Ütü yok gerćekten de. Ödevleri yapamıyor kızlar beni esgeçin.yaptıklarımı yazıyorum ama.evi süpürüp sildim. Birazdan tozları alıp çamaşır sericem.kızıma doğum günü pastası almaya gideceğim. Babam geliyo bizde kalacak ❤17 Kasım Ödevi
Tabi ki ütü yapmak, başka ne olacak pazar günü
Ütüm de yok oh kurtuldum diyenler, sizi de düşündüm buzdolabı içini silmek, düzenlemek
@malii
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@hasbeenandgone
Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Casper25
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@wisne83
terliksuu
@Delft
@Kestanesekeriiim
@Efser
B BUSR4
@Jalopi
@Numanayse
Kmsl Hnd
D Dilos06
O1deren87
@Nur1835
@_Marla_
Frytiop
Canım suya biraz sirke dökYa bazen çok çamurlu oluyor, işkence gibi, yıka suda beklet dur
Merhaba gunaydin
Hepinize ayri ayri cok tsk ederim aminn insallah
Sadece sol yumurtaligimdaydi ,oglani sezeryanla alirken drum yumurtalik kanserinin iyi huylu tumorunu almisti zaten..simdi soyle bi durum var kanser 1 cmlik cok kucuk ancak sol yumurtaliktan rahme inmis ve suan rahim catisinda ,drum kanserli yumurtayi kaziyarak rahim almaya caliscak..soyle bi durum daha var rahim catisindan ic organlarima gecmediyse evet cok sansliyim..rahimden ic tarafa dogru yayilmaya basladiysa drum acik ameliyatla kanserli hucre nereye degdiyse kesip alacagini soylemisti..umarim hala daha rahim icerisindedir..
İyi bir hastaneye gidiyorum drum iyi insallah bahtimda iyi olur..zaten sukur hastaligimi dusunecek vaktim yok dunya telasi kosturup geciyor,cocuk ,es,ev,komsular,akrabalar suu kafayi mesgul edecek epey konu varbirazda manevi acidan hazirliyom kendimi dualar,sureler,tesbihler gerisi Yaradana kalmis,takdiri ilahi ne diyelim
Tamam canım ödevlere etiket yapmıyorum o zamanÜtü yok gerćekten de. Ödevleri yapamıyor kızlar beni esgeçin.yaptıklarımı yazıyorum ama.evi süpürüp sildim. Birazdan tozları alıp çamaşır sericem.kızıma doğum günü pastası almaya gideceğim. Babam geliyo bizde kalacak ❤
Canım sirkeli suda 3 4 kere bekletiyorum zatenCanım suya biraz sirke dök
Çok geçmiş olsun canım, salgına mı yakalandılar, bizde öyleydik jrl6On gün teker teker çocukları hastaneye taşıdım. Şimdi evi şey götürüyor. Nerden basliycami bilemiyorum
.
Hey maşaallah Bonus işlemişsin, çocuk masası benimde hep öyle oluyor, oğlana temizletiyorumÖdeve gelemedim henüz tuttuğum yerden bişeyler yapıyorum işte.
Dün akşam üzeri balkonu sildim temizledim balkon camınıda elimin yettiği kadar sildim.
Mutfak camınıda sildim.
Kızların masası beyaz hep kalem çöpü boya olmuş orayı temizledim sildim.
Bugün kahvaltıdan geç kalktım baya uzun çay içtim.
Makineyi boşalttım bulaşıkları koydum.
Fırınım ne zamamdır gözüme batıyodu açtıkça fırını temizledim tellerini çıkarıp cifledim. İçinide telledim.
Bulaşık makinesi kapağı kenarları vs temizledim.
Mikrodalga fırında aynen.
Buzdolabının kapaklarıda aynen silindi içi temizdi zaten.
Makarna yaptım.
Şimdi aspiratörüde temizleyip dolap kapaklarını silicem.
Tamam canımKizlar ben disarday8m aksam gecicem eve odevimi yapmaya calisicam
Ayyyyy ne yemek yapsam diye düşerken makarnayı gördüm beşamel soslu makarna yapıcammmmÖdeve gelemedim henüz tuttuğum yerden bişeyler yapıyorum işte.
Dün akşam üzeri balkonu sildim temizledim balkon camınıda elimin yettiği kadar sildim.
Mutfak camınıda sildim.
Kızların masası beyaz hep kalem çöpü boya olmuş orayı temizledim sildim.
Bugün kahvaltıdan geç kalktım baya uzun çay içtim.
Makineyi boşalttım bulaşıkları koydum.
Fırınım ne zamamdır gözüme batıyodu açtıkça fırını temizledim tellerini çıkarıp cifledim. İçinide telledim.
