke babamın eşyası olsaydı yanımda derim. Bence verme kalsın birşey bilmiyorsan öper koklarsın özledikçe. Keşke babamın bi gömleği bi hırkası bi çorabı bende de olaydı.Size danışsam ben kafam iyi değil bazen anlayamıyorum kendimi de
Ben şimdi annemin dolabından bir sürü şey getirdim kısmen boş olan dolabım çekmecelerim doldu.
Çok kıyafetim falan yoktur zaten.
Acaba yanlış mı yaptım getirmekle?
Bir çoğuda veriliyor zaten ben giyebilceklerimi aldım. Gece hem diziyorum hem diyorum acaba başkasına gitse daha mı iyi olurdu diye.
Kıyıpta veremedim hemen giyemem belki ama dursun 2 sene giymim nolucak yanlış mı düşünüyorum
Benim öksürük adama beyin kanaması geçirtir o derece başıma ağrılar giriyordu. Ben ömrümde böyle öksürük görmedim.Yok daha değil lanetlenmiş gibiyiz tövbe est bitmiyor belki normal ama bana aylardır gibi geliyor.
Dr a da gitmedim iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum. Salı akşamdan 3 gün oldu hafif öksürüyorum bugün.
Büyük kızımda öksürüyo
Bonus bizde giyilmez açıkçası direk verilir. Ama ben şuan bile 10 yıl oldu keşke babamın eşyası olsaydı yanımda derim. Bence verme kalsın birşey bilmiyorsan öper koklarsın özledikçe. Keşke babamın bi gömleği bi hırkası bi çorabı bende de olaydı.
Benim öksürük adama beyin kanaması geçirtir o derece başıma ağrılar giriyordu. Ben ömrümde böyle öksürük görmedim.
İlaçlar da bir işe yaramadı ben de . Udi hindi tozunu pekmezle karıştırınca oyle bir balgam söktürücü özelliği var ki ben böyle bir şey görmedim.
Komşuların kapımı çalması artık yeter diye bağırması yakın diyordum eşime.
Ben kurtulduysam herkes kurtulur bu illetten inşallah kurtulsun Allah im kimse çekmesin ben gibi.
Eşime vasiyetimi yazalım diyordum
Giy tabi ya niye giymeyesin. Becerirsen kızlara bile onun kıyafetlerden birşey yaparsın ne de güzel olur.Ben rahatsız olmam giyerim ya aynı senin dediğini diyen çok oldu o telaşla her şeyi vermişiz keşke kalsaymış diyen
Yakın olsak ellerimle iyilestiririm seni tavuk sulu kemik sulu çorbalar tereyağlı pekmezli ilaçlarYağı zor içiliyor ya çok faydalı ama tozdan bakayım bende inşallah
Giy tabi ya niye giymeyesin. Becerirsen kızlara bile onun kıyafetlerden birşey yaparsın ne de güzel olur.
Yakın olsak ellerimle iyilestiririm seni tavuk sulu kemik sulu çorbalar tereyağlı pekmezli ilaçlar
Udi hindili karışımlar
Ayağının altına vcks sürerim.
Boğazına kantaron yağı sürıp atkıyla sararım sonra uyu derim sabaha bir seycigin kalmaz.
Istanbulda mısın borus?
Ben adanadayim.Konum atasım geldi vallahi yasağolasın nur.
Tereyağlı pekmezide yaparım sık sık.
Bi çıkıp alıcam inşallah vikste aklımda. Bu udi hindiyi sürüp sarsam bi denesem tahriş falan yapmazsa ne zararı olucak ki dimiavrupa yakasındayım ben
Çok sağol canım çok şükür iyiyiz ikimiz de geçen hafta Perşembe dünyaya geldi minik
Biliyorum kuzum zahmet edip her sabah uğraşıyorsun ben çok katılamıyorum kendimi rahat hissedemiyorum ondan şey ettiydimLohusa lohusa iyi misin sen guzum
Sen mazeretlisin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?