Tuttum bu ödevi:)16 Kasım Manevi Ödev :
Bir kahve yapalım, güzel bir müzik açalım, 10 dk da olsa kendimize zaman ayıralım, sadece kendimiz olsun aklımızda
@malii
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
ayseMsb
Kmsl Hnd
D Dilos06
O1deren87
Nur1835
@_Marla_
İnşaallah canım sağlıkla kavuşuruz bugün itibariyle 10 gün oldu doğum yapalıCanım bebeklerin ikiz mi ne kadar oldu Doğum yapalı,,, rabbim en kısa zamanda kavuştursun sizinle sende bu sırada bol bol dinlen iyileşmene bak canım bebişlerinle kavuşunca enerjiye ihtiyacın olacak
İnşaallah Negom inşaallahCanları sağolsun da annesi gelecekler ❤
İlk günküler bir ders hariç fena değil bugünküler kazık biraz sona saklamışlar kaxıkları ben de sabah kalktım uslu bir öğrenci olarak dün erken yatmıştım çocukların benden sonra bıraktıklarını makineye yerleştirdim kahvemi içtim ders çalışıyorumÇok şükür geçti zor günlerin
İyi tatiller canım
Rabbim kolay etsin ameliyatını, göz açıp kapayana kadar sağlıkla geçsin
Yeni kitap ❤
Rabbim şifa versin canım, mutlaka yaz bizede ❤
Eline sağlık canım
Nasıl geçti canım sınavın
Koltuk halı silmek çok yorucu oluyor, başka bir şeye enerji kalmıyor. Eline sağlıkBen bugün evi sil süpür harici koltuk ve halıları sildim. Mutfakta epey iş yaptım. Beyaz eşyaları çekemedim haftaya sarkabilir o iş. Bu arada market alışverişi de yaptım. Bundan sonra pazardan sadece yeşillik almaya karar verdim. Marketten sevdiğim meyvelerden 2’şer tane aldım. Bitiremediğim sebzelerden de adetli aldım. Fiyat farkı var fakat alıpta tüketemediğim için çöpe gidenleri hesaplarsam daha hesaplı bile gelebilir.
Hem banyo hem mutfak olsun o zaman, kim hangisini yapmak isterse onu yapsınBanyo olsun bence
Sohbete de bekliyorumTuttum bu ödevi:)
Allah zihin açıklığı versin, emeklerinin karşılığını al canımİlk günküler bir ders hariç fena değil bugünküler kazık biraz sona saklamışlar kaxıkları ben de sabah kalktım uslu bir öğrenci olarak dün erken yatmıştım çocukların benden sonra bıraktıklarını makineye yerleştirdim kahvemi içtim ders çalışıyorum
Yapma şunu yaa17 Kasım Ödevi
Tabi ki ütü yapmak, başka ne olacak pazar günü
Ütüm de yok oh kurtuldum diyenler, sizi de düşündüm buzdolabı içini silmek, düzenlemek
@malii
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
D Dilos06
O1deren87
Nur1835
@_Marla_
Frytiop
Sen çok fenasın ya ölümlerden ölüm beğen diyorsun kızlara yani17 Kasım Ödevi
Ütüm de yok oh kurtuldum diyenler, sizi de düşündüm buzdolabı içini silmek, düzenlemek
@malii
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
D Dilos06
O1deren87
Nur1835
@_Marla_
Frytiop
Ni ha ha
Kolay gelsin canımNego hazir buzdolabindan girmisken ben bu hafta mutfak ve banyoyu aliyorum odak noktasi o zaman
Bugunde camasirlari hallediyim
Yatak topliycam
Giyinme odasindaki dolabi elden geciricem komple
Vaktim olursa ders calisicam hazirandaki univ sinavina hazirlaniyorum.
Aksam yazarim ekstra bisey yapmis olursam
Öyle canım takdir Allah ın. İyi düşünelim iyi olsunMerhaba gunaydin
Hepinize ayri ayri cok tsk ederim aminn insallah
Sadece sol yumurtaligimdaydi ,oglani sezeryanla alirken drum yumurtalik kanserinin iyi huylu tumorunu almisti zaten..simdi soyle bi durum var kanser 1 cmlik cok kucuk ancak sol yumurtaliktan rahme inmis ve suan rahim catisinda ,drum kanserli yumurtayi kaziyarak rahim almaya caliscak..soyle bi durum daha var rahim catisindan ic organlarima gecmediyse evet cok sansliyim..rahimden ic tarafa dogru yayilmaya basladiysa drum acik ameliyatla kanserli hucre nereye degdiyse kesip alacagini soylemisti..umarim hala daha rahim icerisindedir..
İyi bir hastaneye gidiyorum drum iyi insallah bahtimda iyi olur..zaten sukur hastaligimi dusunecek vaktim yok dunya telasi kosturup geciyor,cocuk ,es,ev,komsular,akrabalar suu kafayi mesgul edecek epey konu varbirazda manevi acidan hazirliyom kendimi dualar,sureler,tesbihler gerisi Yaradana kalmis,takdiri ilahi ne diyelim
Bizde böyle şekerimSen çok fenasın ya ölümlerden ölüm beğen diyorsun kızlara yani
Ben ütü yapmayı sevdiğim için ütüyü alayım
Kolay gelsin canımÖnce mutfak toplanacak
Evi süpürüp silicem
Banyo temizlenecek
Ev toplanacak
Gece geç yemek yedim yer yemez uyudum karnım hala tokkahvaltidan önce baslıyorm islere herkese kolay gelsin daha yapılcak isim var bitince toptan yazarimm
Hadi yine iyisinÜtüm yok
Buzdolabımı geçen hafta temizledim iç dış tüm rafları çıkarıp balkona yıkadım dolabı da sirkeli suyla sildim bugün benim günüm
Bak bakalım kim var kim yokÜtümm yokkk
Buzdolabını alırım kahvaltı bitsin oraya gireşeyim
Gerçi düzenlenecek durumu yok ama
Bir bakıp çıkarım negomm
Üffffff Ütü hiç sevmediğim neyse ki 5 tişört 2 gömlek varrr17 Kasım Ödevi
@malii
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
D Dilos06
O1deren87
Nur1835
@_Marla_
Frytiop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?