- 26 Mart 2018
- 28.491
- 128.150
- 598
Aynen öyleadam koltuk yıkaya yıkaya güne giden teyze kıvamına gelmiş
Aynen öyle
Makinesi olan tanıdık bul kız en iyisi o galiba. Adamın işi pis koltuk yıkamak o bile dedikodu ediyortam koltuk yıkamaya birini tutsak diyordum
yine vazgeçtim
Beni de dökmeye getirirken gel de bak dediler. Ama pırıl pırıl oldu. Tek bir kanepem vardı, onu da yıkatacaktım, eşim izin vermediYavrum bana gelen hele kirli suyu gözüme sokuyordu
Kız yıkat sen, boşver onlar günde kaç kişiye gidiyor bizi mi hatırlayacktam koltuk yıkamaya birini tutsak diyordum
yine vazgeçtim
Evde makinayla yıkanan her şeyi yıkattımBeni de dökmeye getirirken gel de bak dediler. Ama pırıl pırıl oldu. Tek bir kanepem vardı, onu da yıkatacaktım, eşim izin vermedi
Makinesi olan tanıdık bul kız en iyisi o galiba. Adamın işi pis koltuk yıkamak o bile dedikodu ediyor
Sandalyelere de engel olmaya çalıştı eşimEvde makinayla yıkanan her şeyi yıkattım
Yok kız öyle değil. Makineyi alıcan sen yıkıcanay ben cuma günü iş yerinden bi abiyi çok kötü hasladim esprisi yüzünden
en iyisi uzak durmak tanıdıktan
Kız yıkat sen, boşver onlar günde kaç kişiye gidiyor bizi mi hatırlayack
Çok afedersin tıslayarak güldümSandalyelere de engel olmaya çalıştı eşimvur çarp yıkattık ne sermaye koyuyor da o kadar para alıyormuş su bile bizden diyor
O konuda haklısın. Bizim adam silmeye gönüllüydü vallaya benim asıl cekincem koltuğun kumaşı.
biraz değişik ve yıkansa sünecek teom. zaten bitter çikolata rengi koltuklar
kocamın bileğine kuvvet otursun silsin
Haklı da adamlar güzel çalışıyor valla, yaş yerleri elleri ile sildiler, daha ne yapsınlarÇok afedersin tıslayarak güldümeşinde haklı bi yerde
O konuda haklısın. Bizim adam silmeye gönüllüydü vallasen de enişteye sildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?