Bulaşık makinesi kapağı kenarları vs temizledim.
Mikrodalga fırında aynen.
Buzdolabının kapaklarıda aynen silindi içi temizdi zaten.
Makarna yaptım.
Şimdi aspiratörüde temizleyip dolap kapaklarını silicem.
Ooooooo bayağı iş yapmışsın canım bende şimdi kahvemi içtim çamaşır asıp yemeğe başlicammmmNeler yaptım
Kahvaltı hazırladım
Kahvaltı keyfi
Yatakları düzelttim
Dağınıklık topladım
Evi süpürdüm
Makinaya çamaşır attım astım
Yeni çamaşır yıkanıyor
Balkonu sildim
Buzdolabını sildim
Bulaşık makinesini boşalttım
Elde yıkanacakları yıkadım
Kirlileri yerleştirdim
Çöp kovasını yıkadım
Demliği limon tuzu ve sirke ile kaynattım
Kaynar suyu da lavaboya döktüm
Ispanak yıkadım suya bastım
Bir kahve molası, sonra yine iş
Sağol canımTamam canım ödevlere etiket yapmıyorum o zamanbabanla bol muhabbetler
Canım sirkeli suda 3 4 kere bekletiyorum zaten
Çok geçmiş olsun canım, salgına mı yakalandılar, bizde öyleydik jrl6
.
Hoş geldin aramıza
Hey maşaallah Bonus işlemişsin, çocuk masası benimde hep öyle oluyor, oğlana temizletiyorumüstünden yine ben geçiyorum tabi
Tamam canım
çocuk masası benimde hep öyle oluyor, oğlana temizletiyorumüstünden yine ben geçiyorum tabi
IspanakkkkNeler yaptım
Kahvaltı hazırladım
Kahvaltı keyfi
Yatakları düzelttim
Dağınıklık topladım
Evi süpürdüm
Yeni çamaşır yıkanıyor
Balkonu sildim
Buzdolabını sildim
Kirlileri yerleştirdim
Çöp kovasını yıkadım
MaşallahhhNeler yaptım
Kahvaltı hazırladım
Kahvaltı keyfi
Yatakları düzelttim
Dağınıklık topladım
Evi süpürdüm
Yeni çamaşır yıkanıyor
Balkonu sildim
Buzdolabını sildim
Kirlileri yerleştirdim
Çöp kovasını yıkadım
17 Kasım Ödevi
Tabi ki ütü yapmak, başka ne olacak pazar günü
Ütüm de yok oh kurtuldum diyenler, sizi de düşündüm buzdolabı içini silmek, düzenlemek
@malii
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@hasbeenandgone
Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Casper25
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@wisne83
terliksuu
@Delft
@Kestanesekeriiim
@Efser
B BUSR4
@Jalopi
@Numanayse
Kmsl Hnd
D Dilos06
O1deren87
@Nur1835
@_Marla_
Frytiop
Kolay gelsin canım, bende yemek yapıcamOoooooo bayağı iş yapmışsın canım bende şimdi kahvemi içtim çamaşır asıp yemeğe başlicammmm
Kaç gündür duruyordu parmağım iyi olunca hemen bugün yapıyım dedimIspanakkkk
Eline sağlık ve kolay gelsin canımvalla 2 sepet ütü bekliyor birazdan yapcam
sabah uyandığımdan beri
bulaşık makinesi yerleştirdim
peynirli börek yaptım
dün gece çamaşır atmıştım onları katladım kaldırdım
yeni çamaşır atacağım tekrardan
Ben sorup da seni üzmek istemedim aslında ama maşallah çok metanetlisin.Merhaba gunaydin
Sadece sol yumurtaligimdaydi ,oglani sezeryanla alirken drum yumurtalik kanserinin iyi huylu tumorunu almisti zaten..simdi soyle bi durum var kanser 1 cmlik cok kucuk ancak sol yumurtaliktan rahme inmis ve suan rahim catisinda ,drum kanserli yumurtayi kaziyarak rahim almaya caliscak..soyle bi durum daha var rahim catisindan ic organlarima gecmediyse evet cok sansliyim..rahimden ic tarafa dogru yayilmaya basladiysa drum acik ameliyatla kanserli hucre nereye degdiyse kesip alacagini soylemisti..umarim hala daha rahim icerisindedir..
İyi bir hastaneye gidiyorum drum iyi insallah bahtimda iyi olur..zaten sukur hastaligimi dusunecek vaktim yok dunya telasi kosturup geciyor,cocuk ,es,ev,komsular,akrabalar suu kafayi mesgul edecek epey konu varbirazda manevi acidan hazirliyom kendimi dualar,sureler,tesbihler gerisi Yaradana kalmis,takdiri ilahi ne diyelim
Merhaba gunaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?