Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım bebeklerin ikiz mi ne kadar oldu Doğum yapalı,,, rabbim en kısa zamanda kavuştursun sizinle sende bu sırada bol bol dinlen iyileşmene bak canım bebişlerinle kavuşunca enerjiye ihtiyacın olacak
İnşaallah canım sağlıkla kavuşuruz bugün itibariyle 10 gün oldu doğum yapalı

İlk günküler bir ders hariç fena değil bugünküler kazık biraz sona saklamışlar kaxıkları ben de sabah kalktım uslu bir öğrenci olarak dün erken yatmıştım çocukların benden sonra bıraktıklarını makineye yerleştirdim kahvemi içtim ders çalışıyorum

Koltuk halı silmek çok yorucu oluyor, başka bir şeye enerji kalmıyor. Eline sağlık
Sebze meyve konusunda iyi düşünmüşsün, tüketeceğimiz kadar almak doğrusu.
Banyo olsun bence
Hem banyo hem mutfak olsun o zaman, kim hangisini yapmak isterse onu yapsın
Tuttum bu ödevi:)
Sohbete de bekliyorum
Allah zihin açıklığı versin, emeklerinin karşılığını al canım

Odak noktası

1. hafta : Mutfak ✔

2. hafta : Yatak odası ✔
3. hafta : Salon ✔
4. hafta : Oturma odası ✔

5. hafta odak noktası : Mutfak ve banyo odak noktası. İhtiyacınıza göre birini yapabilirsiniz

15-22 Kasım arası yapılacak odak noktası.

Bilmeyenler için yazıyorum bir hafta boyunca dip köşe düzenlenip temizlenecek odak noktası

@malii
@Bonus
@Lices_s
@Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Casper25
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@wisne83
@terliksi06
@Delft
@Kestanesekeriiim
@Efser
@BUSR4
@jalopi
@Numanayse
@Kmsl Hnd
@Dilos06
@O1deren87
@Nur1835
@_Marla_
@Frytiop

Son düzenleme:
Yapma şunu yaa
Ütüyü çakamadığına buzdolabını çaktı karı

Nego hazir buzdolabindan girmisken ben bu hafta mutfak ve banyoyu aliyorum odak noktasi o zaman
Bugunde camasirlari hallediyim
Yatak topliycam
Giyinme odasindaki dolabi elden geciricem komple
Vaktim olursa ders calisicam hazirandaki univ sinavina hazirlaniyorum.
Aksam yazarim ekstra bisey yapmis olursam

Merhaba gunaydin
Hepinize ayri ayri cok tsk ederim aminn insallah
Sadece sol yumurtaligimdaydi ,oglani sezeryanla alirken drum yumurtalik kanserinin iyi huylu tumorunu almisti zaten..simdi soyle bi durum var kanser 1 cmlik cok kucuk ancak sol yumurtaliktan rahme inmis ve suan rahim catisinda ,drum kanserli yumurtayi kaziyarak rahim almaya caliscak..soyle bi durum daha var rahim catisindan ic organlarima gecmediyse evet cok sansliyim..rahimden ic tarafa dogru yayilmaya basladiysa drum acik ameliyatla kanserli hucre nereye degdiyse kesip alacagini soylemisti..umarim hala daha rahim icerisindedir..
İyi bir hastaneye gidiyorum drum iyi insallah bahtimda iyi olur..zaten sukur hastaligimi dusunecek vaktim yok dunya telasi kosturup geciyor,cocuk ,es,ev,komsular,akrabalar suu kafayi mesgul edecek epey konu var birazda manevi acidan hazirliyom kendimi dualar,sureler,tesbihler gerisi Yaradana kalmis,takdiri ilahi ne diyelim

Sen çok fenasın ya ölümlerden ölüm beğen diyorsun kızlara yani
Ben ütü yapmayı sevdiğim için ütüyü alayım

Önce mutfak toplanacak
Evi süpürüp silicem
Banyo temizlenecek
Ev toplanacak
Gece geç yemek yedim yer yemez uyudum karnım hala tok kahvaltidan önce baslıyorm islere herkese kolay gelsin daha yapılcak isim var bitince toptan yazarimm

Gunaydinn canlarrr
Nego ayy tam demistim ütüm yok ohh ikinci satiri okuyana kadar surdu sevincim
Ni ha ha
Kolay gelsin canım
O ne güzel sınava hazırlanıyorsun demek
Öyle canım takdir Allah ın. İyi düşünelim iyi olsun
Sen çok fenasın ya ölümlerden ölüm beğen diyorsun kızlara yani
Ben ütü yapmayı sevdiğim için ütüyü alayım
Bizde böyle şekerim
Kolay gelsin canım
Ütüm yok
Buzdolabımı geçen hafta temizledim iç dış tüm rafları çıkarıp balkona yıkadım dolabı da sirkeli suyla sildim bugün benim günüm
Hadi yine iyisin
Ütümm yokkk
Buzdolabını alırım kahvaltı bitsin oraya gireşeyim
Gerçi düzenlenecek durumu yok ama
Bir bakıp çıkarım negomm
Bak bakalım kim var kim yok

Üffffff Ütü hiç sevmediğim neyse ki 5 tişört 2 gömlek varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…