Azmış ne güzel, benim daha çok hem de kumaş pantolon ve gömlek çoğuÜffffff Ütü hiç sevmediğim neyse ki 5 tişört 2 gömlek varrr
Ispanak mı ayyy uğraşmayı hiç sevmediğim sebzeDün akşam ıspanağı yaparken bakıp çıkmıştım
Bir daha bakıp cikicam negomm senin için herseyy
Ispanaga dikkat etttDün akşam ıspanağı yaparken bakıp çıkmıştım
Bir daha bakıp cikicam negomm senin için herseyy
Kuzum çok temizdi kuzu ıspanağı aldım bir kaç kere yıkadım işte yaptımIspanak mı ayyy uğraşmayı hiç sevmediğim sebzeama yemeyi seviyorum
Ayyyy Allah tan eşimin kumaş pantolonu yok olsa da ütüleyemem zaten beceremezdimAzmış ne güzel, benim daha çok hem de kumaş pantolon ve gömlek çoğu
Ohh ne güzel derli toplu evde oturmakGünaydın kızlarrrrrr❤❤
Dün yatmadan heryeri topladım ohhhhhhh sabah misssss gibi uyandım bi yataklar toplanacak kahvaltı keyfi yaptım şimdi kahve keyfi yapıcam bi makina beyazları attım makinaya yıkanıyor
Yaa kötü olmuş tühNego evet cnm hazirlaniyorum gecensene kazanmistim fakat hamilelik vs unuttum tercih yapmayi zamani gecince acikta kaldim 1 sene cöp oldu cok kotu bi durumdu benim icin bu sene gene sil bastan oldu maaleseff
Ya bazen çok çamurlu oluyor, işkence gibi, yıka suda beklet durKuzum çok temizdi kuzu ıspanağı aldım bir kaç kere yıkadım işte yaptım
İnşaallah canım
Ayy ben uğraşmayı da sevmiyorum yemeyi de ama diyetteyken mecbur yiyorumIspanak mı ayyy uğraşmayı hiç sevmediğim sebzeama yemeyi seviyorum
Ahh ahh 12 senedir ütülüyorumAyyyy Allah tan eşimin kumaş pantolonu yok olsa da ütüleyemem zaten beceremezdim
Ben sebze çok severim, sevmediğim sebze yok, çoğunu çiğ bile yerimAyy ben uğraşmayı da sevmiyorum yemeyi de ama diyetteyken mecbur yiyorum
Yok canım ben etçiyiim ailecek etçiyiz tavukçuyuZ balıkçıyızzzzBen sebze çok severim, sevmediğim sebze yok, çoğunu çiğ bile yerim
Bende eti mecburen yerim arada canım çok çekecekte iştahla yiyicemYok canım ben etçiyiim ailecek etçiyiz tavukçuyuZ balıkçıyızzzz
Sebzeyi sağlık açısından mecburiyetten yapıyorum
YaaaBiz de etciliz de akşam zorla yedirdim ıspanağı varya ye dedim temel reis olacak dedim de zorla yedi
Ne güzel negom bizde yok anam yenmio ben çok severim ama tek başıma da olmaz et varkenYaaabizim evde et de sebze de yenir çok şükür, hatta küçük olan sebzeci daha çok benim gibi, büyük de ete daha yakın babası gibi ama sebze hep yenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?